Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    01. Lipanj 2017. 21:28

Je, je... znali smo da ce biti Luka ako bude decko, a curica bi bila Dora ili Ema. 
    Treca sreca jel kod vas curica ili decko na kraju? Toliko je tu postova da vise ne mogu pohvatati... 😂

01. Lipanj 2017. 21:32

Joooj cure..ja se najela lubenice sada ..skoro cijelu polovicu od 3-4 kg sam sama pojela 😋😋😋😋 Nije bas slatka ali pojela sam..vec mi se danima jede...al ce nocas bit trckaranja na wc..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Senoritakova
    01. Lipanj 2017. 21:32

Odnosi s obitelji- mi vec 5 godina zivimo 500 km udaljeni i od mojih i njegovih. No uredili smo si kucu u dvoristu kod mojih jer je bila prazna pa tu budemo kada idemo u Slavoniju... i tamo cemo biti kad se beba rodi par mjeseci sigurno. Poslije svatova smo mjesec dana smo bili u Slavoniji pa je moja mama krenula malo malo dolaziti, ali prekinula sam to u korjenu jer smo navikli u zd na svoj mir. Kad se beba rodi moram ih jos naviknuti na to da cemo kuhati sami za sebe... moraju oni shvatiti da svoju djecu moraju pustiti da i sami osnuju obitelj..
    Svekrva je ok, puno radi bas i radi i muske i zenske poslove jer je svekar na terenu.. Bude mi je zao kad on dode s terena pa nista joj ne pomaze.. za nase svatove je jadna sama sve priredila on je samo sjedio...tu je i muz poludio..dok su moji roditelji ravnopravni u svemu i sve rade zajedno...
    Iako nam nije loše kod mojih, sanjam jednog dana svoju kucicu na selu...
    Svekrva se samo jednom umjesala. Prosle godine kad sam bila trudna, ona kupila krevetic za bebu bez da je nas pitala sto nam se svida, i da bude jos gore uzela neki krevetic s 3 stranice, znaci 4 uopce nepostoji.. kazem ja ok je dok je beba 1-2 mjeseca -sta cu kasnije kad bude 5-6 pa se krenu okretati...

Senoritakova
    01. Lipanj 2017. 21:33

Bome se raspisala, ova stranica ima antistresno djelovanje..😂😂😂

01. Lipanj 2017. 21:35

Hehhehehe...antistresno, antidepresivno...pomaze bas..
    E da, Barbs, evo mene za 10-ak dana u tvoj kraj...heheheh...mozda se gdje sretnemo! 

Belle84
    01. Lipanj 2017. 23:53

I mi cemo na more sad na 2 tjedna (muz mora iskoristiti stari godisnji), pa cemo onda jos 3 tjedna  u 7.i 8.mj... ovo je zadnje ljeto da smo samo muz i ja... vec iduce ce mali smotuljak biti s nama... jedva cekam se maknut iz zg-a

02. Lipanj 2017. 06:40

E Belle tako je i kod nas slucaj..stari godisnji...a mi cemo isto u 7. mj opet...i zadnje ljeto da smo sami...

02. Lipanj 2017. 07:02

Jos tri sata do susreta s bebacom...bas sam uzbudena 🙌🙌🙌🙌🙌

Belle84
    02. Lipanj 2017. 08:13

Sanjchi sretno i javi! 😘

Tejuska♡
    02. Lipanj 2017. 08:24

Jutro svima
    Sanjchi i svi koji idete danas na pregled sretno vam biloooo 😍😍😍
    Ja neznam gdje sam od tolike zurbe vise da li oko svadbe djevojacke posla ili evo nemam vremena za nista .. 
    Pisale ste o moru .. Rezervirali smo kraj 7mj 😊😊😊 nadam se da ce sve biti ok da cu se moc okupati barem malo jer nisam osoba od lezanja na suncu sto i nije zapravo moguce uza mog sina 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI