A jooj...ali ajde, bar ces imat svoju kuhinju, svoju sobu, svoj wc, svoj prostor...kad ti nece pasat drustvo kljuc u bravu i gotovo...mi smo planirali isto tako nadogradit, ali bolje da nismo. 6 km smo dalje i to mi je super. Napravim si kak hocu i sta hocu, ak hocu gola hodat po kuci, moja je pa mogu...mada imaju kljuc pa mogu doc kad god..al moje je..moja kucica, moja slobodica... 😉 tako ce i tebi bit..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kazu da su ti svekar i svekrva zamjenski mama i tata, pa treba biti dobar s njima..al ne opet dat da te iskoristavaju. Prvih par mj kad smo se odselili su skuzili koliko sam im znacila u smislu pomoci, priznali su. Sad kad znam otic k njima, sve bude ko da je bomba pala…naucila sveki da ja pospreman pa sad nema vremena, cuva malu od sogorice, dva puta dnevno ide u stalu…pa sad kosnja, baliranje, vrt…nakupi joj se..al ne pada mi sad napamet otic tam i pospremat…hahaha…kad znam da se to nece cijenit..
Btw, jel vas neki ljudi zivciraju vise nego prije? Ja kad vidim svekra vec mi je podne…ne mogu ga nekad smislit, bas mi dode da ga pitam da sta je on sad doso k nama..strasno..valjda hormoni😖
Ej upravo to, znači nisam jedina.Ja sam mislila da sam malo sebična.Meni je tako sa svekrvom, jednostavno me živcira svako njeno pitanje i ide mi na živce.A prije sam jedva čekala da je vidim i popijemo kavu; sad ono izbjegavam je u širokom luku imam osjećaj da je cendrasta i da se bi sve trebalo vrtit oko nje.
Kazu da su ti svekar i svekrva zamjenski mama i tata, pa treba biti dobar s njima..al ne opet dat da te iskoristavaju. Prvih par mj kad smo se odselili su skuzili koliko sam im znacila u smislu pomoci, priznali su. Sad kad znam otic k njima, sve bude ko da je bomba pala…naucila sveki da ja pospreman pa sad nema vremena, cuva malu od sogorice, dva puta dnevno ide u stalu…pa sad kosnja, baliranje, vrt…nakupi joj se..al ne pada mi sad napamet otic tam i pospremat…hahaha…kad znam da se to nece cijenit..
Btw, jel vas neki ljudi zivciraju vise nego prije? Ja kad vidim svekra vec mi je podne…ne mogu ga nekad smislit, bas mi dode da ga pitam da sta je on sad doso k nama..strasno..valjda hormoni😖
Ej upravo to, znači nisam jedina.Ja sam mislila da sam malo sebična.Meni je tako sa svekrvom, jednostavno me živcira svako njeno pitanje i ide mi na živce.A prije sam jedva čekala da je vidim i popijemo kavu; sad ono izbjegavam je u širokom luku imam osjećaj da je cendrasta i da se bi sve trebalo vrtit oko nje.
Tak je i meni bilo sa mojoj sveki. Do trudnoce sve ok, u trudnoci ju nisam mogla vidjet. I sad se povijest ponavlja 😂
Da baš to što pričaš Sanjchi255, poznata mi je ta tvoja situacija.Sva sreča pa ja i dečko živimo sami, i moja sveki dolazi 1 godišnje, mada nismo jako daleko, ali nju madam bi se trebalo ekstra pozivati i valjda svaki put pripremati nešto, što ja ne namjeravam.Rekla sam im da im je on sin, znaju gdje živimo, naša vrata su im otvorena, pa kad poželi neka svrati.Ja stojim iza svojim riječi i ne namjeravam nikoga moljakati.Dok sam ja dolazila kod njih itekako su me znali iskoristiti, ali nema više toga.Ja sam jasno i glasno rekla da ne živim s njima, ne tražim od njih ništa izv vrta i neznam čega i ne mislim ni dolaziti radit.Ako nemože sama neka ne radi.Uostalom Ima ona još sinova, tako da znate o čem pričam..
