Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol.... Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan
a gle u trudnoći se šire kosti zdjelice ofkors, samo rano mi se čini da već sad te krenulo...
Mene ledja još nisu krenula, to tamo poslije kad bude veći trbuh pred kraj svakog malo zeza. A tko inače ima slabiju muskulaturu (nevježbači) zna baš bolit.
Mystique - super za pregled
ja sam bila pred 2tj, čini mi se sto godina da je prošlo. Tko će još do idućeg 2 izdržat uff
žena-majka-carica:)
ne kužim zašto nekad ne prikaže smajliće...i šta nema privatnih poruka na ovom forumu. I mogućnosti da se editiraju post-ovi? Ili ima pa sam ja ćorava
žena-majka-carica:)
Moguce da je od neaktivnosti ili jer inace imam problematicna ledja i koljena...genetika. Ma joj tko bi to vise znao. Ne zamaram se puno. Spomenuti cu na pregledu u petak kad cu ici pa cemo vidjeti sta doc kaze.
Osjecam se kao neka baba. Jedem, spavam i sve me boli
Mystique, bitno da je gv na pravom mjestu i da je ok. Sad iščekujemo iduće preglede
Treca_sreca nema editiranja 🙁
Mene danas jako boli donji dio ledja, osjecam da su misici. Isla sam u setnju i osjecam da me bole kosti zdjelice i sve sto je na zdjelicu povezano, a ledja pogotovo. Bas neugodno, polu utrnuto, polu bol, tupa i duboka bol…. Trbuh nista, mucnina nista, iscjedak normalan
Mene već 2 dana boli donji dio leđa...inače imam problema sa kičmom,ali me stvarno dugo već nije bolilo
Ne znam sad da li to ima veze sa trudnoćom ili došlo samo od sebe
Dok se sjetim kakvih sam bolova znala imat u kičmi malo me strah kak će mi kičma podnijet trudnoću
Mystique, bitno da je gv na pravom mjestu i da je ok. Sad iščekujemo iduće preglede
Treca_sreca nema editiranja 🙁
Da,rekla je da je stvarno rana trudnoća pa me zato valjda naručila tek za 3 tjedna
Glavno da je sad sve dobro prošlo i da imam točku na slici
@wanttobemom samo se lijepo odmaraj i bit će sve ok
Cure,ja danas bila na prvom pregledu..vidi se gestacijska vrećica,trudnoća oko 5 tjedana( reći će mi točno na idućem pregledu jer imam zbrkane cikluse), kontrola za 3 tj
Pitala sam je za iscjedak jer su mi danas gaće bile mokre,morat ću počet nositi dnevne uloške ak tak bude..rekla je da nek me to ne brine…dosta žena ima cijelo vrijeme iscjedak
Pitala sam je i za probadanja dolje jer me zna čvaknuti tijekom dana,rekla da se tijelo prilagođava
Dobila sliku
Predobro , baš mi je drago da je kod tebe sve super
Došla i ja ovdje k vama :) bebica bi trebala stići u kasnu jesen, početkom 11.mjeseca. U ponedjeljak sam bila na pregledu. Tada sam bila 5t+6d i mrva je bila veličine 3.1mm, a čitajući ovdje komentare, jedna mama je napisala da je u 5+5tjednu bila mrva duple veličine(6 i nešto mm) pa me to malo zabrinulo. Ginekolog nije ništa rekao da bi to bilo zabrinjavajuće ili nešto slično i nadam se da je onda to sve u granicama normale i da je već moja mala mrvica porasla. :) Pijem Folacin i Duphaston jer sam imala krvarenje i zbog toga otišla ginekologu.
Dobro jutro cure...Evo da se i ja prikljucim vama...
Zadnja M mi je bila 08.02., O 22.2. A test sam radila za dan zena...
Sada iscekujem prvi pregled koji je u tek u petak. Procitala sam zadnjih 20 stranica ovdje ali ima vas puno pa da vam svima zazelim uredne i skolske trudnoce i uzivanjeeee...
Sortiraj odgovore
Najstariji