Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    03. Lipanj 2017. 20:52

S obzirom da nismo ljubitelji grada i asfalta, mi smo prezadovoljni, stvarno je prekrasan ovaj dio, jos da je blize HR bilo bi idealno. Al imamo u planu doći negdje blize, nadamo se uskoro. 🙂

url=https://lilypie.com]

Giovi
    03. Lipanj 2017. 23:07

Vecer cure...imala sam zaostataka 22 str i dok sam ih procitala ogladnila sam
    ... 
    Puno vas je pa nisam sve zapamtila...cestitam svima na pregledima,na pisolincima i mogucim pisuljicama,newlife zelim ti snage i vjere u dobar ishod,misli pozitivno i biti ce pozitivno,vidjeti ces... trenutno ne mozes nista napraviti osim sto manje se sekirati (koliko god je moguce)... ne mogu ni zamisliti kako ti je ali znam da ce biti sve u redu...
    Sto se tice zajednica,dragi i ja zivimo s njegovim tatom i ponekad dobijem slom zivaca ali u planu nam je nas stan pa si samo to vrtim po glavi. Svekar ce i skuhati i oprati sudje,i pomoci meni u vrtu i vec priprema drva za zimu da bebi ne bude hladno ali ja cekam svoj mir,svoj stan,svoj kauc itd. A ni dragom nije tesko oprati suddje,napraviti nesto na brzinu za jest,pomesti i sl. Aliiiiii on takooooo ne znaaaa sa novcima da je to strasnooo...to mi najvise smetaaaa i sad pod ovim hormonima samo se molim za jos malo strpljenja jer mislim da bi ga mogla udaviti!! Bas nema osjecaja za vrijednost novca...
    Ja sam danas treci put bila na moru ove godine i prvi put se okupala...nije jako hladno ali nisam htjela pretjerivati. Posudili smo barcicu i vozikali se okolo i tek kad smo dosli doma vidjeli da smo izgorili oboje..vjetar na barci bas moze zavarati...
    Tako da vjerujem da me ceka vesela noc...

Eh raspisala sam se dobro a zaboravila napisati najbitnije: busice su vam pre pre pre lijepeeeeeeee...

04. Lipanj 2017. 08:24

Dobro jutro mamice..evo nas jutros..rastemo na ocigled 🙌🙌😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    04. Lipanj 2017. 09:26

Jutro! Danas smo tocno na pola puta, 20 tt 😊

Mi idemo u zoo s malim pa negdje na rucak 😊

violeta1
    04. Lipanj 2017. 10:38

Jutro svima... nisam bila ovdje dva dana ne stignem sve citati... guzva, stalno neka dogadanja pa sam vecinom bila van kuce. Tako sam umorna ajmeee...bebac je miran cim sam ja aktivna. Stomacici su vam prekrasni. Mi se debljamo. Jucer sam skuzila i lice da mi se mjenja 😊

I_me
    04. Lipanj 2017. 10:57

sretna

jel ti proletilo?!  ja sada kad gledam unazad..do 20 tjedna nikako da prodje a sad mi prebrzo ide.. za cca 15t cu imati bebu kod kuce 
    sanjchi kruzis se 
    giovi sto se tice love i troskova..i ja sam s muzem kad smo poceli zivjet zajedno imala slicne probleme.. posjela sam ga i rekla daj mi sve pare koje imas!!!
    kad nam sjednu place svi novci idu kod mene. ja placam stan,rezije,spezu..stavljam nesto sa strane..ostatak stavljam na jedno mjesto dostupno oboma i rekla sam mu da si uzme koliko mu treba i dog je ako zelimo kupiti nesto skuplje da se dog zajedno..i funkcionira..kad je vidio koliko nam novaca ostaje do place malo se zapitao i poceo je drugacije razmisljati..cak je i on poceo stedjeti i gledati na akcije,popuste itd..nije da gledamo na svaku lipu,znamo i mi nekad poludit i potrosit 

04. Lipanj 2017. 11:51

I me, bome da, ni ne vidim ovak razliku dok ne poslikam se,pa usporedim s ranijim fotkama. I mi smo eto skoro na pola, zaostajrmo 2 dana za Sretnom  😊
    A lova i troskovi...sva sreca pa nemam takvih problema...dragi zna s lovom, ja sam u principu ta koja potrosi sve sto on zaradi 😂😂😂 a sad tek kad krenem kupovat stvari za bebicu....😅
    Vidjela sam neki dan peg perego kolica u bubamari, prekrasna su, neutralna, lako se sklapaju...samo sto su preko 6....jer oni rame tj. konstrukcije prodaju posebno...pa ispadne skupo..ali jos cekamo..odluka je do kraja 8. mj nista ne kupovati..i toga se drzimo..za sad😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    04. Lipanj 2017. 11:55

Mamice samo da vas pozdravimo 😘 
    Nama je vikend aktivan i samo lunjamo okolo, bas je lijepo ali je vec i prevruce postalo😅 
    Newlife nadam se da ce sve na kraju ipak biti dobro 🙏🏻 
    Cuvajte se i pazite! 😘😘

• M@lena
    04. Lipanj 2017. 13:17

sretna

Mi smo jucer bili u Zoo-u, pa smo setali po Maksimiru. Maleni se toliko izmoriooo! A predivno je! Bas smo svi uzivali. Puno ljepse otici tamo nego u prodajni centar. Ljepse i zdravije za dusu i tijelo! 😊
    Cak sam vidjela neke sto slave i rodjendan klincu na travi. Imaju svu opremu za piknik, ali nije nedostajala niti torta. Bas super ideja. Djecica trckaraju okolo a stariji piju kavu i pricaju. Predobro! 😊

• M@lena
    04. Lipanj 2017. 13:21

sanjchi255

I me, bome da, ni ne vidim ovak razliku dok ne poslikam se,pa usporedim s ranijim fotkama. I mi smo eto skoro na pola, zaostajrmo 2 dana za Sretnom 😊
    A lova i troskovi…sva sreca pa nemam takvih problema…dragi zna s lovom, ja sam u principu ta koja potrosi sve sto on zaradi 😂😂😂 a sad tek kad krenem kupovat stvari za bebicu….😅
    Vidjela sam neki dan peg perego kolica u bubamari, prekrasna su, neutralna, lako se sklapaju…samo sto su preko 6….jer oni rame tj. konstrukcije prodaju posebno…pa ispadne skupo..ali jos cekamo..odluka je do kraja 8. mj nista ne kupovati..i toga se drzimo..za sad😅

Frendovi imaju PegPerego i prezadovoljni su! Oni su svoja kupili u web trgovini Svijet beba ili tako nesto. Ugl ta trgovina ima web shop i ovdje na Zagrebackoj aveniji negdje imaju trgovinu gdje se moze doci i pogledati i isprobati. Platili su ih (3u1) oko 4000 kn. Kazu da je puno jeftinije nego u ostalim ducanima, a isti modeli. Pa savjetujem da se ne zalijecete! 😊😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.