Jučer je svima bio čudan dan :D Pa čak i mojoj sestri koja nije trudna :D To čudno vrijeme pokvari raspoloženje. Stvarno nas je sunce razmazilo ;)
Bok meteoropati moji i nove trudnice!
maca1510
Koje pretrage si morala radit? Tj jesi li samo trebala tsh provjerit ili jos neki hormon?
Prvi put samo tsh. Ovaj mjesec vadim kao i inače t3, t4 i prvi put atpo i atg :)
ja sam prvo TSH/T3/T4 a onda kad je vidjela da je 0.020 za 3 tjedna sam morala izvadit i TSH, i FT3 i FT4 jer oni bolje pokazuju stvarno stanje.
I opet i mi je i u 12om tjednu trudnoće TSH bio identičan (a ovi drugi u granicama) i sad opet za 3tj sve trebam...
A antitijela atpo,atg - to mi je rekla da ne moram vadit jer to već znam otprije da imam povišena.
Iako me baš zanima kako se sad kreću, taman sam ih bila dovela nisko s bezglutenskom prehranom, al u trudnoći polude navodno....tako da možda to izvadim na svoju ruku (da je bar mrvu jeftinije!)
žena-majka-carica:)
Bok meteoropati moji i nove trudnice!maca1510
Koje pretrage si morala radit? Tj jesi li samo trebala tsh provjerit ili jos neki hormon?
Prvi put samo tsh. Ovaj mjesec vadim kao i inače t3, t4 i prvi put atpo i atg :)
ja sam prvo TSH/T3/T4 a onda kad je vidjela da je 0.020 za 3 tjedna sam morala izvadit i TSH, i FT3 i FT4 jer oni bolje pokazuju stvarno stanje.
I opet i mi je i u 12om tjednu trudnoće TSH bio identičan (a ovi drugi u granicama) i sad opet za 3tj sve trebam…
A antitijela atpo,atg - to mi je rekla da ne moram vadit jer to već znam otprije da imam povišena.
Iako me baš zanima kako se sad kreću, taman sam ih bila dovela nisko s bezglutenskom prehranom, al u trudnoći polude navodno….tako da možda to izvadim na svoju ruku (da je bar mrvu jeftinije!)
Ma zato i pitam jer cu sutra ic privatno izvadit jer nisam ni blizu svoje doktorice pa bi potrajalo dok bi do uputnice dosla. Ic cu vadit tsh i endokrinolog ce me odma primit(mos sve kad si privatno) ali moi je preskupo sve vadit privatno,tako da cu sutra tsh i onda se uputit kod doktorice nek mi za ostalo da uputnice. A i meni su antitjela bila visoka ali preskupo je to privatno vadit.
url=https://daisypath.com]
@wanttobemom
Odmaras? Sve ok? Nije se ponovio smeckasti iscjedak?
@M@lena odmaram sve u 16 sad ga nema trenutno hvala Bogu nadam se da ni neće ali svakako ću pokušati dogovoriti pregled malo ranije čisto da svoje strahove otklonim
cure, pa poludit cu!
vec 3 dana sto god da popijem ili pojedem imam takve grceve i zgaravicu da cu poludit.
nisam nista posebno promijenila u prehrani, normalno jedem i nemam mucnine.
a puna sam plinova,prdim ko luda i kakam normalno. :D
trenutno pijem donat mg, malo pomogne. ima tko jos takav problem i kako ga rijesava?
Ja sam i dalje naduta ali bez zgaravice...mucnine nemam i bas sam mamu pitala, ni ona nije imala mucnine...nezz jel to ima ikakve veze sa genetikom...sto kazu trudnice kojima nije prva trudnoca?
Ja sam i dalje naduta ali bez zgaravice…mucnine nemam i bas sam mamu pitala, ni ona nije imala mucnine…nezz jel to ima ikakve veze sa genetikom…sto kazu trudnice kojima nije prva trudnoca?
meni su mama i sestra rekle da im nije rastao trbuh i sise ne bi ni znale da su trudne! :D
ja sam tu negdje kao one samo sto mene muci i zgaravica
i mi odmaramo
doduše, još da ne moram kuvat i prat....ehh (sad puno tražim )
Kašalj me nažalost još pila, ali barem mi se nos ne štopa otkad koristim ove kortikosteroide za alergiju.
I_me - meni su za zgaravicu u drugoj trudnoci (u prvoj nisam imala) pomagale Rennie tablete (ne za piti nego za cuclati) ima za kupiti bez recepta...
žena-majka-carica:)
Kako ste danas? Napokon sunce i odmah bolje. A kako je danas imendan sveti Josip, od muza tata i moj tata su Josip pa cijeli dan samo jedem. Imam osjecaj da sam jela za tri dana. 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji