Vidim da imam puno greška! To jer brzo pišem
Kiki, to je upravo što sam ja primijetila. Čim sam mu rekla da neću počistiti kasnije nego sada jer kasnije ću odmarati, odmah je zašutio... Ali to nije on kriv... Krivo su ga odgojili i navikli... Kad je nona bila zdravija, sve je radila oko njega... prala, kuhala, čistila, pospremala... tako da on ne zna ni pokupiti za sobom prljav tanjur i staviti u lavandin (sudoper), a mi žene moramo čistiti... Uvijek kaže: tome žene i služe... Taj stari mentalitet...

Kiki, da ja sam pitala...idem privatniku na 4D, pa onda najvjerojatnije se necu skidat 😅
Barbs, kad ne voli da mu se ronda dok jede, nek onda pospremi za sobom...strasno....mislim, to sve majke i zene naprave od muzeva...pogotovo te starije generacije...
Ruku na srce, meni moj nista ne pomaze po kuci ali zato se trga od posla vani. Radi od 8-16 svaki dan i onda kad dode doma, jos ide van i nekad ga nema po cijele dane doma, a kad je snijeg, i nocima je vani, cisti snijeg. S te strane sam "imala sree", stvarno je vrijedan, i to svi koji nas znaju govore, cak da previse radi, a premalo uziva. Zato se ja ne bunim sto ja po kuci obavljam. Ali opet, da oatavlja sve za sobom i sl, ne, to sam ga oducila. Jos ga malo moram preodgajat, al to stignem, skupa s bebacom ga odgojit😂😂 zato sto je vrijedan, zato smo mogli kupit kucu, i zato ne oskudijevamo...a sve je svojim rukama postigo i napravio

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Meni moj mužić jako pomaže kod kuće, pogotovo otkad sam ostala trudna. Sve što ne zna raditi je upaliti mašinu za robu Potrudit će se ispeglati ako mu nešto treba a vidi da sam ja prekoma i da me nešto boli...

Ja kad sam pocela dolazit kod svekrve uvijek je "skakala" oko mene, pa sam jednom rekla da neka sjedne da nisam na to navikla i da mogu sama dici se i uzeti sta trebam, a moj muz se slozio samnom, na sto se ona uvrijedila, bilo je cak i suza. Otad, kad dođem, sjednem i budem ko u restoranu, ona sretna, ja jos vise😅 A moj muz radi sve po kuci skupa samnom, doduse, sad kad ja ne radim preuzela sam vise poslove po doma al uvijek pita sta treba. Cak su prije 2g nakratko dosli necaci kod nas (dok nisu nasli stan) pa sam i njih preodgojila, spremali su, prali podove, prozore, brisali prasinu...od doma bas i nisi te navike donesli..al eto, sad zive u blizini i uvijek pitaju dal mi treba pomoc, osobito sad u trudnoci. 👌👌

url=https://lilypie.com]
Barbs tesko je mijenjati tude navike, ali vidis da se cak i oni mogu barem malo mijenjati. On je navikao da ga sluze i tocno je sto kazes da nije kriv jer za drugo ne zna. Ali moze spoznati kad je pretjerao, a to je kad mu kazes da neces kasnije nego sad. Nekad ljudi ni nemaju zlu i losu namjeru, samo im treba dati do znanja da nije ok to sto rade.
Sanjchi to ti je najvaznije. Meni je prvi kriterij u odabiru muskarca bio da je sposoban i vrijedan, drugo cemo sve sami steci i znas da cete se snaci sto god da vam zivot donese.
Cure kako vi lezite kad odmarate? Preporuka je lezati na lijevom boku u trudnoci jer sto je trudnoca veca to beba vise stisce neku zilu na ledima pa to moze dovesti do odredenih komplikacija. Meni uvijek gin napominju da sto vise lezim na lijevom boku, a kako i inace imam naviku tako spavat onda mi to nije problem iako se preko noci vrtim i svakako spavam. Ali sto kad gledamo tv npr? Meni tad uglavnom pase na ledima...

Ma ja svakak lezim i spavam. Prevrcem se po noci sto puta..a kad glwdam tv na desnom boku lezim. Il nekad u polulezecem budem

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Krepana sam! Uhvatila sam se ciscenja stana kad sam dosla s posla i sad jedva disem. 2.5h bez orestanka sam cistila, usisavala, peglala. Kupaonu sam za sutra ostavila.
Mm jos radi :/ od 8 ujutro.
Sta se tice lezanja i spavanja, lezim onako kako mi pase, bok, leda,polutrbuh.... tako sam i u prvoj t.
Cestitke na stanu tko je pisao, zaboravila sam 🙈

Ja spavam i lezim svakako.. kako mi u tom trenutku pase. Al se i dosta vrtim jer me trtica zeza..
Tko je zakapario stan?? Svaka cast! Cestitam! Odnosi u obitelji 😂😂 sva sreca 500km smo udaljenih od mojih i njegovih tako da i nemam neke stresove.
Muzevi su ful lijeni.. radje ce otic van, u drugi grad na koncert... nego npr spremit kupatilo ili napravit rucak.. nekad se pitam na kog mi je muz jer je pedantan i cist i nista mu nije tesko i radi po par poslova i fuseva i vrt i sve.. jedino nece pokupit mrvice sa stola poslije jela😂😂😂 to mu je fuj!!! 😅😍
A ja se sa svojima cujem 1-2 tjedno, telefonom po pola sata. I ok smo si. Ali smo si puno bolji od kad sam se odselila..imale smo prije puno problema.. sad cak i uspijemo razgovarat i dogovarat i dog smo se kad rodim da ce mi cak i doci pomoci malo prvih 10ak dana kad se ema rodi. 🙄 jedino mi sestra jako fali. S njom se cujem svaki dan. I bas mi zao sto nije sad tu kraj mene dok sam trudna. 😔
A sad vedrije stvari...😂😂😂 ja sam danas isla na wc cak 6 puta! 😃😄 kontam od glukoze ujutro!! Majko mila... muz umro od smijeha, al kaze da sam se bar sad malo procistila 😂

Belle, čestitke na stanu!!
Mi smo u Stenjevcu, trenutno u dvosobnom stanu, dakle imamo dnevni i 1 sobu, bit će tijesno staviti kinderbet. Planiramo kupiti trosobni kad se beba rodi...
Svekrva i svekar- što se manje vidimo to se više volimo

Ewo i nas sa tecaja.. super je bilo.. puno,puuuno korisnih informacija dobijes.. ii dobili smo poklon paket,aa samim tim i prve carapice 😍 jer od odjece za bebu jos apsulutno nista nismo kupili 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji