Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    01. Lipanj 2017. 16:33

Treca sreca ja se ne bi toliko brinula da nemam ureaplazmu za koju su mi rekli da moze izazvati upalu posteljice i u konacnici prestanak rada srca djeteta. Nema apsolutno nikakvih simptoma, cak ni krvarenje. Zato malo vise osluskujem i brinem. Da toga nema ne bi uopce toliko to spominjala.

treca_sreca
    01. Lipanj 2017. 16:34

ovo za spušten stomak šta ste diskutirale - i meni se to mota po glavi lately, isto mi se čini da je drugačiji nego u prve dvi T (oblikom) malo....samo ne znam jel to od neprestanog kašljanja/naprezanja po uru dnevno, jer u prve dvi T nisam imala nikakve alergije i problema s kašljem, ili to ima veze s tim bapskim pričama o spolu. Budemo vidili jel moj slučaj potkrepljuje jednu ili drugu teoriju ja nisam još 100% načisto, minimalno do idućeg uzv čuvam i mušku i žensku robicu...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Lipanj 2017. 16:35

Belle84

Treca sreca ja se ne bi toliko brinula da nemam ureaplazmu za koju su mi rekli da moze izazvati upalu posteljice i u konacnici prestanak rada srca djeteta. Nema apsolutno nikakvih simptoma, cak ni krvarenje. Zato malo vise osluskujem i brinem. Da toga nema ne bi uopce toliko to spominjala.

ajoooj, nisam znala da toliko s*anje može izazvat. Uff
    Jesi uzela kakvi preparat (što je malena ti savjetovala) uz tu atb terapiju?

žena-majka-carica:)

Belle84
    01. Lipanj 2017. 16:37

Btw. mi kupili danas stan tj. zakaparili ga. Bas sam happy 😉 Dosad smo zivjeli u malom stanu a s obzirom da beba dolazi sad nam trebaju 2 spavace sobe. ❤️😉

Belle84
    01. Lipanj 2017. 16:37

Treca sreca da, pijem Lactogyn i Acidosalus. I sumamed. Valjda ce upalit.

Belle84
    01. Lipanj 2017. 16:41

Curke iz Zg-a...gdje zivite, u kojem kvartu? Mi u Maksimiru. 😊

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:06

Hej curke, ja sam danas isla do firme, obucavam curu koja ce me mijenjati a ona nikad nije radila nista vezano uz moj posao i sad to traje i traje. Sad sam se izvalila i citam sto je sve danas bilo kod vas. 
    Luce ja sam isto imala hematom u pocetku i skoro cijela prva tri mjeseca sam morala lezati. Dosta sam pazila i na nije bilo nikakvih izljeva. Samo sada imam povremeno taj smedi iscjedak i to je vjerojatno ostatak hematoma jer nista drugo nisu vidjeli (ili mi ponekad pukne kapilara pa se tako iscjedi). Sve ce to biti dobro, da je jako kriticno oni bi ti rekli, ali ti svjedno miruj, ne dizi nista tesko i pij progesteron. 
    Yel super da si otisla po misljenje i drago mi je da je sve ok! 
    Svekrve i zajednice nema sanse! 😂 Mi se vidimo vikendom na ruckovima i to je to, nema rada po koci i ne mjesamo se jedni drugima u to. Moj muz na i skuhat i pospremit pa nam tuda pomoc ne treba. 
    Belle ja sam na Tresnjevci i super za stan, cestitam! 😊Maksimir je super kvart! 

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:10

E da i pokreti bebe ja kad god imam vise posla, kao danas, osjecam ga slabije, a sto vise mirujem to je on aktivniji. Bitno sa se javi barem jednom u danu kako treba, nema brige onda. Makar je i meni znalo biti situacija da ga ne osjetim cijeli dan.

01. Lipanj 2017. 17:18

Belle cestitam na stanu, mogu mislit kak ste sad sretni! I mi kad smo se selili, ja sam bila presretna! 
    Ja bebicu osjetim svaki dan sad, onako kao baloncice, nekad manje nekad vise, ali javi se..bas me zanima kako se sutra to izgledat, hocu li osjetit ista dok cemo bit na uzv...micica mala moja..nadam se da se nece skrivat i da ce se vidjet sta je..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:25

Sanjchi jesi ti pitala za hlace? Mene kad gledaju preko trbuha ili ostave u gacama pa tamo zataknu onaj papir ili budem u hlacama. Al nikad ne znas hoce li ti gledati i vaginalno. Ako ides na onaj placeni 4d mimo svog redovnog gin onda mislim da neces skidat gace 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.