Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    03. Lipanj 2017. 10:30
    Da se i mi pohvalimo sa ravnih 26 tt 😊😊
    Da se i mi pohvalimo sa ravnih 26 tt 😊😊

url=https://lilypie.com]

Newlife2017
    03. Lipanj 2017. 11:07

Pozdrav mame :) 
    Ja sam nova ovdje..
    Imam 25 godina i u 18.tjednu sam..(prva trudnoca).
    Jucer sam bila na redovnom ultrazvuku kod svoje ginice i uocila je povecan zeludac kod bebe.
    Poslala me hitno na ultrazvuk u bolnicu,sumljaju na "dubble bubble"..
    Specijalista mi je napravio ultrazvuk i kaze da malo je povecan ali da nije pre jako..
    I objasnio mi je na sta to upucuje kasnije ako se ustanovi da je lose..(downov sindrom i srcane mane)
    Narucio me na ponovni uvz za tjedan dana..
    Uzasno sam se uplasila i opce ne znam sad sta cu.. :(

barbs
    03. Lipanj 2017. 11:32

Sanjchy, veselo je tebi i danas! Nemoj se puno umarati i naprezati.
    Dena, uživajte danas! 

barbs
    03. Lipanj 2017. 11:34

Dena, lijep trbuh!
    Dobro nam došla, Newlife! Stvarno ne znam što bih ti rekla. Ipak se nadam da će ustanoviti da su krivo pomislili... Vjerujem ti da si preplašena.  Imaš našu podršku u svemu! 

• M@lena
    03. Lipanj 2017. 11:49

Newlife2017

Ja sam nova ovdje..
    Jucer sam bila na redovnom ultrazvuku kod svoje ginice i uocila je povecan zeludac kod bebe.
    Specijalista mi je napravio ultrazvuk i kaze da malo je povecan ali da nije pre jako..
    I objasnio mi je na sta to upucuje kasnije ako se ustanovi da je lose..(downov sindrom i srcane mane)

Pozdrav, Newlife!
    Zao mi je sto to prozivljavas uopce, a u prvoj trudnoci pogotovo. Ne mozes nista drugo nego slusati doktore u ovom trenutku. Nadam se da ce to biti samo malo veci zelucic i nis drugo te da ce se s vremenom povuci. Od srca zelim da sljedeci nalazi budu uredni!

Belle84
    03. Lipanj 2017. 12:43

Newlife jesi li isla na kombinirani probir za down sy?

03. Lipanj 2017. 13:00

Newlife welcome :), jesu li ti dr preporucili jos koju pretragu?

Cure citam vas i gledam i jako ste mi kjut sa busicama ❤️

03. Lipanj 2017. 13:05

Kod nas je na uzv uocen veci opseg glavice...
    Vidjet cemo na kontroli za dalje.

luce <3
    03. Lipanj 2017. 13:21

Newlife2017

Ja sam nova ovdje..

Dobro nam dosla, jako mi je zao sto moras kroz to prolaziti...nadam se da ce ipak bit sve u redu

• Dena1009
    03. Lipanj 2017. 13:55

Newlife dobro nam dosla 😊 Svi se nadamo da ce tvoja bebica  biti zdrava ☺ Jos uvijek postoji velika sansa da je sve u redu, a da je ishod drugaciji, danas je medicina uznapredovala i vecina mana i bolesti se moze lijeciti. Osobno znam curu rođenu sa bolesnim srcem, koja je danas prekrasna mlada fizioterapeutkinja. Znam da strepis ko i sve mi i zao mi je sto moras takvo sto da prolazis. Pokusaj mislit pozitivno i nadaj se najboljem 🙂🙂 Uz tebe smo ❤❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.