A kazem, kad se vratimo s mora..pocetkom 8. mj..rodila jr 29.5. Osim ako nas u meduvremenu ne pozovu sami

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Malena bome se i nas mali izmorio maksimalno. Danas se probudio prije 6, u 10 smo vec bili u zoo i nakon njega smo isli u restoran na rucak, a mali inace svaki dan spava oko 12h, tek smo sad doma dosli. Do pola 3 smo bili u zg, zaspao je ko top u autu i jos je sav umoran 😂 a natrcao se…mi ne bi npr mogli u miru pit kavu ko ti na pikniku jer on uvijek mora SVE istrazit i nema sanse da bi trckarao samo s djecicom.na jednom mjestu. A mrcina se niceg ne boji. I kad mi kao odemo bez njega, on uopce ne lrene za nama, bez pardona ode svojim putem, ko.nas fucka 😂
Da, istina… sa zivahnom djecom to je sve samo ne odmor. 😅 al onak, lijepo je vidjeti pa zamisliti kako bi to bilo dobro. 😊
Nas je spavao 3 ipol sata poslije provoda, jos smo ga probudili. 😁
Da, da, i ja cesto mastam kako bi bilo.divno piti kavu na miru i da se on ko andelak igra na mjestu 😂
Nas je odspavao samo u autu menje od sat vremena do doma, kad smo.do.a dosli vise nie htio. Evo sad opet divlja, ne znam od kud mu snage

Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele?
Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti.

I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj

Meni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
a u prvoj su me izludile od najranije T
stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski...ako je jaceg inteziteta pogotovo
bh kontrakcije im je ime...

žena-majka-carica:)
Ej mame koje ste vec rodile.. da li ste imali bh kontrakcije i kad su pocele?
Meni se danas, od ujutro trbuh 3x stegnio i stvrdnio za poludit. Ne boli, samo je neugodan osjecaj, traje do 20ak sekundi. Pa sad razmisljam ( i citam na netu 🤔🙁) sta bi to moglo biti.
Nemam s tim iskustva, nisam ih imala u orvoj trudnoci ni sada

Babylove jesi ti ono na mirovanju ili? Ne mogu se sjetit....ili senoritakova?

žena-majka-carica:)
I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecaj
Meni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo
bh kontrakcije im je ime…
nije bas ugodno...i bas to alienski ..cak se i muz uplasio da je nesto..

I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecajMeni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
stomak se ukruti i van tvoje kontrole je, pomalo alienski…ako je jaceg inteziteta pogotovo
nije bas ugodno…i bas to alienski..cak se i muz uplasio da je nesto..
Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.

I_me nisam rodila al mi se isto dogada,rijetko ali primijetim.Bas nelagodan osjecajMeni jos nisu krenule u ovoj trudnoci..
nije bas ugodno…i bas to alienski..cak se i muz uplasio da je nesto..
Ja imala cijelo zadnje tromjesecje. Najgore bilo u autu ako se vozim duze id 1h. Doma bi me uhvatilo dok lezim, kad bih prosetala proslo bi.
ja sam isto danas odmah prosetala i rastegnula se kad sam osjetila..pa mi malo pomoglo..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji