Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Lipanj 2017. 13:24

A to sam cula da imaju bas svoj ducan negdje, jel u king crossu ilu negdje..to sam eto tako usput pogledala, a kad ce se ic kupovat, definitivno ce dragi samnom, nezelim sama odlucivat..ima i on pravo glasa 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    04. Lipanj 2017. 13:31

sanjchi255

A to sam cula da imaju bas svoj ducan negdje, jel u king crossu ilu negdje..to sam eto tako usput pogledala, a kad ce se ic kupovat, definitivno ce dragi samnom, nezelim sama odlucivat..ima i on pravo glasa 😊

Naravno. Ako mislis na ducan Svijet beba, nije na King crossu, nego ovdje na Tresnjevci negdje. Barem je bio prije 2.5 god kad smo mi kupovali. Mislim da ima negdje na netu info o tom.

04. Lipanj 2017. 14:39

Cula sam i za Svijet beba, ali i za bas peg peregov ducan .trebat ce istrazivat 😊

treca_sreca
    04. Lipanj 2017. 14:51

Sanjchi slatkoo...a za kolica, dobro istraži cijene i usporedi, kad se kupuju nova možeš zeznut i tisuću oa i više na skroz identičnom modelu, razlika je od dućana do dućana.

Ja danas izgubila pamet, imam tonu bodija ALI u City-a je bila akcija u orchestre 
    http://fr.shop-orchestra.com/fr/bebe-fille/bodies
    a već sam neko vrijeme u visokom startu kad će šibnut popust, jer su mi njihovi bodiji preeeee
    Kupila bodija za 550kn (srećom na to popust 30%) iako ih već imam lijepu kolekciju od nekih 80 komada (raznih veličina  od 0 do 12mj, nije sve ista naravno )
    i tako, baš sam se naguštala

žena-majka-carica:)

04. Lipanj 2017. 15:18

A Treca sreca, bome lijepo, ti se nasopingirala...ja ne planiram kupovat orevise robice, pogotovo ako jr cura...vec je rekla sestra moja, i Matijina da su ostavilr od cura oa da ce bit robice...i jos nam se jedni prijatelji najavili s robicom pa tako da ono 😅
    Pitanjce: koliko je pristojno pricekat da se najavis nekome u babinje? Prijatelji dobili sina, i sad sam mislila pricekat da mali bude mj dana, al bas bi ga htjela ic vidjet...sigurni je presladak sad, malecki...😍

luce <3
    04. Lipanj 2017. 15:22

Treca sreca bome dobru si kolekciju bodija napravila 
    Sanjchi sto se tice babina ja uvijek volim pricekat bar 2 miseca, uvik nekako kontam dok se obitelj uhoda pa nekako da ne smetam...osim ako mi je u pitanju neko bas blizak, onda nema cekanja 

• M@lena
    04. Lipanj 2017. 15:27

treca_sreca

Sanjchi slatkoo…a za kolica, dobro istraži cijene i usporedi, kad se kupuju nova možeš zeznut i tisuću oa i više na skroz identičnom modelu, razlika je od dućana do dućana.

Ja danas izgubila pamet, imam tonu bodija ALI u City-a je bila akcija u orchestre
    http://fr.shop-orchestra.com/fr/bebe-fille/bodies
    a već sam neko vrijeme u visokom startu kad će šibnut popust, jer su mi njihovi bodiji preeeee
    Kupila bodija za 550kn (srećom na to popust 30%) iako ih već imam lijepu kolekciju od nekih 80 komada (raznih veličina od 0 do 12mj, nije sve ista naravno )
    i tako, baš sam se naguštala

Samo danas popust? 😯

04. Lipanj 2017. 15:34

luce <3

Treca sreca bome dobru si kolekciju bodija napravilaSanjchi sto se tice babina ja uvijek volim pricekat bar 2 miseca, uvik nekako kontam dok se obitelj uhoda pa nekako da ne smetam…osim ako mi je u pitanju neko bas blizak, onda nema cekanja

Prvih mj dana sigurno nikako, a i to sto kazes, 2 mj...kazu da postoji to neko nepisano pravilo od 40 dana..pa sad nezz..naravno da joj necu doc odma cim dode kuci, pa mora se naviknut na bebu, beba na njih...bas sto kazes, da steknu rutinu..iskusne mame, kak jr vama bilo kad je krenulo babinje? Jesu vas nervirali posjeti ili?

treca_sreca
    04. Lipanj 2017. 15:37

luce <3

sto se tice babina ja uvijek volim pricekat bar 2 miseca, uvik nekako kontam dok se obitelj uhoda pa nekako da ne smetam…osim ako mi je u pitanju neko bas blizak, onda nema cekanja

ja iz vlastitog iskustva znam da ženi treba prvenstveno mir tad....možeš ti bit najdobronamjernija i zbilja želit vidit tu bebu, ali radi majke - strpi se. Ja ni rodice nisam htjela u kući prvih misec dana a kamoli frendove....sise vani na luftanju, svaki slobodni tren kad bebač zaspe gledaš - doć sebi i uvatit snage za dalje, a ne klafrat s nekim za kavom.
    Tako da - posjeti prije 40-50 dana (ovisi koliko ste bliski) su mi big NO-NO

malena, popust je bio zadnja 4 dana ali ja evo tek jutros stigla i to nasilu isilila da odem jer da mi ne promakne. Imam karticu od nedavno i sad sam čekala prvi popust dodatni da ih skinem s wish-liste..

žena-majka-carica:)

• sretna
    04. Lipanj 2017. 15:40

Malena  bome se i nas mali izmorio maksimalno. Danas se probudio prije 6, u 10 smo vec bili u zoo i nakon njega smo isli u restoran na rucak, a mali inace svaki dan spava oko 12h, tek smo sad doma dosli. Do pola 3 smo bili u zg, zaspao je ko top u autu i jos je sav umoran 😂 a natrcao se...mi ne bi npr mogli u miru pit kavu ko ti na pikniku jer on uvijek mora SVE istrazit i nema sanse da bi trckarao samo s djecicom.na jednom mjestu. A mrcina se niceg ne boji. I kad mi kao odemo bez njega, on uopce ne lrene za nama, bez pardona ode svojim putem, ko.nas fucka 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.