Barbs tesko je mijenjati tude navike, ali vidis da se cak i oni mogu barem malo mijenjati. On je navikao da ga sluze i tocno je sto kazes da nije kriv jer za drugo ne zna. Ali moze spoznati kad je pretjerao, a to je kad mu kazes da neces kasnije nego sad. Nekad ljudi ni nemaju zlu i losu namjeru, samo im treba dati do znanja da nije ok to sto rade.
Sanjchi to ti je najvaznije. Meni je prvi kriterij u odabiru muskarca bio da je sposoban i vrijedan, drugo cemo sve sami steci i znas da cete se snaci sto god da vam zivot donese.
Cure kako vi lezite kad odmarate? Preporuka je lezati na lijevom boku u trudnoci jer sto je trudnoca veca to beba vise stisce neku zilu na ledima pa to moze dovesti do odredenih komplikacija. Meni uvijek gin napominju da sto vise lezim na lijevom boku, a kako i inace imam naviku tako spavat onda mi to nije problem iako se preko noci vrtim i svakako spavam. Ali sto kad gledamo tv npr? Meni tad uglavnom pase na ledima...
Ma ja svakak lezim i spavam. Prevrcem se po noci sto puta..a kad glwdam tv na desnom boku lezim. Il nekad u polulezecem budem
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Krepana sam! Uhvatila sam se ciscenja stana kad sam dosla s posla i sad jedva disem. 2.5h bez orestanka sam cistila, usisavala, peglala. Kupaonu sam za sutra ostavila.
Mm jos radi :/ od 8 ujutro.
Sta se tice lezanja i spavanja, lezim onako kako mi pase, bok, leda,polutrbuh.... tako sam i u prvoj t.
Cestitke na stanu tko je pisao, zaboravila sam 🙈
Ja spavam i lezim svakako.. kako mi u tom trenutku pase. Al se i dosta vrtim jer me trtica zeza..
Tko je zakapario stan?? Svaka cast! Cestitam! Odnosi u obitelji 😂😂 sva sreca 500km smo udaljenih od mojih i njegovih tako da i nemam neke stresove.
Muzevi su ful lijeni.. radje ce otic van, u drugi grad na koncert... nego npr spremit kupatilo ili napravit rucak.. nekad se pitam na kog mi je muz jer je pedantan i cist i nista mu nije tesko i radi po par poslova i fuseva i vrt i sve.. jedino nece pokupit mrvice sa stola poslije jela😂😂😂 to mu je fuj!!! 😅😍
A ja se sa svojima cujem 1-2 tjedno, telefonom po pola sata. I ok smo si. Ali smo si puno bolji od kad sam se odselila..imale smo prije puno problema.. sad cak i uspijemo razgovarat i dogovarat i dog smo se kad rodim da ce mi cak i doci pomoci malo prvih 10ak dana kad se ema rodi. 🙄 jedino mi sestra jako fali. S njom se cujem svaki dan. I bas mi zao sto nije sad tu kraj mene dok sam trudna. 😔
A sad vedrije stvari...😂😂😂 ja sam danas isla na wc cak 6 puta! 😃😄 kontam od glukoze ujutro!! Majko mila... muz umro od smijeha, al kaze da sam se bar sad malo procistila 😂
Belle, čestitke na stanu!!
Mi smo u Stenjevcu, trenutno u dvosobnom stanu, dakle imamo dnevni i 1 sobu, bit će tijesno staviti kinderbet. Planiramo kupiti trosobni kad se beba rodi...
Svekrva i svekar- što se manje vidimo to se više volimo
Ewo i nas sa tecaja.. super je bilo.. puno,puuuno korisnih informacija dobijes.. ii dobili smo poklon paket,aa samim tim i prve carapice 😍 jer od odjece za bebu jos apsulutno nista nismo kupili 😍
Ewo i nas sa tecaja.. super je bilo.. puno,puuuno korisnih informacija dobijes.. ii dobili smo poklon paket,aa samim tim i prve carapice 😍 jer od odjece za bebu jos apsulutno nista nismo kupili 😍
A carapiceeee 😍
Mene su danas zvali. 7.6. krecem na tecaj i jedva cekam.
Meni se danas bas dopalo na tecaju.. bas zanimljivo,i ko je u mogucnosti toplo preporucujem.. 😍 14.06 imamo ogled radjaone..
Dobili smo puno kremica,samponcica,maramica ali nas nekako te carapice bas raznjezile.. 😍 jer beba je dosada imala samo prenosni krevetac koji smo neki dan kupili..
Pregled smo imali danas i zatvorena sam sve je u redu, nekako me brzo pregledao..dobila sam 3kg i rekao je da se nada da iduci put cu dobiti kilu i pol najvise i da pazim, nije vikao bio je ok, iduci pregled je 29.6. Kad idem na ogtt.
Svekrva i zajednica mi djelimo dvoriste, njegovi su naprijed a mi iza. U ovih 5 god, 3 puta smo svekrva i ja popile kavu. Nit ja idem kod njih nit oni kod nas, osim rodendana, bozica i uskrsa i nove godine. Svekar je lijen, poso kuca i birtija, ne pije, vec se muva okolo, kave i tako to. Svekrva poso, drugi poso i basca, za kucu nema vremena, kuha sve na brzak. Ima i brata muz 1 srednje, mali je ok, samo sto su ga napravile svekrva i sestra njojastog, ali kako raste tako se i malo mjenja. Kada meni nesto smeta u vezi njih ili kazem u facu ili muz rijesi, jer smo muz i ja jasno dali svima do znanja da smo mi zajednica i da ne moze nam nitko petljat se. Jednom smo se mi tako glasno svadali (inace sam ja glasnija) da je svekrva uletila i pocela na nas sta se deremo sve nas komsije cuju okolo,(a ona sve samo na tiho radi i samo ssss ssss) muz ju je uhvatio za ruku i istero iz kuce i reko joj ovo si sad napravila i nikada vise. Svekrva je zajebana osoba ali nemam problem nekih. Postavili smo granice i toga se drzimo. Budu tu neke trzavice al nista posebno. Hvala Bogu pa svako je u svome. Iako patim da imamo svoje dvoriste. Ali eto ako Bog da bit ce.
I jos tocno prije godinu dana sam isla na operaciju, svekrva je dosla kod nas i plakala da ne moze vjerovati ja tako mlada pa idem na operaciju, sto je mene bas iznenadilo. U zivotu sam bila na 3 operacije, a sve ukupno 4 puta lezala u bolnici, ja sam se nekako i navikla na to ali ona ne zna za moju povjest bolesti pa se sokirala kada je cula.
Sortiraj odgovore
Najstariji