Hehhehehe...antistresno, antidepresivno...pomaze bas..
E da, Barbs, evo mene za 10-ak dana u tvoj kraj...heheheh...mozda se gdje sretnemo!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I mi cemo na more sad na 2 tjedna (muz mora iskoristiti stari godisnji), pa cemo onda jos 3 tjedna u 7.i 8.mj... ovo je zadnje ljeto da smo samo muz i ja... vec iduce ce mali smotuljak biti s nama... jedva cekam se maknut iz zg-a
E Belle tako je i kod nas slucaj..stari godisnji...a mi cemo isto u 7. mj opet...i zadnje ljeto da smo sami...
Jos tri sata do susreta s bebacom...bas sam uzbudena 🙌🙌🙌🙌🙌
Jutro svima
Sanjchi i svi koji idete danas na pregled sretno vam biloooo 😍😍😍
Ja neznam gdje sam od tolike zurbe vise da li oko svadbe djevojacke posla ili evo nemam vremena za nista ..
Pisale ste o moru .. Rezervirali smo kraj 7mj 😊😊😊 nadam se da ce sve biti ok da cu se moc okupati barem malo jer nisam osoba od lezanja na suncu sto i nije zapravo moguce uza mog sina 😂😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala...javim se naravno! 😘
Tea, ma hoces, ne brini, tad je more vec toplo. I meni je doktor reko da se klonim sunca i da zaboravim na suncanjr...bezveze..hahaha...ali ajde, bar je promjena okoline! 😊 samo polako s pripremama i svime, nemoj se previse naprezat!
Eto ja planiram na more početkom 8 mj,tako smo rezervirali.Nadam se da će sve biti ok i da ću si moči bar malo guzu smočiti. Nakon toga više se ne vračam na posao, mislim da je dosta do onda. Imam karte za toplice, što vi mislite o tome, nije baš sigurno da riskiram ili? Nisam pitala dr jer sam zaboravila, opet.
Jutro cure, evo i mene nakon dugo vremena vidim da sam svašta propustila hahah, kod mene se svašta izdogađalo, uspjela sam promjenit ginekologa jer sam napravila frku na hzzo-u hahaha išla kod privatnika koji je rekao da moram u bolnicu na kraju me tamo nisu mogli primiti, odem kod nove ginekologice koja mi je rekla da se samo malo primirim i na kraju hvala Bogu nisam otišla u bolnicu! danas sam punih 27 tjedana trudna i moje malo čudo je neprestano aktivno čak sam ju uspjela i snimiti koliko udara po trbuhu, nema spavanja hahha, nadam se da ste sve dobro a bebaci još bolje :)
Dolores, mislim da toplice i bazeni nisu pozeljni! Bakterije i to sve..more je opet drugacije..
Aurora-super da si uspjela promjenit doktora, bitno da se osjecas sigurno u rukama nekoga tko ti vodi trudnocu! Hehhe....sad ce sve vise aktivnosti biti, kod svih nas i mislim da se sve tome veselimo!! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji