Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    18. Ožujak 2017. 07:54

Dobrodosle sve nove curke i svima zelim skolsku trudnocu 😀😀😀

mc_mouse
    18. Ožujak 2017. 08:14

Smješkica, sad je mene strah odkud njemu 6mm :O

Giovi, dobro nam došla :)

Dragy
    18. Ožujak 2017. 08:37

Dobro jutro svima i dobro dosle nove trudnice. 

Dragy
    18. Ožujak 2017. 08:39

Mystique

Dragy

Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol…. Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan

Mene već 2 dana boli donji dio leđa…inače imam problema sa kičmom,ali me stvarno dugo već nije bolilo
    Ne znam sad da li to ima veze sa trudnoćom ili došlo samo od sebe
    Dok se sjetim kakvih sam bolova znala imat u kičmi malo me strah kak će mi kičma podnijet trudnoću

I mene je strah leđa u trudnoci, s obzirom da i inace imam problema. Jutros sam se probudila bez boli, samo malo utrnuto. To je sigurno neka upalica ili od sjedenja 8h u uredu. Sigurno. Odmaranje i lezanje pomaze

Smješkica
    18. Ožujak 2017. 08:51

mc_mouse

Mene je zbilja to uplašilo i išla sam proučavat i u 5.tjednu embrij je veličine od 2 do 4mm, a u 6.tjednu oko 6mm tako da mislim da je to očito sve u nekim granicama normale. S obzirom na umor koji me spopada u zadnje vrijeme,  ne sumnjam u rast moje mrvice :) 

mc_mouse
    18. Ožujak 2017. 09:00

smješkica, sada sam gledala neku tablicu, u redu je i tvoje i moje 

Smješkica
    18. Ožujak 2017. 09:07

Smješkica

mc_mouse

Mene je zbilja to uplašilo i išla sam proučavat i u 5.tjednu embrij je veličine od 2 do 4mm, a u 6.tjednu oko 6mm tako da mislim da je to očito sve u nekim granicama normale. S obzirom na umor koji me spopada u zadnje vrijeme, ne sumnjam u rast moje mrvice :)

Moram se ispraviti,  krivo sam napisala.  Prema jednoj aplikaciji koju imam na mobitelu za trudnoću u 5. tjednu bebač ima svega do 1.3mm (veličine sezamovog zrna), a u 6. tjednu od 2 do 6mm (veličina graška). Pošto ni u njezinom ni u mojem slučaju ginekolog nije bio zabrinut onda je očito sve to normalno :) 

Smješkica
    18. Ožujak 2017. 09:09

Mc_mouse onda super!  💪😊

Giovi
    18. Ožujak 2017. 09:47

Da se ukljucim s onim sto sam zapamtila da ste pisale... ja sam pusac,kad sam saznala naglo sam smanjila a do prvog pregleda planiram prestati skroz...
    A ledja mene inace nikad nisu boljela i prije nego je trebala doci M su me tijekom dana znala zaboljeti/probadati po par minuta. To mi je i bio jedan od sumnjivih simptoma... 
    Koliko sam shvatila mucnine i ostalo ako dodju,dolaze kasnije?
    Meni je ovo prva trudnoca,imam 29 god. 

I_me
    18. Ožujak 2017. 10:08

Dragy

Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol…. Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan

ista stvar kod mene! bole kriza i trtica! ne svaki dan, i svaki put razlicitim intenzitetom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.