Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    01. Lipanj 2017. 20:37

Belle  cestitam na stanu!!! 
    Violeta drago mi je da je pregled dobro prosao!!! 

violeta1
    01. Lipanj 2017. 20:43

Belle cestitam za stan… uzivajte i neka je sretno 😊😊

Belle84
    01. Lipanj 2017. 21:00

Hvala curke! 😘 Pocet cemo lagano ga uredjivati kad se vratimo s mora u 8.mj pa da bude spreman do 10.mj kad Luka dodje 😘😉

Sto se tice polozaja lezanja, obicno lezim na boku (trudim se), negdje sam citala da se treba lezati na lijevom boku a ne desnom, jel netko zna zasto bas lijevi?

treca_sreca
    01. Lipanj 2017. 21:08

Evo odg zašto:
    Kada trudnica u kasnoj trudnoći spava na lijevoj strani, maternica se nalazi nasuprot aorte, i pritišće aortu, a ne IVC. Aorta, koja dovodi kisikom obogaćenu krv iz srca u druge organe, ima deblje zidove nego IVC i bolje može izdržati pritisak maternice. Medicinska istraživanja nisu dokazala da spavanje na lijevoj strani smanjuje rizik od mrtvorođenja, ali je opšte poznato da povećava protok krvi i hranjivih tvari do bebe koja raste,
    Google sve zna!
    Čestitam na stanu, velika je to stvar!!!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Lipanj 2017. 21:10

i jel to dečkić dobio ime?

žena-majka-carica:)

• sretna
    01. Lipanj 2017. 21:11

Violeta, super za pregled! 😊 sada opusteno dalje

Belle84
    01. Lipanj 2017. 21:28

Je, je... znali smo da ce biti Luka ako bude decko, a curica bi bila Dora ili Ema. 
    Treca sreca jel kod vas curica ili decko na kraju? Toliko je tu postova da vise ne mogu pohvatati... 😂

01. Lipanj 2017. 21:32

Joooj cure..ja se najela lubenice sada ..skoro cijelu polovicu od 3-4 kg sam sama pojela 😋😋😋😋 Nije bas slatka ali pojela sam..vec mi se danima jede...al ce nocas bit trckaranja na wc..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Senoritakova
    01. Lipanj 2017. 21:32

Odnosi s obitelji- mi vec 5 godina zivimo 500 km udaljeni i od mojih i njegovih. No uredili smo si kucu u dvoristu kod mojih jer je bila prazna pa tu budemo kada idemo u Slavoniju... i tamo cemo biti kad se beba rodi par mjeseci sigurno. Poslije svatova smo mjesec dana smo bili u Slavoniji pa je moja mama krenula malo malo dolaziti, ali prekinula sam to u korjenu jer smo navikli u zd na svoj mir. Kad se beba rodi moram ih jos naviknuti na to da cemo kuhati sami za sebe... moraju oni shvatiti da svoju djecu moraju pustiti da i sami osnuju obitelj..
    Svekrva je ok, puno radi bas i radi i muske i zenske poslove jer je svekar na terenu.. Bude mi je zao kad on dode s terena pa nista joj ne pomaze.. za nase svatove je jadna sama sve priredila on je samo sjedio...tu je i muz poludio..dok su moji roditelji ravnopravni u svemu i sve rade zajedno...
    Iako nam nije loše kod mojih, sanjam jednog dana svoju kucicu na selu...
    Svekrva se samo jednom umjesala. Prosle godine kad sam bila trudna, ona kupila krevetic za bebu bez da je nas pitala sto nam se svida, i da bude jos gore uzela neki krevetic s 3 stranice, znaci 4 uopce nepostoji.. kazem ja ok je dok je beba 1-2 mjeseca -sta cu kasnije kad bude 5-6 pa se krenu okretati...

Senoritakova
    01. Lipanj 2017. 21:33

Bome se raspisala, ova stranica ima antistresno djelovanje..😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.