Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Lipanj 2017. 16:35

A kazem, kad se vratimo s mora..pocetkom 8. mj..rodila jr 29.5. Osim ako nas u meduvremenu ne pozovu sami

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    04. Lipanj 2017. 16:44

M@lena

sretna

Malena bome se i nas mali izmorio maksimalno. Danas se probudio prije 6, u 10 smo vec bili u zoo i nakon njega smo isli u restoran na rucak, a mali inace svaki dan spava oko 12h, tek smo sad doma dosli. Do pola 3 smo bili u zg, zaspao je ko top u autu i jos je sav umoran 😂 a natrcao se…mi ne bi npr mogli u miru pit kavu ko ti na pikniku jer on uvijek mora SVE istrazit i nema sanse da bi trckarao samo s djecicom.na jednom mjestu. A mrcina se niceg ne boji. I kad mi kao odemo bez njega, on uopce ne lrene za nama, bez pardona ode svojim putem, ko.nas fucka 😂

Da, istina… sa zivahnom djecom to je sve samo ne odmor. 😅 al onak, lijepo je vidjeti pa zamisliti kako bi to bilo dobro. 😊
    Nas je spavao 3 ipol sata poslije provoda, jos smo ga probudili. 😁

Da, da, i ja cesto mastam kako bi bilo.divno piti kavu na miru i da se on ko andelak igra na mjestu 😂

Nas je odspavao samo u autu menje od sat vremena do doma, kad smo.do.a dosli vise nie htio. Evo sad opet divlja, ne znam od kud mu snage

I_me
    04. Lipanj 2017. 17:04

Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele? 
    Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti. 

babylove28
    04. Lipanj 2017. 17:23

I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj

treca_sreca
    04. Lipanj 2017. 17:29

Meni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
    a u prvoj su me izludile od najranije T
    stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski...ako je jaceg inteziteta pogotovo
    bh kontrakcije im je ime...

žena-majka-carica:)

• sretna
    04. Lipanj 2017. 17:31

I_me

Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele?
    Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti.

Nemam s tim iskustva, nisam ih imala u orvoj trudnoci ni sada

treca_sreca
    04. Lipanj 2017. 17:31

Babylove jesi ti ono na mirovanju ili? Ne mogu se sjetit....ili senoritakova?

žena-majka-carica:)

I_me
    04. Lipanj 2017. 17:40

babylove28

I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj

treca_sreca

stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo
    bh kontrakcije im je ime…

nije bas ugodno...i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..

• M@lena
    04. Lipanj 2017. 17:43

I_me

babylove28

treca_sreca

stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo

nije bas ugodno…i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..

Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.

I_me
    04. Lipanj 2017. 17:56

M@lena

I_me

babylove28

treca_sreca

nije bas ugodno…i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..

Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.

ja sam isto danas odmah prosetala i rastegnula se kad sam osjetila..pa mi malo pomoglo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI