Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    02. Lipanj 2017. 17:54

I_me

Cure jeste se pocele gegat ko patke kad hodate?? 😂
    Meni je muz jucer rekao da sam promjenila hod…😄😄

Nisam 😄 nadam se da ni necu. Sa prvim se nisam uopce gegala i na samom kraju trudnkce sam bila gul poletna i najnormalnije se kretala, jos mi se ginic smijao kako lako skacem dolje s stola 😄

• sretna
    02. Lipanj 2017. 18:17

Pojela sam punu zdjelu salate matoviljca sa cherry rajcicama i mini mozarelom. Tako mi je pasalo jako. Ali sad to podebljavam cvarcima 😂

02. Lipanj 2017. 18:18

Ma to nas uopce ne brine..samo nam je bilo bitno da je sve ok, sto nam je i potvrdio.. A sad dal je piskulinac ili curka, manje bitno 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    02. Lipanj 2017. 19:06

Tea, trbuh ti je baš baš velik, svaka čast, treba to nositi još do kraja 
    Jel ti i u prvoj bio velik?
    Hodanje- ja se ne gegam još, al tko zna kak će biti do kraja 
    Više mi teško pada ova sparina i vrućina pa imam osjećaj da gubim dah na trenutke i puno mi je teže hodati po suncu, spora sam nekako. Izbjegavam jako sunce, odem u šetnju ujutro i popodne, ali opet mi je tako vruće za poluditi. Dođem doma, dignem noge na krevet i odmah idem popiti hrpu vode... I nikako utažiti žeđ, uf
    Užas, ne znam kak ću preživjeti ovo ljeto ako ovako nastavi, osim doma pod klimom i tušom 

Tejuska♡
    02. Lipanj 2017. 19:14
    Evo jedna od sad 😘😍
    Evo jedna od sad 😘😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Lipanj 2017. 19:15

Hvala na komplimentima za veliku busu 😂😍
    Suncokretica nesto malo manji je bio 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    03. Lipanj 2017. 06:38

Jutro trudnice!
    Moj malisan od 5.20 na nogama. Sad gleda crtic, a ja pijem kavu. Iako ne volim da gleda crtice, vise volim provoditi vrijeme s njim u igri, al sad fakat oci ne mogu otvoriti. Tako da su jutros Masa i medvjed sredili stvar. Ako nista, smijem se njemu kad vidim kako on grca od smijeha na masine nepodopstine. 😁
    Kako ste mi vi jutros?
    I_me, nisam vidjela jesi li napisala koliki ti je secer bio na OGTT-u? Ja idem sljedeci tj. 😊

03. Lipanj 2017. 07:59

Jutro buhtliceee....ja se uopce nisam naspavala...vruce mi po noci, uzas...sparno nekako...danas sam kod tate, koljemo pilice...opet cem se umorit. Evo se okrecem po kuci i kud god pogledam prasine, 😖😖😖 sutra pocinjem s ciscenjem..mada mi nema smisla u tancine kad ce se rondat s kuhinjom...joj vec mi je muka od radova...nikak pospremit da to bude to, stalno nesto...😣😔
    Malena, bar gleda ok crtic, Boze me sacuvaj kakvih gluposti danas ima...samo se tuku, razbijaju..strasno...Masa je ok..to valjda sad svi klinci do 3-4 godine gledaju..dok ne smisle nesto novo..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    03. Lipanj 2017. 08:43

Dobro jutro i od nas 😊 Mi smo jučer malali sobu za naseg bebolinija, radove u kupaonii imali, cistili, ribali.. Od 7-7 na nogama, vise nisam mogla stajati 😣😣😣 Danas je u planu odmor i shoping 😃😃 Trenutno uživamo u jutarnjoj kavi sa pogledom na prekrasni Schwarzwald 😎

url=https://lilypie.com]

I_me
    03. Lipanj 2017. 09:49

M@lena

Jutro trudnice!
    Moj malisan od 5.20 na nogama. Sad gleda crtic, a ja pijem kavu. Iako ne volim da gleda crtice, vise volim provoditi vrijeme s njim u igri, al sad fakat oci ne mogu otvoriti. Tako da su jutros Masa i medvjed sredili stvar. Ako nista, smijem se njemu kad vidim kako on grca od smijeha na masine nepodopstine. 😁
    Kako ste mi vi jutros?
    I_me,nisam vidjela jesi li napisala koliki ti je secer bio na OGTT-u? Ja idem sljedeci tj. 😊

Jutro cure! ☺
     Nije mi nalaz jos gotov.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.