Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    02. Lipanj 2017. 10:59

majko mila!!! 😂😂😂😂😂
    Oooogromna sammmm.... danas u 24 t i u 17t. 

• sretna
    02. Lipanj 2017. 11:00

Cure, bas lijepo rastete 😊

mc_mouse
    02. Lipanj 2017. 11:05

Jako lijepe slike 😍

barbs
    02. Lipanj 2017. 11:17

Suncokretice, inače navečer je trbuh veći jer svašta jedeš kroz dan (nebitno da li je zdravo ili nezdravo haha), a ujutro je normalna veličina  To su meni sve prijateljice rekle. 
    I me, aaaaaaaajmeeeeeee, kako ti lijepo napreduje trbuh!!!! 

Kiki156
    02. Lipanj 2017. 11:47

Curke drago mi je da su pregledi dobro prosli! 😊
    Barbs i I_me jako ste slatke s tim trbuscicima, lijepo napreduju! ☺️☺️
    Mi na more isto planiramo u 8 mj, naravno ako nam gin da zeleno svjetlo. 😊 Postaje sve vise vruce u Zg i sve vise sanjam o moru i kupanju. Dok ne odemo na more ici cemo na rijeke, necu se kupati u njima jer su hladnije pa da se ne prehladim. Prijateljica je prosle godine tako zaradila upalu bubrega u trudnoci pa treba paziti. Ali malo tocanja nogica i uzivanje u hladu ce dobro doci. A najvise se radujem iducem ljetu kad ce beba biti s nama na moru, taman ce biti dovoljno velik za sva uzivanja. I jedva cekam ovaj Bozic kad ce biti s nama i svaki buduci trenutak kad ce biti s nama! ❤️❤️❤️❤️

02. Lipanj 2017. 12:01

Evo mene....ajme prekrasno je bilo....ja se skoro rasplakala kad je pustio otkucaje srca. I Matija se sav raznjezio. Posteljica je odozada, teski smo 280 g, sve je dobro razvijeno, jedino sto nije mogao da sigurnoscu potvrdit spol...kaze da mu smrdi na curu 😝 kasnije vam slicicu stavim! Bas sam si sretna...za 6 tjedana cemo opet ic pa ce se valjda bolje vidjet. Bila sam sat i pol tamo..tj. bili smo...doktor sve objasni, sve kaze, kad ga pitas nesto, odgovori i objasni...svaka mu cast! 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aurora1611
    02. Lipanj 2017. 12:02

sanjchi255

Evo mene….ajme prekrasno je bilo….ja se skoro rasplakala kad je pustio otkucaje srca. I Matija se sav raznjezio. Posteljica je odozada, teski smo 280 g, sve je dobro razvijeno, jedino sto nije mogao da sigurnoscu potvrdit spol…kaze da mu smrdi na curu 😝 kasnije vam slicicu stavim! Bas sam si sretna…za 6 tjedana cemo opet ic pa ce se valjda bolje vidjet. Bila sam sat i pol tamo..tj. bili smo…doktor sve objasni, sve kaze, kad ga pitas nesto, odgovori i objasni…svaka mu cast!

ti si iz Siska? sigurno si bila kod Matoca hahah 

02. Lipanj 2017. 12:05

Aurora, da...jesi i ti tu negdje?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dolores123
    02. Lipanj 2017. 12:06

Super cure za preglede.
    Sanjchi, mogu si misliti kakvi su to osjećaji, preslatko..

Belle84
    02. Lipanj 2017. 12:07

Sanjchi supeeeer 😊😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.