Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    02. Lipanj 2017. 10:17

Belle84

Ja uopce ne znam sta sa suncanjem u trudnoci? Znam da se ne smijem przit kao inace ali valjda se smijem malo posuncati tamo prije 11h i iza 16h…

evo ja na moru vec par dana.. od nedjelje... od 15h do 17h se suncam.. muz se kupa, meni je voda jos prehladna..

I_me
    02. Lipanj 2017. 10:18

Aurora1611

To mi je bilo veliko olakšanje definitivno, sad imam ginekologicu toliko nježnu, pažljivu i punu razumjevanja pa sam odmah i ja sretnija, radila sam briseve pa sad još čekam nalaz :) i da, sljedeći pregled je 13.06. pa da zapišete

bas mi je drago aurora!! 

barbs
    02. Lipanj 2017. 10:28

Pozdrav, cure! 
    Aurora, jako mi je drago što si sve riješila! NAPOKON  da i ti budeš zadovooljna i još više da uživaš u trudnoći! 
    Ja još nisam krenula ni na sunčanje ni na kupanje... Nakon pregleda ću krenuti pomalo. Moram ionako otići kupiti novi kupaći jer mislim da ni ne stanem više u one koje imam. 

barbs
    02. Lipanj 2017. 10:42
    12-16 TJEDANA
    12-16 TJEDANA

17-23 tjedana
    17-23 tjedana

Eto i nas kako rastemooo!!!! 

Suncokretica
    02. Lipanj 2017. 10:45

Jao vi već o moru, ja se kuham i pržim u ovom Zagrebu, a more nas čeka tek u 8-om mjesecu kad muž dobije godišnji 
    A tako bi se sad prošetala uz more i bacila u vodu, užasna je sparina i vrućina već ujutro kad odem prošetati. Preko dana ni ne izlazim van koliko je vruće...
    Inače sam bila tip koji je obožavao ljeto jer je meni uvijek bilo hladno ili taman, sad mi je stalno vruće, jel se to još kome događa? 
    Ja sam sad tako s guštom pojela svježeg hladnog ananasa da me malo osvježi, nešto čitam da baš i nije preporučljiv u trudnoći, ali nisam mogla odoljeti 

I_me
    02. Lipanj 2017. 10:46

barbs

Eto i nas kako rastemooo!!!!

zaokruzila si se!!! 
    bas se vidi razlika!!!
    tebi je trbuh i iznad pupka. ja imam osjecaj kao da se moj spustio..

barbs
    02. Lipanj 2017. 10:48

Suncokretice, meni je na onom planu za prehranu jedan dan uz marendu ananas...  Može se svašta jesti, ali u normalnim količinama... Inače kažu da je trudnicama toplije radi hormona, ali eto, meni komentira prijateljica koja je rodila krajem 2. mjeseca da je i dalje hormoni pucaju i da joj je baš extra vruće. 
    I me, bome jesam... i vidim razliku tek kad usporedim slike... Inače ne vidim baš da pretjerano rastem...

barbs
    02. Lipanj 2017. 10:48

Sretno danas curama koje imaju pregled! 

Suncokretica
    02. Lipanj 2017. 10:52

barbs, baš lijepo rastete!!!  

Suncokretica
    02. Lipanj 2017. 10:54

Ja isto imam osjećaj kao da mi je trbuh isti, nekad mi se ujutro čini da se smanjio. I onda kad uslikam i usporedim sve slike po tjednima, onda vidim razliku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.