Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    18. Ožujak 2017. 10:31

I_me

Dragy

Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol…. Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan

ista stvar kod mene! bole kriza i trtica! ne svaki dan, i svaki put razlicitim intenzitetom

Bas tako, svaki dan drugacije. Valjda je to ok. 

• M@lena
    18. Ožujak 2017. 11:56

I_me

Dragy

Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol…. Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan

ista stvar kod mene! bole kriza i trtica! ne svaki dan, i svaki put razlicitim intenzitetom

Mene trtica, bol bude poprilicno jaka al kratko traje. U tom trenutku se jedva mogu micati. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Kosti se sire da naprave gnijezdo za bebicu. 😊

Dragy
    18. Ožujak 2017. 13:32

M@lena

I_me

Dragy

Mene trtica, bol bude poprilicno jaka al kratko traje. U tom trenutku se jedva mogu micati. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Kosti se sire da naprave gnijezdo za bebicu. 😊

Ma ok, samo kud ce se ranije siriti, ima vremena za to 

barbs
    18. Ožujak 2017. 18:57

Giovi

Da se ukljucim s onim sto sam zapamtila da ste pisale… ja sam pusac,kad sam saznala naglo sam smanjila a do prvog pregleda planiram prestati skroz…
    A ledja mene inace nikad nisu boljela i prije nego je trebala doci M su me tijekom dana znala zaboljeti/probadati po par minuta. To mi je i bio jedan od sumnjivih simptoma…
    Koliko sam shvatila mucnine i ostalo ako dodju,dolaze kasnije?
    Meni je ovo prva trudnoca,imam 29 god.

Ja sam do sada samo 2 puta imala mučnine :) 
    Nekima nikada ni ne dođu :D 
    Dobro došla ;) 

barbs
    18. Ožujak 2017. 19:01

maca1510

Danas sam saznala za T pa cu u ponediljak odma ic vadit tsh i kod endokrinologa. Valjda ce bit sve ok,ja se super osjecam a znam kako mi bude kad mi se stitnjaca poremeti

Ništa ne brini :D sve će ti endokrinologica reći :D ako treba će ti povisiti terapiju ako treba će ti smanjiti ;) Ja idem 27.3. na pregled kod nje. Jedva čekam. Moram joj reći da mi nekako čudno reagira tijelo na terapiju koju mi je dala. Npr jedan dan pijem euthyrox 100 a drugi 125 i od te veće doze mi je nekako slabo, ali vidjet ćemo sve 27. 

• Bruncili
    18. Ožujak 2017. 19:45

Prema mom danasnjem danu, tesko bi itko mogao zakljuciti da sam trudna...sijenje po vrtu u punom jeku. Nikakvih tegoba nemam, osim sto nekad imam pritisak kao da cu dobiti mengu. Niti ledja, niti mucnine, niti trtica...da nisam vidjela tockicu na uzv...zapitala bih se jesam luda 😂😂😂

maca1510
    18. Ožujak 2017. 20:55

barbs

maca1510

Danas sam saznala za T pa cu u ponediljak odma ic vadit tsh i kod endokrinologa. Valjda ce bit sve ok,ja se super osjecam a znam kako mi bude kad mi se stitnjaca poremeti

Ništa ne brini :D sve će ti endokrinologica reći :D ako treba će ti povisiti terapiju ako treba će ti smanjiti ;) Ja idem 27.3. na pregled kod nje. Jedva čekam. Moram joj reći da mi nekako čudno reagira tijelo na terapiju koju mi je dala. Npr jedan dan pijem euthyrox 100 a drugi 125 i od te veće doze mi je nekako slabo, ali vidjet ćemo sve 27.

Koje pretrage si morala radit?  Tj jesi li samo trebala tsh provjerit ili jos neki hormon?

url=https://daisypath.com]

violeta1
    18. Ožujak 2017. 22:37

Dobro dosle nove curke..ima nas 😊😊 Meni je danas neki los dan. Mucnine, glavobolja, cjelodnevno ljencarenje. Veselim se ljepsim danima odmah se bolje osjecam. 

• M@lena
    18. Ožujak 2017. 23:48

Daaa, danas je bas bio nekako tezak dan. Onih par suncanih dana su nas razmazili, zato nam ovaj nije bas sjeo. 😊 Barem u Zg-u. I ja jedva cekam toplije i ljepse dane. I sunce i more 😎😍. Jel se vama cini da je ova zima trajala duuugoo? Meni se cini bar pola godine samo zima! Mozda zbog one uzasne hladnoce!

barbs
    19. Ožujak 2017. 09:01

maca1510

Koje pretrage si morala radit? Tj jesi li samo trebala tsh provjerit ili jos neki hormon?

Prvi put samo tsh. Ovaj mjesec vadim kao i inače t3, t4 i prvi put atpo i atg :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.