Suncokretice, inače navečer je trbuh veći jer svašta jedeš kroz dan (nebitno da li je zdravo ili nezdravo haha), a ujutro je normalna veličina To su meni sve prijateljice rekle.
I me, aaaaaaaajmeeeeeee, kako ti lijepo napreduje trbuh!!!!

Curke drago mi je da su pregledi dobro prosli! 😊
Barbs i I_me jako ste slatke s tim trbuscicima, lijepo napreduju! ☺️☺️
Mi na more isto planiramo u 8 mj, naravno ako nam gin da zeleno svjetlo. 😊 Postaje sve vise vruce u Zg i sve vise sanjam o moru i kupanju. Dok ne odemo na more ici cemo na rijeke, necu se kupati u njima jer su hladnije pa da se ne prehladim. Prijateljica je prosle godine tako zaradila upalu bubrega u trudnoci pa treba paziti. Ali malo tocanja nogica i uzivanje u hladu ce dobro doci. A najvise se radujem iducem ljetu kad ce beba biti s nama na moru, taman ce biti dovoljno velik za sva uzivanja. I jedva cekam ovaj Bozic kad ce biti s nama i svaki buduci trenutak kad ce biti s nama! ❤️❤️❤️❤️

Evo mene....ajme prekrasno je bilo....ja se skoro rasplakala kad je pustio otkucaje srca. I Matija se sav raznjezio. Posteljica je odozada, teski smo 280 g, sve je dobro razvijeno, jedino sto nije mogao da sigurnoscu potvrdit spol...kaze da mu smrdi na curu 😝 kasnije vam slicicu stavim! Bas sam si sretna...za 6 tjedana cemo opet ic pa ce se valjda bolje vidjet. Bila sam sat i pol tamo..tj. bili smo...doktor sve objasni, sve kaze, kad ga pitas nesto, odgovori i objasni...svaka mu cast!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo mene….ajme prekrasno je bilo….ja se skoro rasplakala kad je pustio otkucaje srca. I Matija se sav raznjezio. Posteljica je odozada, teski smo 280 g, sve je dobro razvijeno, jedino sto nije mogao da sigurnoscu potvrdit spol…kaze da mu smrdi na curu 😝 kasnije vam slicicu stavim! Bas sam si sretna…za 6 tjedana cemo opet ic pa ce se valjda bolje vidjet. Bila sam sat i pol tamo..tj. bili smo…doktor sve objasni, sve kaze, kad ga pitas nesto, odgovori i objasni…svaka mu cast!
ti si iz Siska? sigurno si bila kod Matoca hahah

Aurora, da...jesi i ti tu negdje?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Super cure za preglede.
Sanjchi, mogu si misliti kakvi su to osjećaji, preslatko..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji