Citala sam puno o tome i bas nitko nije imao takva iskustva kao ja,tj u mom slucaju..
Ici cemo privat na 3d uvz da se sve tocno vidi i da znamo na cemu smo..
Iskreno se nadam da ce se to sve popraviti do petka i da je moja beba zdrava...
Jer tesko je biti pribran u takvoj situaciji.....
Citala sam puno o tome i bas nitko nije imao takva iskustva kao ja,tj u mom slucaju..
Iskreno se nadam da ce se to sve popraviti do petka i da je moja beba zdrava…
Jer tesko je biti pribran u takvoj situaciji…..
Vjerujem draga, sve bi mi bile jako zabrinute u takvoj situaciji, ali samo pozitivno treba misliti, kolko god to bilo tesko u ovom trenutku 😙
Iskreno se nadam da ce se to sve popraviti do petka i da je moja beba zdrava…
Jer tesko je biti pribran u takvoj situaciji…..
drzim fige da sve bude ok u petak!!! tu smo za tebe..
Newlife, najbolje je misliti pozitivno dok se ne potvrdi, ne mora biti ništa. Doktori unaprijed upozore što bi moglo biti, ali ja držim fige da sve ipak ispadne ok! Naravno da svi želimo da nam djeca budu zdrava, a ti vjeruj da će biti tako. Ako nešto i bude, to je i dalje vaše dijete koje ćete voljeti najviše na svijetu. Drži nam se!
Ja sam trenutno u fazi da se ne zna dal sam se zdebljala u trbuhu ili sam trudna
Jedva čekam da još poraste pa da se baš lijepo vidi preko majice. Jutros u dućanu me teta pita jel to trudnoća ili? Znači još nije siguran trbuh. A kaže da joj je bilo neugodno pitati da ne bi pogriješila haha
I pita me dal sam na dijeti za šećer kad kupujem laganu hranu (uzela b aktiv, pureću šunku i dukatelu), kao njezina kćer je trudna, otkrili joj šećer pa mora biti na dijeti. Tamanila je slatko pa joj se povisio. A ja inače jedem laganu hranu, slatko vrlo rijetko pa joj je valjda bilo čudno vidjeti trudnicu koja kupuje "zdravu" hranu, a nije na dijeti
Srećom nemam neke posebne želje za slatkim, osim što mi paše voće, nadam se da će tako i ostati do kraja!
hello curke, nove dobrodošle :) držite se i slušajte doktore, bit će to sve u redu :* ja danas napokon položila vozački pa sretna kao malo djete hahaha
hello curke, nove dobrodošle :) držite se i slušajte doktore, bit će to sve u redu :* ja danas napokon položila vozački pa sretna kao malo djete hahaha
Cestitam!!! Sretno u voznji!!
pohvatala napokon....bilo je samo 13str , ne 20....
aurora - super za uspješnu promjenu ginekologa. Bitno je da u T imaš povjerenja u svog doktora..i čestitke za vozački. Jaoooo mene to još čeka na TODO listi, spasila bih se da to riješim! Puno znači kad imaš dijete/djecu da se lakše možeš kretat....kad si sam nije bed sjest na bus za negdje ali s klincima za ruku to je sve trapavo užasno..
I_me super ti je napredovao od 17 do 24tt
geganje - ja sam jedna od onih što promijene hod...u svakoj T pa tako i u ovoj. Jbg kad dobiješ 20% svoje osnovne težine i promijeni ti se težište itd, to je logičan slijed događaja.
kupanje i sunčanje u T - nisam još krenula, jedva čekam.....ja sam tip od ljeta i mora, otkad znam za sebe. Da bar mogu živit negdi di je cijelu godinu ljeto. Spasila bih se
barbs - divan ti je avatar, to ste već dobili (neke) fotke s vjenčanja ili? (znam da ljudi čekaju nekad i mjesecima, zbog obrade i to)
osjećaj vrućine od hormona - primjetim i ja, da na nekih 24-25 već mantam i jedva hvatam zrak a inače bi tek preko 25-26 mi bilo neudobno.....nekidan u firmi dobro se onesvijestila nisam, od vrućine i zagušljivosti...a klimatiziran ured. Džabe ti je. Teško mi je sad ugodit
Dena - Schwarzwald view je preeeeeedivan. Vi tamo živite ili?? nisam u toku..
tea - extra ti je stomak. Mene već pozdravljaju s pitanjem "kad je termin" a mogu zamislit tebe!! inače i meni svaku trudnoću sve niže, i sve veći pritisak dolje, to je tako očekivano valjda...doktor je to isto komentirao i rekao je da se zna ženama dogodit. Pogotovo ako se ne vrati sve na svoje nakon trudnoće....a meni, i tebi očito) nije baš
Newlife - nije lako s dijagnozom hodat kroz trudnoću, i to prvu...umjesto da guštaš kao većina ostalih mama, s grčom dan kroz dan čekat u neizvjesnosti...nažalost znam točno kako ti je. Imali smo i mi preružnu dijagnozu u 1.T i postaralo me 10 godina to....srećom je dobro sve završilo, srećom! ...i želim i tebi tako. Da bude na kraju sve okej, i ovo sve ti ostane samo kao neka noćna mora iz koje si se srećom - probudila.
žena-majka-carica:)
Treca sreca da, tu zivimo, pogled sa naseg balkona.
Barbs i ja neki dan dobila kompliment: "jesu blizanci?" 😂😂
url=https://lilypie.com]
Aurora super za vozacki..uzivaj u voznji ,to je super tko moze si priustit..ja sam s 19 polozila, stedila od alimentacije sto je tata placao za mene (dok se ide redovno u skolu) pa sam uspjela skupit. I super mi je sto kad trebam nekuda, sjednem u auto i odvezem se..milina...ne ovisis o nikome😊
Barbs, bas je lijep avatar😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena, divota! Baš vam je pogled za uljepšat raspoloženje...moj nije neki grdi (kakvih sve ima, uhh) ali maštam o nekom takvom mmmmm
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji