Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Lipanj 2017. 17:39

Luce, ja sam luda iz istih razloga kao i što si ti bila. Meni oni ne smetaju i svaka im čast na svemu što rade, ali s druge strane bih voljela da imamo svoj mir i da se ne moram stresirati i kuhati za nas 7... Ajde jednom tjedno na ručak npr.nedjeljom, ali svaki dan je već muka postala... 
    Sanjchy, to me podsjeća na njegovog tatu  Kad idu u špežu zove sinove da udenu u satn 5 vreća, a mi napravimo špežu i ne zovemo nikoga. Fine guzice.
    Ja sam poludila danas nakon ručka. Inače volim pospremiti za sobom (i naravno za drugima) i krenem čistiti, stavljati u mašinu kad njegov djed meni da bih trebala malo sjesti jer on ne voli da mu se ronda po stanu dok on jede... rekla sam mu da se suđe neće samo pospremiti  i počistiti, a on meni: to napravi kasnije... i baš sam rekla da apsolutno neću jer kasnije namjeravam odmoriti.
    Dečki nestali. Fine razmažene guzice...  Ostali riješavati suđe njegova mama i ja... dragi mi pomogao oko robo koja se osušila, ali vidjela sam da je i on malo poludio jer me našao za šporetom a nitko se nije udostojio ni spmreniti stol... 
    Sutra me skoro cijeli dan nema tako da ću se odmoriti od toga... 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:45

Treca sreca, slažem se s tobom... Ja nisam mislila da meni oni smetaju na taj način... Već mi smeta njihovo ponašanje... tj. ponašanje muških u obitelji (koji su ultra razmaženi i bez ikakve volje da išta pomognu u kući ako ih se nešto ne zamoli) i ponašanje njegovih nonića... Znam da su stariji i treba im pomoć, ali to ponašanje kao da sam sluškinja me nervira... I još njegova nona sva razočarana: a tebe nema sutra?? 
    Inače imamo super odnos, ali me neke stvari jednostavno nerviraju a opet ne možeš sada to promijeniti jer su oni navikli da imaju 1000% nečiju pomoć... 
    Što se tiče panike koju mi prvorotkinje osjećamo: NE JAVLJA MI SE BEBA panika ... vjerojatno jer je prva beba 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:47

Yel, drago mi je što si otišla porazgovarati sa stručnjakom. Za hematom ne znam što da ti kažem jer se nisam susrela s time... 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:56

Belle84

Treca sreca ja se ne bi toliko brinula da nemam ureaplazmu za koju su mi rekli da moze izazvati upalu posteljice i u konacnici prestanak rada srca djeteta. Nema apsolutno nikakvih simptoma, cak ni krvarenje. Zato malo vise osluskujem i brinem. Da toga nema ne bi uopce toliko to spominjala.

Nisam znala da je baš tako rizična situacija  Ipak će biti sve u redu!!! 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:56

Belle, zaboravila sam ... SUPER ZA STAN!!! 

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:57

Barbs nemoj im dati da te iskoristavaju, pogotovo sad kad si trudna. Pomozi koliko mozes a ako njima smeta da bas tad rondas onda se lijepo zhvali i odi doma. Ja bi to tako! 😂 A mislim zar nije dovoljno sto pomazes i sve sama radis! Znas kakvi su svi, dok ti sutis, trpis i radis oni ce to koristiti. Zato lijepo uzmi konce u svoje ruke i ti dirigiraj kad zelis i mozes pomoci. 

barbs
    01. Lipanj 2017. 18:00

Vidim da imam puno greška!  To jer brzo pišem 
    Kiki, to je upravo što sam ja primijetila. Čim sam mu rekla da neću počistiti kasnije nego sada jer kasnije ću odmarati, odmah je zašutio... Ali to nije on kriv... Krivo su ga odgojili i navikli... Kad je nona bila zdravija, sve je radila oko njega... prala, kuhala, čistila, pospremala... tako da on ne zna ni pokupiti za sobom prljav tanjur i staviti u lavandin (sudoper), a mi žene moramo čistiti... Uvijek kaže: tome žene i služe... Taj stari mentalitet... 

01. Lipanj 2017. 18:06

Kiki, da ja sam pitala...idem privatniku na 4D, pa onda najvjerojatnije se necu skidat 😅 
    Barbs, kad ne voli da mu se ronda dok jede, nek onda pospremi za sobom...strasno....mislim, to sve majke i zene naprave od muzeva...pogotovo te starije generacije...
    Ruku na srce, meni moj nista ne pomaze po kuci ali zato se trga od posla vani. Radi od 8-16 svaki dan i onda kad dode doma, jos ide van i nekad ga nema po cijele dane doma, a kad je snijeg, i nocima je vani, cisti snijeg. S te strane sam "imala sree", stvarno je vrijedan, i to svi koji nas znaju govore, cak da previse radi, a premalo uziva. Zato se ja ne bunim sto ja po kuci obavljam. Ali opet, da oatavlja sve za sobom i sl, ne, to sam ga oducila. Jos ga malo moram preodgajat, al to stignem, skupa s bebacom ga odgojit😂😂 zato sto je vrijedan, zato smo mogli kupit kucu, i zato ne oskudijevamo...a sve je svojim rukama postigo i napravio

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    01. Lipanj 2017. 18:14

Meni moj mužić jako pomaže kod kuće, pogotovo otkad sam ostala trudna. Sve što ne zna raditi je upaliti mašinu za robu  Potrudit će se ispeglati ako mu nešto treba a vidi da sam ja prekoma i da me nešto boli...

• Dena1009
    01. Lipanj 2017. 18:14

Ja kad sam pocela dolazit kod svekrve uvijek je "skakala" oko mene, pa sam jednom rekla da neka sjedne da nisam na to navikla i da mogu sama dici se i uzeti sta trebam, a moj muz se slozio samnom, na sto se ona uvrijedila, bilo je cak i suza. Otad, kad dođem, sjednem i budem ko u restoranu, ona sretna, ja jos vise😅 A moj muz radi sve po kuci skupa samnom, doduse, sad kad ja ne radim preuzela sam vise poslove po doma al uvijek pita sta treba. Cak su prije 2g nakratko dosli necaci kod nas (dok nisu nasli stan) pa sam i njih preodgojila, spremali su, prali podove, prozore, brisali prasinu...od doma bas i nisi te navike donesli..al eto, sad zive u blizini i uvijek pitaju dal mi treba pomoc, osobito sad u trudnoci. 👌👌

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.