Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    01. Lipanj 2017. 19:33

dzenny

Ewo i nas sa tecaja.. super je bilo.. puno,puuuno korisnih informacija dobijes.. ii dobili smo poklon paket,aa samim tim i prve carapice 😍 jer od odjece za bebu jos apsulutno nista nismo kupili 😍

A carapiceeee 😍
    Mene su danas zvali. 7.6. krecem na tecaj i jedva cekam.

dzenny
    01. Lipanj 2017. 19:36

Meni se danas bas dopalo na tecaju.. bas zanimljivo,i ko je u mogucnosti toplo preporucujem.. 😍 14.06 imamo ogled radjaone.. 
    Dobili smo puno kremica,samponcica,maramica ali nas nekako te carapice bas raznjezile.. 😍 jer beba je dosada imala samo prenosni krevetac koji smo neki dan kupili.. 

violeta1
    01. Lipanj 2017. 20:14

Pregled smo imali danas i zatvorena sam sve je u redu, nekako me brzo pregledao..dobila sam 3kg i rekao je da se nada da iduci put cu dobiti kilu i pol najvise i da pazim, nije vikao bio je ok, iduci pregled je 29.6. Kad idem na ogtt. 
    Svekrva i zajednica mi djelimo dvoriste, njegovi su naprijed a mi iza. U ovih 5 god,  3 puta smo svekrva i ja popile kavu. Nit ja idem kod njih nit oni kod nas, osim rodendana, bozica i uskrsa i nove godine. Svekar je lijen, poso kuca i birtija, ne pije, vec se muva okolo, kave i tako to. Svekrva poso, drugi poso i basca, za kucu nema vremena, kuha sve na brzak. Ima i brata muz 1 srednje, mali je ok, samo sto su ga napravile svekrva i sestra njojastog, ali kako raste tako se i malo mjenja. Kada meni nesto smeta u vezi njih ili kazem u facu ili muz rijesi, jer smo muz i ja jasno dali svima do znanja da smo mi zajednica i da ne moze nam nitko petljat se. Jednom smo se mi tako glasno svadali (inace sam ja glasnija) da je svekrva uletila i pocela na nas sta se deremo sve nas komsije cuju okolo,(a ona sve samo na tiho radi i samo ssss ssss) muz ju je uhvatio za ruku i istero iz kuce i reko joj ovo si sad napravila i nikada vise. Svekrva je zajebana osoba ali nemam problem nekih. Postavili smo granice i toga se drzimo. Budu tu neke trzavice al nista posebno. Hvala Bogu pa svako je u svome. Iako patim da imamo svoje dvoriste. Ali eto ako Bog da bit ce. 

violeta1
    01. Lipanj 2017. 20:18

I jos tocno prije godinu dana sam isla na operaciju, svekrva je dosla kod nas i plakala da ne moze vjerovati ja tako mlada pa idem na operaciju, sto je mene bas iznenadilo. U zivotu sam bila na 3 operacije, a sve ukupno 4 puta lezala u bolnici, ja sam se nekako i navikla na to ali ona ne zna za moju povjest bolesti pa se sokirala kada je cula.

luce <3
    01. Lipanj 2017. 20:37

Belle  cestitam na stanu!!! 
    Violeta drago mi je da je pregled dobro prosao!!! 

violeta1
    01. Lipanj 2017. 20:43

Belle cestitam za stan… uzivajte i neka je sretno 😊😊

Belle84
    01. Lipanj 2017. 21:00

Hvala curke! 😘 Pocet cemo lagano ga uredjivati kad se vratimo s mora u 8.mj pa da bude spreman do 10.mj kad Luka dodje 😘😉

Sto se tice polozaja lezanja, obicno lezim na boku (trudim se), negdje sam citala da se treba lezati na lijevom boku a ne desnom, jel netko zna zasto bas lijevi?

treca_sreca
    01. Lipanj 2017. 21:08

Evo odg zašto:
    Kada trudnica u kasnoj trudnoći spava na lijevoj strani, maternica se nalazi nasuprot aorte, i pritišće aortu, a ne IVC. Aorta, koja dovodi kisikom obogaćenu krv iz srca u druge organe, ima deblje zidove nego IVC i bolje može izdržati pritisak maternice. Medicinska istraživanja nisu dokazala da spavanje na lijevoj strani smanjuje rizik od mrtvorođenja, ali je opšte poznato da povećava protok krvi i hranjivih tvari do bebe koja raste,
    Google sve zna!
    Čestitam na stanu, velika je to stvar!!!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Lipanj 2017. 21:10

i jel to dečkić dobio ime?

žena-majka-carica:)

• sretna
    01. Lipanj 2017. 21:11

Violeta, super za pregled! 😊 sada opusteno dalje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI