sanjchi, po meni je zgodno npr kontaktirat frednicu na fejsu ili preko whatsappa, tu i tamo (kroz ovih misec-dva) da zna da misliš na nju.
Ali ne gurat se u posjete tako skoro.....nepristojnije je doć prerano (osim ako mama bebe izričito pokaže želju da dođeš) nego doć tek nakon 4mj.
žena-majka-carica:)
mi ne bi npr mogli u miru pit kavu ko ti na pikniku jer on uvijek mora SVE istrazit i nema sanse da bi trckarao samo s djecicom.na jednom mjestu.
kakva kava ja sa svojima nisam do pete mogla sjest nigdje
u nas se otkad imamo djecu na piće sjeda jedino u kafić tipa na Žnjanu, niš drugo:
mi ne bi npr mogli u miru pit kavu ko ti na pikniku jer on uvijek mora SVE istrazit i nema sanse da bi trckarao samo s djecicom.na jednom mjestu.
kakva kavaja sa svojima nisam do pete mogla sjest nigdje
u nas se otkad imamo djecu na piće sjeda jedino u kafić tipa na Žnjanu, niš drugo:
Suosjecam 😂
I me, pa dosta mi je brzo proslo s obzirom da radim i imam trogodisnjaka doma pa.nemam.vremena za odmor i dosadu 😂 a tek sad ce mi pocet letit vrijeme kad krene sezona kupanja 😊
Sanjchi, bas lijepo rastete!
ja sam na bolovanju pa mi je proletjelo....da radim to bi bio kaoooos.
Baš mi je taman ovako imam dovoljno posla s njih troje
Sretna, hvala! 😊
Treca sreca, kuzim sve sta si napisala...isto tako ni ja ne bih htjela xa me netko gnjavi cim izadem iz bolnice..zato mi ne pada ic bar 40 dana...al najvjerojatnijr da cemo to kad se vratimo s mora, kraj 7. picetak 8. mj...muzevi su nam svaki dan skupa, pa ono, da ne cekamo predugo, a opet ni prerano xa dodemo. Tad ce mali vec bit 2 mj...i ne ocekujem od nje neznam sta...samo da ih vidimo, njega prvenstveno, casu soka i to je to! 😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Malena bome se i nas mali izmorio maksimalno. Danas se probudio prije 6, u 10 smo vec bili u zoo i nakon njega smo isli u restoran na rucak, a mali inace svaki dan spava oko 12h, tek smo sad doma dosli. Do pola 3 smo bili u zg, zaspao je ko top u autu i jos je sav umoran 😂 a natrcao se…mi ne bi npr mogli u miru pit kavu ko ti na pikniku jer on uvijek mora SVE istrazit i nema sanse da bi trckarao samo s djecicom.na jednom mjestu. A mrcina se niceg ne boji. I kad mi kao odemo bez njega, on uopce ne lrene za nama, bez pardona ode svojim putem, ko.nas fucka 😂
Da, istina... sa zivahnom djecom to je sve samo ne odmor. 😅 al onak, lijepo je vidjeti pa zamisliti kako bi to bilo dobro. 😊
Nas je spavao 3 ipol sata poslije provoda, jos smo ga probudili. 😁
Sretna, hvala! 😊
Treca sreca, kuzim sve sta si napisala…isto tako ni ja ne bih htjela xa me netko gnjavi cim izadem iz bolnice..zato mi ne pada ic bar 40 dana…al najvjerojatnijr da cemo to kad se vratimo s mora, kraj 7. picetak 8. mj…muzevi su nam svaki dan skupa, pa ono, da ne cekamo predugo, a opet ni prerano xa dodemo. Tad ce mali vec bit 2 mj…i ne ocekujem od nje neznam sta…samo da ih vidimo, njega prvenstveno, casu soka i to je to! 😀
Meni je prvi mjesec bilo draze da nitko ne dolazi.
Nisam popucala niti sam bila sivana, ali sam imala ragade na bradavicama i svaki tren sam koristila da luftam bradavice na zraku, tako da mi je vise odg da nemam goste dok to ne prodje. U 40 dana sve nekako dodje na svoje, pa mozda da tad planirate posjetu?
Imam frendicu kod koje sam isla tako negdje nakon mj dana, ali sam se cula s njom i kad mi je ona sama rekla da bi voljela da dodjem, otisla sam. Pa, ako ste stvarno dobre, javis joj se i dogovorite se... 😊
A kazem, kad se vratimo s mora..pocetkom 8. mj..rodila jr 29.5. Osim ako nas u meduvremenu ne pozovu sami
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Malena bome se i nas mali izmorio maksimalno. Danas se probudio prije 6, u 10 smo vec bili u zoo i nakon njega smo isli u restoran na rucak, a mali inace svaki dan spava oko 12h, tek smo sad doma dosli. Do pola 3 smo bili u zg, zaspao je ko top u autu i jos je sav umoran 😂 a natrcao se…mi ne bi npr mogli u miru pit kavu ko ti na pikniku jer on uvijek mora SVE istrazit i nema sanse da bi trckarao samo s djecicom.na jednom mjestu. A mrcina se niceg ne boji. I kad mi kao odemo bez njega, on uopce ne lrene za nama, bez pardona ode svojim putem, ko.nas fucka 😂
Da, istina… sa zivahnom djecom to je sve samo ne odmor. 😅 al onak, lijepo je vidjeti pa zamisliti kako bi to bilo dobro. 😊
Nas je spavao 3 ipol sata poslije provoda, jos smo ga probudili. 😁
Da, da, i ja cesto mastam kako bi bilo.divno piti kavu na miru i da se on ko andelak igra na mjestu 😂
Nas je odspavao samo u autu menje od sat vremena do doma, kad smo.do.a dosli vise nie htio. Evo sad opet divlja, ne znam od kud mu snage
Sortiraj odgovore
Najstariji