Ja sam sanjala takve horore da me za divno čudo čudi kako me uspjelo razveseliti sunce i prognoza za topli vikend
Jutro!
Vidim da je svima bio lijepi vikend
Meni je u subotu bilo super...jučer me bolilo dolje i imala sam cijeli dan laganu temperaturu 37.3 tak da sam ležala
Imala sam za peglati dvije mašine veša,ali ne znam da ne bude nigdje pobjeglo tak da bum danas
Mučnina nema još na vidiku, bar to
Jutro mom's
Ja se također odlično osjećam, sunce je krivo za sve. Vikend sam provela čisteći (subota cijeli dan) i u šetnji sa psom po seoskim livadama i šumama, pokraj potoka, po nezgodnom terenu i tako mi je to dobro došlo. Spavala sam kao beba
ja isto spavam dobro, napokon!
toliko me bio mučio nos tj nedisanje ona 2 tjedna da sam jedva dočekala opet disat, i prospavat noć ko čovjek
Još sad van na sunce malo prošetat....divota!
Nego cure jel koja od vas kupuje na mojekrpice portalu? Zanima me kako funkcionira kupnja kad se odlučiš za nešto..
žena-majka-carica:)
Treca_sreca javiš se samo prodavaču i to je to :) klikneš na "želim to" i mislim da ti ponudi da pošalješ poruku. Uglavnom prije toga pogledaj pozitivne komentare da kupuješ od provjerene osobe :) jer većinom moraš prvo uplatiti novce
Joj ja sam tako sretna sto mucnine nisu pocele... sinoc me jedino zatezalo dolje. Onaj osjecaj kao da trebam dobiti mengu...to mi nikako nije ugodno. I zna mi se dogoditi kad se rastegnem u krevetu, kao da me nesto strecne...treba docekati iduci pon i pregled
mc_mouse, dali si sanjas lose cesto ili? Ja od kad sam trudna, cesto imam neke lose i cudne snove. Prije mi se znalo nekad dogoditi ali ne ovako cesto. A nemam nekih vecih problema, ono svakodnevne brige nista posebno.
Joj ja sam tako sretna sto mucnine nisu pocele… sinoc me jedino zatezalo dolje. Onaj osjecaj kao da trebam dobiti mengu…to mi nikako nije ugodno. I zna mi se dogoditi kad se rastegnem u krevetu, kao da me nesto strecne…treba docekati iduci pon i pregled
Ne trebaš se zbog toga brinuti, rekla je meni doktorica da je to normalno ak su slabi grčevi kao pred mengu, prilagođava se tijelo i da to može potrajati
mc_mouse, dali si sanjas lose cesto ili? Ja od kad sam trudna, cesto imam neke lose i cudne snove. Prije mi se znalo nekad dogoditi ali ne ovako cesto. A nemam nekih vecih problema, ono svakodnevne brige nista posebno.
Ista stvar, neki dan pozar,danas pod krcat zmija i slicni scenariji. Uzas. Pogotovo ako lose spavam
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji