Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol…. Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan
ista stvar kod mene! bole kriza i trtica! ne svaki dan, i svaki put razlicitim intenzitetom
Bas tako, svaki dan drugacije. Valjda je to ok.
Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol…. Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan
ista stvar kod mene! bole kriza i trtica! ne svaki dan, i svaki put razlicitim intenzitetom
Mene trtica, bol bude poprilicno jaka al kratko traje. U tom trenutku se jedva mogu micati. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Kosti se sire da naprave gnijezdo za bebicu. 😊
Mene trtica, bol bude poprilicno jaka al kratko traje. U tom trenutku se jedva mogu micati. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Kosti se sire da naprave gnijezdo za bebicu. 😊
Ma ok, samo kud ce se ranije siriti, ima vremena za to
Da se ukljucim s onim sto sam zapamtila da ste pisale… ja sam pusac,kad sam saznala naglo sam smanjila a do prvog pregleda planiram prestati skroz…
A ledja mene inace nikad nisu boljela i prije nego je trebala doci M su me tijekom dana znala zaboljeti/probadati po par minuta. To mi je i bio jedan od sumnjivih simptoma…
Koliko sam shvatila mucnine i ostalo ako dodju,dolaze kasnije?
Meni je ovo prva trudnoca,imam 29 god.
Ja sam do sada samo 2 puta imala mučnine :)
Nekima nikada ni ne dođu :D
Dobro došla ;)
Danas sam saznala za T pa cu u ponediljak odma ic vadit tsh i kod endokrinologa. Valjda ce bit sve ok,ja se super osjecam a znam kako mi bude kad mi se stitnjaca poremeti
Ništa ne brini :D sve će ti endokrinologica reći :D ako treba će ti povisiti terapiju ako treba će ti smanjiti ;) Ja idem 27.3. na pregled kod nje. Jedva čekam. Moram joj reći da mi nekako čudno reagira tijelo na terapiju koju mi je dala. Npr jedan dan pijem euthyrox 100 a drugi 125 i od te veće doze mi je nekako slabo, ali vidjet ćemo sve 27.
Prema mom danasnjem danu, tesko bi itko mogao zakljuciti da sam trudna...sijenje po vrtu u punom jeku. Nikakvih tegoba nemam, osim sto nekad imam pritisak kao da cu dobiti mengu. Niti ledja, niti mucnine, niti trtica...da nisam vidjela tockicu na uzv...zapitala bih se jesam luda 😂😂😂
Danas sam saznala za T pa cu u ponediljak odma ic vadit tsh i kod endokrinologa. Valjda ce bit sve ok,ja se super osjecam a znam kako mi bude kad mi se stitnjaca poremeti
Ništa ne brini :D sve će ti endokrinologica reći :D ako treba će ti povisiti terapiju ako treba će ti smanjiti ;) Ja idem 27.3. na pregled kod nje. Jedva čekam. Moram joj reći da mi nekako čudno reagira tijelo na terapiju koju mi je dala. Npr jedan dan pijem euthyrox 100 a drugi 125 i od te veće doze mi je nekako slabo, ali vidjet ćemo sve 27.
Koje pretrage si morala radit? Tj jesi li samo trebala tsh provjerit ili jos neki hormon?
url=https://daisypath.com]
Dobro dosle nove curke..ima nas 😊😊 Meni je danas neki los dan. Mucnine, glavobolja, cjelodnevno ljencarenje. Veselim se ljepsim danima odmah se bolje osjecam.
Daaa, danas je bas bio nekako tezak dan. Onih par suncanih dana su nas razmazili, zato nam ovaj nije bas sjeo. 😊 Barem u Zg-u. I ja jedva cekam toplije i ljepse dane. I sunce i more 😎😍. Jel se vama cini da je ova zima trajala duuugoo? Meni se cini bar pola godine samo zima! Mozda zbog one uzasne hladnoce!
maca1510
Koje pretrage si morala radit? Tj jesi li samo trebala tsh provjerit ili jos neki hormon?
Prvi put samo tsh. Ovaj mjesec vadim kao i inače t3, t4 i prvi put atpo i atg :)
Sortiraj odgovore
Najstariji