Ewo i nas sa tecaja.. super je bilo.. puno,puuuno korisnih informacija dobijes.. ii dobili smo poklon paket,aa samim tim i prve carapice 😍 jer od odjece za bebu jos apsulutno nista nismo kupili 😍
A carapiceeee 😍
Mene su danas zvali. 7.6. krecem na tecaj i jedva cekam.

Meni se danas bas dopalo na tecaju.. bas zanimljivo,i ko je u mogucnosti toplo preporucujem.. 😍 14.06 imamo ogled radjaone..
Dobili smo puno kremica,samponcica,maramica ali nas nekako te carapice bas raznjezile.. 😍 jer beba je dosada imala samo prenosni krevetac koji smo neki dan kupili..

Pregled smo imali danas i zatvorena sam sve je u redu, nekako me brzo pregledao..dobila sam 3kg i rekao je da se nada da iduci put cu dobiti kilu i pol najvise i da pazim, nije vikao bio je ok, iduci pregled je 29.6. Kad idem na ogtt.
Svekrva i zajednica mi djelimo dvoriste, njegovi su naprijed a mi iza. U ovih 5 god, 3 puta smo svekrva i ja popile kavu. Nit ja idem kod njih nit oni kod nas, osim rodendana, bozica i uskrsa i nove godine. Svekar je lijen, poso kuca i birtija, ne pije, vec se muva okolo, kave i tako to. Svekrva poso, drugi poso i basca, za kucu nema vremena, kuha sve na brzak. Ima i brata muz 1 srednje, mali je ok, samo sto su ga napravile svekrva i sestra njojastog, ali kako raste tako se i malo mjenja. Kada meni nesto smeta u vezi njih ili kazem u facu ili muz rijesi, jer smo muz i ja jasno dali svima do znanja da smo mi zajednica i da ne moze nam nitko petljat se. Jednom smo se mi tako glasno svadali (inace sam ja glasnija) da je svekrva uletila i pocela na nas sta se deremo sve nas komsije cuju okolo,(a ona sve samo na tiho radi i samo ssss ssss) muz ju je uhvatio za ruku i istero iz kuce i reko joj ovo si sad napravila i nikada vise. Svekrva je zajebana osoba ali nemam problem nekih. Postavili smo granice i toga se drzimo. Budu tu neke trzavice al nista posebno. Hvala Bogu pa svako je u svome. Iako patim da imamo svoje dvoriste. Ali eto ako Bog da bit ce.

I jos tocno prije godinu dana sam isla na operaciju, svekrva je dosla kod nas i plakala da ne moze vjerovati ja tako mlada pa idem na operaciju, sto je mene bas iznenadilo. U zivotu sam bila na 3 operacije, a sve ukupno 4 puta lezala u bolnici, ja sam se nekako i navikla na to ali ona ne zna za moju povjest bolesti pa se sokirala kada je cula.

Belle cestitam na stanu!!!
Violeta drago mi je da je pregled dobro prosao!!!

Hvala curke! 😘 Pocet cemo lagano ga uredjivati kad se vratimo s mora u 8.mj pa da bude spreman do 10.mj kad Luka dodje 😘😉
Sto se tice polozaja lezanja, obicno lezim na boku (trudim se), negdje sam citala da se treba lezati na lijevom boku a ne desnom, jel netko zna zasto bas lijevi?

Evo odg zašto:
Kada trudnica u kasnoj trudnoći spava na lijevoj strani, maternica se nalazi nasuprot aorte, i pritišće aortu, a ne IVC. Aorta, koja dovodi kisikom obogaćenu krv iz srca u druge organe, ima deblje zidove nego IVC i bolje može izdržati pritisak maternice. Medicinska istraživanja nisu dokazala da spavanje na lijevoj strani smanjuje rizik od mrtvorođenja, ali je opšte poznato da povećava protok krvi i hranjivih tvari do bebe koja raste,
Google sve zna!
Čestitam na stanu, velika je to stvar!!!

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji