Jel netko od vas curke primjerio da mu se kosa promijenila (u smislu teksture i to).... meni je prije bila svilenkasta i zacas bi ju ispeglala i bila bi kao iz salona a sad, Boze sacuvaj. Kao metla, koliko kod stavljala regeneratora (cak sam kupila jedan bolji i skuplji) nista mi ne pomaze. Ispeglam kosu i za 10 min kao metla 😂
To mi se nikad prije nije dogadjalo. Rekla mi je kolegica s posla da se njoj pocela kovrcati kosa u trudnoci (a uvijek imala ravni) i evo takva joj ostala i god dana nakon poroda. Navodno su hormoni krivi.
Jel netko od vas curke primjerio da mu se kosa promijenila (u smislu teksture i to)…. meni je prije bila svilenkasta i zacas bi ju ispeglala i bila bi kao iz salona a sad, Boze sacuvaj. Kao metla, koliko kod stavljala regeneratora (cak sam kupila jedan bolji i skuplji) nista mi ne pomaze. Ispeglam kosu i za 10 min kao metla 😂
To mi se nikad prije nije dogadjalo. Rekla mi je kolegica s posla da se njoj pocela kovrcati kosa u trudnoci (a uvijek imala ravni) i evo takva joj ostala i god dana nakon poroda. Navodno su hormoni krivi.
Meni se pocela uzasno mastit, skratila sam je prije mjesec dana i stavljala mi frizerka olapleks, pa nisam ni sigurna da nije od njega..al svi kazu da je od hormona.
url=https://lilypie.com]
Da, sad sam citala da nekome reagira tako da se vise masti a nekome da bude suha. Ja sam u ovoj drugoj skupini 😩
ne masti ti se kosa od olapleksa sigurno....ja sam to koristila povremeno van trudnoće kad bih se pituravala...
Hormoni uzrokuju takve promjene u teksturi i valovitosti kose....meni je prije prve trudnoće bila jako poprilično valovita, a nakon trudnoće/poroda skoro skroz ravna....i nikad se nije vratila na staro. Rekla mi je frizerka da joj često žene tako se žale.
Trenutno mi je kao tebi belle "kao metla" suhinjava, a inače je svilenkasta i meka jer ju njegujem sa šamponima iz ljekarne i najskupljim regeneratorima....džabe ti je. Nemoguće protiv hormona
žena-majka-carica:)
Treca sreca presladak trbuscic.. 😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I meni je kosa prije bila mekana i svilenkasta a sad suhaii
kod mene obrnuto! napokon!
gusca i pocela se frkat.i puno manje opada.
Moja kosa je uvijek bila suha od pegle, prosle god u 9mj sam stavila tretman brazilski keratin, ravnanje kose. Kosa mi je bila prekrasna, operem, osusim i ona sjajna, glatka i ravna, i platila sam oko 600kn. Drzalo mi je ccc 4mj. Jedina mana tretmana sto mi se brze mastila, jer je bila zdrava i uhranjena kosa. Sad je opet kao prije tretmana. Suha, jadna i kao metla, rijede se masti. Ali zbog trudnoce se nije nista mjenjalo. Cula sam da ima u Farmasi katalog (tako nesta) neka maska koju vecina hvali pa cu se bas malo raspitati o tome. Puno mi je dat opet toliko za tretman sad kad imamo toliko troskova od sve za bebaca do sredivanja kuce.
Kosa.... aaah Definitivno mi se manje masti. Inače sam svaka 3 dana morala prati sada zna proći 5 do 7 dana da ju ne perem.
Ali kako sam non stop u kuhinji mi već smeta miris, pa ju perem češće...
Treca sreca, slikice su baš lijepe! Kao što je i Kiki rekla, ne vidim razliku previše... Mada mi se čini da u ovoj trudnoći ti je trbuš nizi nego u prethodnim trudnoćama.
Mame, što jedete za večeru osim voća?
Sortiraj odgovore
Najstariji