Sto se manje vidimo to se vise volimo...😂😂😂😂
Ali ruku na srce moja sveki je dobra...zao mi nje kad ona mulac od svekra rijetko kad sta pomaze i ona vise manje sve sama radi...ja bila dovezla hranu za pilice (ona ih je doma hranila a ja sam kupovala hranu, a sogorica cak nije ni to) i sad treba 20 kg vrecu izvadit. Kazem ja svekru da izvadi iz gepeka a on meni da nek nas dvije to izvadimo...a ja bila u prvom tromjesecjz...onak....😑
Cure hvala vam na pozitivi...ova grupa zlata vrijedi...
Drago mi je da cujem dobre vijesti s pregleda, to me uvik posebno razveseli!!!
A sto se tice tih odnosa s muzevom obitelji...ja se na svekra i svekrvu stvarno ne mogu nesto pozalit... Zivimo u istoj kuci s njima i njegovim bratom i zenom,al svak u svom stanu...bila sam luda dok smo svakodnevno svi skupa rucavali, ali mi smo od kad smo se ozenili odvojili i sad odemo 1-2put nediljno na rucak kod njih i super...ja ne volim te big hepi femili spike,volim svoj mir i svoja 4zida a ta 'velika obiteljska druzenja' ponekad...
I jos nesto s cime me zivcira: non stop mi govori da ne smijem jest, da cu se previse udebljat...svekar, ne svekrva...
Ja priznam, mene ima, ja sam prije T dobila 13 kg u god dana, zbog tih hormorona glupih..i sad sam na 101...bas me ima...ali sta njega boli k jel cu dobit 10 kg ili 15...mislim valjda znam sto mogu i kako mogu. Nisam mrsava, nisam nikad ni bila, i velik dio moje obitelji je krupan..kad gledam vase slicice zavidim vam, hahaha....mene u bokovima i guzici ima, ali sta je tu je. Pa ne mogu sad drzat dijetu a trudna sam. Neki dan kad sam bila na kontroli u Zg, bila sam kod tetke od dragog i poslala nam je tresanja. Za nas i njih u velikoj vrecici pa da si podijelimo. I sad ja donesem to k njima i sveki kipa u zdjelu, i kaze da im je dosta. Ja sam joj rekla da nek stavi jos, da ih ima puno, nije ni pola si uzela. A on se oglasi: da, da, stavi meni jos, Sanja tak i tak nr smije jest...daj fak off..bas mi je tlak digo. Doslo mi je da mu kazem da nek si onda uzme sve😡
Cure hvala vam na pozitivi…ova grupa zlata vrijedi…
Drago mi je da cujem dobre vijesti s pregleda, to me uvik posebno razveseli!!!
Bome da, zlata vrijedi! Tu mozemo reci sve sto nas muci i cut druge koji imaju takve probleme i kako se nose s njima...bas dobro...nekako je lakse reci "strancima" neke osobne stvari nego npr. osobi koju svaki dan vidis...
Kiki, ah sta da ti kazem.. kazu da je dobro za prvorotkinje pa cak i ko radja 2 dijete,jer kao porod ide malo teze,dok one koje radju 3-4 skoro da i ne stignu dobiti epidural,brzo se porode.. ii da to sto cemo dobiti epidural ne znaci da ceno lezat kao i na plazi i cekat bebicu 😂😂 ali ce nam dosta olaksati,jer necemo se satima muciti. Rekao je da cemo osjetiti zadnjih 3-5 trudova,jer tako cemo znati kad treba tiskat pa da to sto prije zavrsi.. 😉
Suncokretice, hmm ja necu radjati u HR,u SLO tak da to za bazen nezz kako je u HR.. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji