Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Lipanj 2017. 13:56

Ja sam jučer i danas dobila kompliment  Puno njih me jučer pitalo da li sam trudna 4 mjeseca i da se po meni nikad ne bi reklo koliko sam zapravo... danas me pitala jedna žena da li sam inače mršavica jer da super izgledam  Baš divan osjećaj!!! 

Newlife2017
    03. Lipanj 2017. 14:18

Hvala Vam puno na podrsci..
    To mi u ovim trenutcima puno znaci..
    Muz i ja smo izvan sebe i molimo se samo da bude sve uredu s bebom..
    Nisam bila na kombiniranom jer se u 11.tjednu nije to vidjelo pa mi ginica rekla da nema potrebe za tim te da ako se bilo sto promijeni da se do 20.tj stigne reagirati..
    Sad cu vidjeti kako ce proci ultrazvuk u petak pa cemo znat dalje reagirati...
    Samo se nadam da je sve okej s mojom bebom..

I_me
    03. Lipanj 2017. 14:28

barbs

Ja sam jučer i danas dobila komplimentPuno njih me jučer pitalo da li sam trudna 4 mjeseca i da se po meni nikad ne bi reklo koliko sam zapravo… danas me pitala jedna žena da li sam inače mršavica jer da super izgledamBaš divan osjećaj!!!

Hahahahah prejako!!! 😍😍😍 super kompliment!!
    A mene su poceli pustat prije na blagajnama.. svi kad vide trbuh samo kazu ajde gospodjo vi ispred.. 😂
    Jucer pokazem muzu sliku koju sam stavila tu na forum ( onu iz 17 i 24 tr) i kaze mi da izgledam na slikama ooogroomno. Da izgledam totalno drugacije uzivo. 😁 (bolje!)

• sretna
    03. Lipanj 2017. 15:24

Newlife, zao mi je sto to moras prolaziti. Nadam se da ce na kraju sve biti u najboljem redu! 

• M@lena
    03. Lipanj 2017. 15:46

Yel

Kod nas je na uzv uocen veci opseg glavice…
    Vidjet cemo na kontroli za dalje.

Mislim da je treca_sreca imala iskustva s vecim opsegom glavice kod bebe. Mozda bude imala koji savjet...

• Natasha555
    03. Lipanj 2017. 15:54

Mamice, ja vas pratim i čitam ali nikako da se pošteno ukljucim. Imamo radove, kupovali auto, kraj školske godine pa na poslu ludnica..
    Drago mi je da trbuščiči rastu, i moj konačno postao primjetan, svi su se čudili di mi trbuh (danas nam 21 tt) :)
    Inače,  dobila sam savjet da se mažem kokosovim uljem protiv strija i za sad djeluje, pa evo da po djelima s vama

treca_sreca
    03. Lipanj 2017. 16:38

M@lena

Yel

Kod nas je na uzv uocen veci opseg glavice…
    Vidjet cemo na kontroli za dalje.

Mislim da je treca_sreca imala iskustva s vecim opsegom glavice kod bebe. Mozda bude imala koji savjet…

U guzvi sam i imam 20 strana zaostatka za citat...al upadam na zadnju evo. Valjda cu veceras stic ostalo..
    Meni je beba u prvoj T imala i do 7-8tj vecu glavu preko prosjeka u nekim tjednima...a ostalo samo max tjedan vece (ac , fl)....ako je samo koji tj sitno vece nije za paniku.
    al eto u mene je bilo radikalno i plus povecana neka mozdana komora (zaboravih sad, bolje se ni ne sjecat tih stvari pa potisne covjek..) i trajala je mjesecima ta agonija s najgroznijim dijagnozama. A na kraju se rodilo bogu hvala zdravo dijete...ok s opsegom glave 41 umjesto prosjecnih 35cm ko vecina novorodjencadi ali uzivo nije izgledalo nimalo cudno a kamoli nakaradno....eto! 

žena-majka-carica:)

03. Lipanj 2017. 16:43

treca_sreca, hvala ti ❤️

barbs
    03. Lipanj 2017. 16:57

Dobro nam došla, Natasha 

• Natasha555
    03. Lipanj 2017. 17:03

Hvala Barbs!
    Yel i Newborn, držite se, samo pozitiva, bit će sve dobro!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.