Aurora, predivan trbuh!
Sanjchy, drago mi je što je sve bilo u redu. SLikice su baš slatkeeee Opalaaaa, dolazi nam moguće još jedna
Ana, ja sam prave udarce krajem 19., početkom 20.tjedna počela osjećati. Pomaaaalo. Javit će se.

Tea, super slikica... haha, pišonjaaaaa A trbuh ti je stvarno jaaaaaako veliki

Cure jeste se pocele gegat ko patke kad hodate?? 😂
Meni je muz jucer rekao da sam promjenila hod...😄😄

Cure jeste se pocele gegat ko patke kad hodate?? 😂
Meni je muz jucer rekao da sam promjenila hod…😄😄
Nisam 😄 nadam se da ni necu. Sa prvim se nisam uopce gegala i na samom kraju trudnkce sam bila gul poletna i najnormalnije se kretala, jos mi se ginic smijao kako lako skacem dolje s stola 😄

Pojela sam punu zdjelu salate matoviljca sa cherry rajcicama i mini mozarelom. Tako mi je pasalo jako. Ali sad to podebljavam cvarcima 😂

Ma to nas uopce ne brine..samo nam je bilo bitno da je sve ok, sto nam je i potvrdio.. A sad dal je piskulinac ili curka, manje bitno 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Tea, trbuh ti je baš baš velik, svaka čast, treba to nositi još do kraja
Jel ti i u prvoj bio velik?
Hodanje- ja se ne gegam još, al tko zna kak će biti do kraja
Više mi teško pada ova sparina i vrućina pa imam osjećaj da gubim dah na trenutke i puno mi je teže hodati po suncu, spora sam nekako. Izbjegavam jako sunce, odem u šetnju ujutro i popodne, ali opet mi je tako vruće za poluditi. Dođem doma, dignem noge na krevet i odmah idem popiti hrpu vode... I nikako utažiti žeđ, uf
Užas, ne znam kak ću preživjeti ovo ljeto ako ovako nastavi, osim doma pod klimom i tušom

Hvala na komplimentima za veliku busu 😂😍
Suncokretica nesto malo manji je bio 😊

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji