Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:06

Hej curke, ja sam danas isla do firme, obucavam curu koja ce me mijenjati a ona nikad nije radila nista vezano uz moj posao i sad to traje i traje. Sad sam se izvalila i citam sto je sve danas bilo kod vas. 
    Luce ja sam isto imala hematom u pocetku i skoro cijela prva tri mjeseca sam morala lezati. Dosta sam pazila i na nije bilo nikakvih izljeva. Samo sada imam povremeno taj smedi iscjedak i to je vjerojatno ostatak hematoma jer nista drugo nisu vidjeli (ili mi ponekad pukne kapilara pa se tako iscjedi). Sve ce to biti dobro, da je jako kriticno oni bi ti rekli, ali ti svjedno miruj, ne dizi nista tesko i pij progesteron. 
    Yel super da si otisla po misljenje i drago mi je da je sve ok! 
    Svekrve i zajednice nema sanse! 😂 Mi se vidimo vikendom na ruckovima i to je to, nema rada po koci i ne mjesamo se jedni drugima u to. Moj muz na i skuhat i pospremit pa nam tuda pomoc ne treba. 
    Belle ja sam na Tresnjevci i super za stan, cestitam! 😊Maksimir je super kvart! 

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:10

E da i pokreti bebe ja kad god imam vise posla, kao danas, osjecam ga slabije, a sto vise mirujem to je on aktivniji. Bitno sa se javi barem jednom u danu kako treba, nema brige onda. Makar je i meni znalo biti situacija da ga ne osjetim cijeli dan.

01. Lipanj 2017. 17:18

Belle cestitam na stanu, mogu mislit kak ste sad sretni! I mi kad smo se selili, ja sam bila presretna! 
    Ja bebicu osjetim svaki dan sad, onako kao baloncice, nekad manje nekad vise, ali javi se..bas me zanima kako se sutra to izgledat, hocu li osjetit ista dok cemo bit na uzv...micica mala moja..nadam se da se nece skrivat i da ce se vidjet sta je..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:25

Sanjchi jesi ti pitala za hlace? Mene kad gledaju preko trbuha ili ostave u gacama pa tamo zataknu onaj papir ili budem u hlacama. Al nikad ne znas hoce li ti gledati i vaginalno. Ako ides na onaj placeni 4d mimo svog redovnog gin onda mislim da neces skidat gace 😉

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:39

Luce, ja sam luda iz istih razloga kao i što si ti bila. Meni oni ne smetaju i svaka im čast na svemu što rade, ali s druge strane bih voljela da imamo svoj mir i da se ne moram stresirati i kuhati za nas 7... Ajde jednom tjedno na ručak npr.nedjeljom, ali svaki dan je već muka postala... 
    Sanjchy, to me podsjeća na njegovog tatu  Kad idu u špežu zove sinove da udenu u satn 5 vreća, a mi napravimo špežu i ne zovemo nikoga. Fine guzice.
    Ja sam poludila danas nakon ručka. Inače volim pospremiti za sobom (i naravno za drugima) i krenem čistiti, stavljati u mašinu kad njegov djed meni da bih trebala malo sjesti jer on ne voli da mu se ronda po stanu dok on jede... rekla sam mu da se suđe neće samo pospremiti  i počistiti, a on meni: to napravi kasnije... i baš sam rekla da apsolutno neću jer kasnije namjeravam odmoriti.
    Dečki nestali. Fine razmažene guzice...  Ostali riješavati suđe njegova mama i ja... dragi mi pomogao oko robo koja se osušila, ali vidjela sam da je i on malo poludio jer me našao za šporetom a nitko se nije udostojio ni spmreniti stol... 
    Sutra me skoro cijeli dan nema tako da ću se odmoriti od toga... 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:45

Treca sreca, slažem se s tobom... Ja nisam mislila da meni oni smetaju na taj način... Već mi smeta njihovo ponašanje... tj. ponašanje muških u obitelji (koji su ultra razmaženi i bez ikakve volje da išta pomognu u kući ako ih se nešto ne zamoli) i ponašanje njegovih nonića... Znam da su stariji i treba im pomoć, ali to ponašanje kao da sam sluškinja me nervira... I još njegova nona sva razočarana: a tebe nema sutra?? 
    Inače imamo super odnos, ali me neke stvari jednostavno nerviraju a opet ne možeš sada to promijeniti jer su oni navikli da imaju 1000% nečiju pomoć... 
    Što se tiče panike koju mi prvorotkinje osjećamo: NE JAVLJA MI SE BEBA panika ... vjerojatno jer je prva beba 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:47

Yel, drago mi je što si otišla porazgovarati sa stručnjakom. Za hematom ne znam što da ti kažem jer se nisam susrela s time... 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:56

Belle84

Treca sreca ja se ne bi toliko brinula da nemam ureaplazmu za koju su mi rekli da moze izazvati upalu posteljice i u konacnici prestanak rada srca djeteta. Nema apsolutno nikakvih simptoma, cak ni krvarenje. Zato malo vise osluskujem i brinem. Da toga nema ne bi uopce toliko to spominjala.

Nisam znala da je baš tako rizična situacija  Ipak će biti sve u redu!!! 

barbs
    01. Lipanj 2017. 17:56

Belle, zaboravila sam ... SUPER ZA STAN!!! 

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 17:57

Barbs nemoj im dati da te iskoristavaju, pogotovo sad kad si trudna. Pomozi koliko mozes a ako njima smeta da bas tad rondas onda se lijepo zhvali i odi doma. Ja bi to tako! 😂 A mislim zar nije dovoljno sto pomazes i sve sama radis! Znas kakvi su svi, dok ti sutis, trpis i radis oni ce to koristiti. Zato lijepo uzmi konce u svoje ruke i ti dirigiraj kad zelis i mozes pomoci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI