Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    20. Ožujak 2017. 11:11

pandora122

violeta1

mc_mouse, dali si sanjas lose cesto ili? Ja od kad sam trudna, cesto imam neke lose i cudne snove. Prije mi se znalo nekad dogoditi ali ne ovako cesto. A nemam nekih vecih problema, ono svakodnevne brige nista posebno.

Ista stvar, neki dan pozar,danas pod krcat zmija i slicni scenariji. Uzas. Pogotovo ako lose spavam

Prije sam sanjala loše samo kad bi me nešto mučilo, ali otkada sam trudna to je maltene svaku večer nekakva drama.... ja sam sanjala takvu klaonicu sinoć da brijem da toga nema ni u isilu... Bože pomozi

Kiki156
    20. Ožujak 2017. 11:11

Heej curke! Ja jedva cekam iduci pregled, u iduci utorak! ☺️ Sto se snova tice, ja sam u pocetku isto imala nocne more, a sada su toliko zivopisni i slikoviti da se samoj sebi cudim od kud mi tolika masta! Citala sam da su trudnice poznate po raznim snovima, od horora do sf-a 😂. Inace, meni je sad super, mucnine su puno rijede iako nisam imala neke jake, i jos me bole sise. Kak je vama sa simptomima? 

mc_mouse
    20. Ožujak 2017. 11:14

Kiki156 nekada imam blagu mentruacijsku bol i primjetila sam da me počne zdjelica boliti pri dužim šetnjama.... Mada mi to još nekako prerano...

I_me
    20. Ožujak 2017. 14:16

I_me

mc_mouse

Miskun da Mystique ima sutra, a ja imam danas oko 14h, budem vam pisala svakako
    Nego, jel tko pristupio dm-u svijetu prednosti da dobije onaj paket za trudnice, vidjela sam da se dobije od biobaze (Moj prvi dnevnik), a već sam mislila naručiti od Street of Happiness na fejsu - moja beba.
    Čim doktor kaže da je sve ok

Meni je danas stiglo:
    Knjizica sa kuponima iz konzuma,
    Knjizica o trudnoce kroz tromjesecja,
    Kartica na popuste iz bipe (bipo klub za bebace),
    Iz bebinila radosnica
    I iz kluba novalac zirafica, olakat po kojem mjerim visinu bebe.
    Nikako do grada da odem u dm po taj paket za trudnice :)

Bila danas u dm-u. 
    Dobila mali ruksak, moj prvi dnevnik od biobaze,uzorak paste za zube, od biobaze kremu za njegu tijela,hrpu testera od zlaje,prirucnik za dojenjei knjizicu s bonovima

Kiki156
    20. Ožujak 2017. 14:25

Mcmouse meni su u pocetku ti, nazovi bolovi, bili izrazeniji nego sada. Nisu bili kao menstrualni al znala sam tu i tamo nesto osjetiti, dok me sada kad je maternica veca nista ne boli. Iako znam osjetiti bol pa mislim da je to, a zapravo bude nadutost ili moram na wc. Ako mozes odmaraj vise. Meni je gin rekla da ti bolovi nisu strasni ako prestanu nakon sto legnemo i ako nisu neki jaki grcevi da je neizdrzivo. Mislim da to nisu oni bolovi sirenja zdjelice i rasta maternice nego jednostavno tijelo osjeca da se mijenja. Ne znam dal trudnoca mora bolit? Ono kad raste trbuh i to, trebamo li stalno nesto osjecati ili ne?

Kiki156
    20. Ožujak 2017. 14:27

Ime to si dobila jer si se uclanila?

I_me
    20. Ožujak 2017. 14:40

Kiki156

Ime to si dobila jer si se uclanila?

Dosla sam tamo, rekla da sam trudnica, dala mi je neki obrazac da popunim i dala mi to sve. I otkucala dm karticu :)

I_me
    20. Ožujak 2017. 14:44

Kiki156

Mcmouse meni su u pocetku ti, nazovi bolovi, bili izrazeniji nego sada. Nisu bili kao menstrualni al znala sam tu i tamo nesto osjetiti, dok me sada kad je maternica veca nista ne boli. Iako znam osjetiti bol pa mislim da je to, a zapravo bude nadutost ili moram na wc. Ako mozes odmaraj vise. Meni je gin rekla da ti bolovi nisu strasni ako prestanu nakon sto legnemo i ako nisu neki jaki grcevi da je neizdrzivo. Mislim da to nisu oni bolovi sirenja zdjelice i rasta maternice nego jednostavno tijelo osjeca da se mijenja. Ne znam dal trudnoca mora bolit? Ono kad raste trbuh i to, trebamo li stalno nesto osjecati ili ne?

Ja sam u 9 i 10 tt imala stalno grceve kao menstrualnie. Nisu trajali dugo i bili su na mahove, kao da trebam dobit. Sad u 13tt me dolje samo malo zateze, kao da me koza steze. Nista strasno. Mislim da cu se uskoro morat pocet mazuckat sa nekim kremicama :) 
    I da, danas sam po prvi puta vidjela u ogledalu da mi je pupa malo narasla. Tipa, nije od napuhanosti vec onak.. bas kao da pocinje stomacic rasti 😍

Kiki156
    20. Ožujak 2017. 14:48

Joooj super! Ja jedva cekam da mi pocne rast, sad imam osjecaj da skroz nisko dolje osjecam maternicu al mislim da sam zabrijala. Jel ti osjecas maternicu? Kao nesto tvrde, drugacije od ostatka trbuha?

I_me
    20. Ožujak 2017. 14:54

Kiki156

Joooj super! Ja jedva cekam da mi pocne rast, sad imam osjecaj da skroz nisko dolje osjecam maternicu al mislim da sam zabrijala. Jel ti osjecas maternicu? Kao nesto tvrde, drugacije od ostatka trbuha?

da, kad legnem na ledja napipam tvrdje ;) al to sam primjetila prije par dana. sutra ulazim u 14 tjedan...pa mislim da je krajnje vrijeme da pocnem nesto pipat :D :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.