Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    02. Lipanj 2017. 08:53

Jao cure sto ste se raspisaleee! 😁
    Dobro vam jutro! 😊
    Belle, super vijesti za stan! Cestitke! 😊
    A sto se tice ureaplasme, ta bestija nije bezazlena i dobro da su te upozorili na sve, iako nije dobro bas da na svaku skaces i strepis jer bebice to sve osjete. Opusti se i pusti nek antibiotik odradi svoje i bit ce sve ok. Ne brini!
    Zivot u zajednici, nisam nikad zivjela s muzevim roditeljima. Udaljeni smo od njegovih i mojih nekih 400-500 km, duze posjete su samo ljeti kad budemo dolje na moru. No i to vrijeme se zaista trudim biti strpljiva i pomoci u svemu koliko mogu. I svekar i svekrva su mi stvarno ok i ne mijesaju se u nase privatne stvari. Slazem se s treca_sreca, velika prednost zajednice je sto ti mogu pricuvati dijete dok nesto obavis. Iskreno, pozelila sam se otici u shopping ili na veceru s muzem i da se ne mislim za sina da li slusa dadilju, da li ovo ili ono... i mami i svekrvi je 6. ili 7. unuk pa vec znaju kako s djecom i puno sam opustenija ako ostaje s jednom od njih (kad su nam u posjeti ili mi dolje). Inace, muz mi je stvarno Bogom dana podrska i ne prodje dan da se ne zahvalim Bogu sto ga imam! U svemu mi pomaze i nikad mu nista nije tesko, niti nakon 10 sati na poslu. Sa sinom ima poseban odnos, L bas voli biti s njim i stalno pita gdje je tata kad tata nije doma.
    Bele, pitala si gdje zivimo, ja sam kao i Kiki na Tresnjevci. 😊

• sretna

Dolores123

Eto ja planiram na more početkom 8 mj,tako smo rezervirali.Nadam se da će sve biti ok i da ću si moči bar malo guzu smočiti.Nakon toga više se ne vračam na posao, mislim da je dosta do onda. Imam karte za toplice, što vi mislite o tome, nije baš sigurno da riskiram ili? Nisam pitala dr jer sam zaboravila, opet.

Bazeni se kao ne preporucuju, ali mi cemo na jedan dan u Catez jer mali je lud za bazenima i toboganima tamo. A mislim si, voda je tolko klorirana da valjda necu bas sad pokupit neku bestiju, a u 29 godina nikad nisam imala nikakve upale niti bakterije

Aurora1611

To mi je bilo veliko olakšanje definitivno, sad imam ginekologicu toliko nježnu, pažljivu i punu razumjevanja pa sam odmah i ja sretnija, radila sam briseve pa sad još čekam nalaz :) i da, sljedeći pregled je 13.06. pa da zapišete

• sretna
    02. Lipanj 2017. 08:54

sanjchi255

Jos tri sata do susreta s bebacom…bas sam uzbudena 🙌🙌🙌🙌🙌

Sretno!!!

• M@lena
    02. Lipanj 2017. 08:57

Sto se tice OGTT-a, ja idem kad navrsim 25.tj, znaci sljedeci cetv/petak.
    Sanjchy, sretno! 😚

• sretna
    02. Lipanj 2017. 08:57

Ja gibam 15.07. na more na mjesec dana, a prije toga idemo na 8 dana u 6 mj, sad kad su ovi praznici.

Jedva cekam. Necu se vadit iz vode van kao i svalo ljeto 😄 ja sam ko Tea , samo da mi je kupanje, suncanje ne volim uopce, osim na lufticu u vodi 😄

Tejuska♡
    02. Lipanj 2017. 09:12

Sanjchi ma to ti je psihicki stres nije fizicki hvala bogu 😂😂
    Kupanje u bazenima sta ja znam kao nije dobro radi bakterija ja sam sklona njima pa ne zelim ni riskirati
    Sretna ahahhaha i to ono svako malo se moram okretat na lufticu cas u vodi cas na lufticu 😂 da ne bi mi bilo prevruce hahahha 
    Aurora baas mi je drago za aktivnu bebicu 😍
    Bogme nema ni kod mene spavanja maleni se javlja svako malo 😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    02. Lipanj 2017. 09:19

Tea2803

Sanjchi ma to ti je psihicki stres nije fizicki hvala bogu 😂😂
    Kupanje u bazenima sta ja znam kao nije dobro radi bakterija ja sam sklona njima pa ne zelim ni riskirati
    Sretna ahahhaha i to ono svako malo se moram okretat na lufticu cas u vodi cas na lufticu 😂 da ne bi mi bilo prevruce hahahha
    Aurora baas mi je drago za aktivnu bebicu 😍
    Bogme nema ni kod mene spavanja maleni se javlja svako malo 😁

E bas to 😂 stalno bacanje u vodu pa azad na luftic, ko da se przim na raznju 😂

Belle84
    02. Lipanj 2017. 10:09

Ja uopce ne znam sta sa suncanjem u trudnoci? Znam da se ne smijem przit kao inace ali valjda se smijem malo posuncati tamo prije 11h i iza 16h...

• sretna
    02. Lipanj 2017. 10:14

Belle84

Ja uopce ne znam sta sa suncanjem u trudnoci? Znam da se ne smijem przit kao inace ali valjda se smijem malo posuncati tamo prije 11h i iza 16h…

Ma naravno da smijes. Ja sam se u orvoj t przila na lufticu ko i inace.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.