Jutro trudnice!
Moj malisan od 5.20 na nogama. Sad gleda crtic, a ja pijem kavu. Iako ne volim da gleda crtice, vise volim provoditi vrijeme s njim u igri, al sad fakat oci ne mogu otvoriti. Tako da su jutros Masa i medvjed sredili stvar. Ako nista, smijem se njemu kad vidim kako on grca od smijeha na masine nepodopstine. 😁
Kako ste mi vi jutros?
I_me, nisam vidjela jesi li napisala koliki ti je secer bio na OGTT-u? Ja idem sljedeci tj. 😊

Jutro buhtliceee....ja se uopce nisam naspavala...vruce mi po noci, uzas...sparno nekako...danas sam kod tate, koljemo pilice...opet cem se umorit. Evo se okrecem po kuci i kud god pogledam prasine, 😖😖😖 sutra pocinjem s ciscenjem..mada mi nema smisla u tancine kad ce se rondat s kuhinjom...joj vec mi je muka od radova...nikak pospremit da to bude to, stalno nesto...😣😔
Malena, bar gleda ok crtic, Boze me sacuvaj kakvih gluposti danas ima...samo se tuku, razbijaju..strasno...Masa je ok..to valjda sad svi klinci do 3-4 godine gledaju..dok ne smisle nesto novo..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dobro jutro i od nas 😊 Mi smo jučer malali sobu za naseg bebolinija, radove u kupaonii imali, cistili, ribali.. Od 7-7 na nogama, vise nisam mogla stajati 😣😣😣 Danas je u planu odmor i shoping 😃😃 Trenutno uživamo u jutarnjoj kavi sa pogledom na prekrasni Schwarzwald 😎

url=https://lilypie.com]
Jutro trudnice!
Moj malisan od 5.20 na nogama. Sad gleda crtic, a ja pijem kavu. Iako ne volim da gleda crtice, vise volim provoditi vrijeme s njim u igri, al sad fakat oci ne mogu otvoriti. Tako da su jutros Masa i medvjed sredili stvar. Ako nista, smijem se njemu kad vidim kako on grca od smijeha na masine nepodopstine. 😁
Kako ste mi vi jutros?
I_me,nisam vidjela jesi li napisala koliki ti je secer bio na OGTT-u? Ja idem sljedeci tj. 😊
Jutro cure! ☺
Nije mi nalaz jos gotov..

Pozdrav mame :)
Ja sam nova ovdje..
Imam 25 godina i u 18.tjednu sam..(prva trudnoca).
Jucer sam bila na redovnom ultrazvuku kod svoje ginice i uocila je povecan zeludac kod bebe.
Poslala me hitno na ultrazvuk u bolnicu,sumljaju na "dubble bubble"..
Specijalista mi je napravio ultrazvuk i kaze da malo je povecan ali da nije pre jako..
I objasnio mi je na sta to upucuje kasnije ako se ustanovi da je lose..(downov sindrom i srcane mane)
Narucio me na ponovni uvz za tjedan dana..
Uzasno sam se uplasila i opce ne znam sad sta cu.. :(
Sanjchy, veselo je tebi i danas! Nemoj se puno umarati i naprezati.
Dena, uživajte danas!

Dena, lijep trbuh!
Dobro nam došla, Newlife! Stvarno ne znam što bih ti rekla. Ipak se nadam da će ustanoviti da su krivo pomislili... Vjerujem ti da si preplašena. Imaš našu podršku u svemu!

Pozdrav mame :)
Ja sam nova ovdje..
Imam 25 godina i u 18.tjednu sam..(prva trudnoca).
Jucer sam bila na redovnom ultrazvuku kod svoje ginice i uocila je povecan zeludac kod bebe.
Poslala me hitno na ultrazvuk u bolnicu,sumljaju na "dubble bubble"..
Specijalista mi je napravio ultrazvuk i kaze da malo je povecan ali da nije pre jako..
I objasnio mi je na sta to upucuje kasnije ako se ustanovi da je lose..(downov sindrom i srcane mane)
Narucio me na ponovni uvz za tjedan dana..
Uzasno sam se uplasila i opce ne znam sad sta cu.. :(
Pozdrav, Newlife!
Zao mi je sto to prozivljavas uopce, a u prvoj trudnoci pogotovo. Ne mozes nista drugo nego slusati doktore u ovom trenutku. Nadam se da ce to biti samo malo veci zelucic i nis drugo te da ce se s vremenom povuci. Od srca zelim da sljedeci nalazi budu uredni!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji