Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    31. Svibanj 2017. 17:59

luce <3

I meni je kosa prije bila mekana i svilenkasta a sad suhaii

kod mene obrnuto! napokon! 
    gusca i pocela se frkat.i puno manje opada.

violeta1
    31. Svibanj 2017. 19:41

Moja kosa je uvijek bila suha od pegle, prosle god u 9mj sam stavila tretman brazilski keratin, ravnanje kose. Kosa mi je bila prekrasna, operem, osusim i ona sjajna, glatka i ravna, i platila sam oko 600kn. Drzalo mi je ccc 4mj. Jedina mana tretmana sto mi se brze mastila, jer je bila zdrava i uhranjena kosa. Sad je opet kao prije tretmana. Suha, jadna i kao metla, rijede se masti. Ali zbog trudnoce se nije nista mjenjalo. Cula sam da ima u Farmasi katalog (tako nesta) neka maska koju vecina hvali pa cu se bas malo raspitati o tome. Puno mi je dat opet toliko za tretman sad kad imamo toliko troskova od sve za bebaca do sredivanja kuce. 

barbs
    31. Svibanj 2017. 19:42

Kosa.... aaah  Definitivno mi se manje masti. Inače sam svaka 3 dana morala prati sada zna proći 5 do 7 dana da ju ne perem.  Ali kako sam non stop u kuhinji mi već smeta miris, pa ju perem češće... 

barbs
    31. Svibanj 2017. 19:44

Treca sreca, slikice su baš lijepe!  Kao što je i Kiki rekla, ne vidim razliku previše... Mada mi se čini da u ovoj trudnoći ti je trbuš nizi nego u prethodnim trudnoćama. 
    Mame, što jedete za večeru osim voća? 

treca_sreca
    31. Svibanj 2017. 19:56

Ja sam oko 18h pojela drugi "rucak" da pravim muzu drustvo...pa slajo...pa kad mi se jos malo slegne prsuta ili pastetu od tunje na bg kruh...

žena-majka-carica:)

barbs
    31. Svibanj 2017. 19:59

Mi smo završiti ručati pred 16 h... oko 18.30 sam pojela jabuku... Za sada me ta jabuka drži, ali oko 21 ću sigurno ogladniti  Jučer sam npr jela domaći džem od jagoda... Da li je to dobro jesti navečer ili pak najviše ujutro? 

violeta1
    31. Svibanj 2017. 20:12

Danas sam za dorucak musle s jogurtom obicnim, za rucak pravila juhu, piletinu i njoke, salata od krastavaca, te vecerala to od rucka u 17h. 
    Gledam da veceram najkasnije do 18h. Poslije neko voce ili bademe ili kikiriki. A danas sam citala da voce ne valja navecer jesti jer sadrzi secer i deblja. Najbolje da navecer grickamo mrkvu 😂 

violeta1
    31. Svibanj 2017. 20:13

barbs

Mi smo završiti ručati pred 16 h… oko 18.30 sam pojela jabuku… Za sada me ta jabuka drži, ali oko 21 ću sigurno ogladnitiJučer sam npr jela domaći džem od jagoda… Da li je to dobro jesti navečer ili pak najviše ujutro?

Ja vise jedem ujutro to, al moja seka i njene cure jedu i navecer. 😊

barbs
    31. Svibanj 2017. 20:21

Violeta, da, inače kažu da nije dobro voće jesti navečer jer zna teško pasti na želudac. 
    I ja džem većinom jedem ujutro... al jučer me baš uhvatila glad. 

• Dena1009
    31. Svibanj 2017. 20:33

Ja najvise jedem ono sta kuham za rucak jer mi jos od prije najbolje pase kuhana hrana, tako da cu prije 3 puta jesti od rucka nego napravit sendvic. A jedem oko 7-8 zadnje, nakon toga bas ako me uhvati gricnem nesto, ma da u zadnje vrijeme me sve napuhne pa nastojim cim manje.
    Violeta moramo i sa zdravom hranom da pazimo. Mene neki dan u gradu uhvatila glad pa sam odlucila uzet neki zdravi međuobrok, tj. uzela sam sušenih marelica. Kad je mene za sat vremena zafrknulo u želucu...nebi u detalje...al cijelu vecer sam sjedila na wc-u 😣😣 Eh.. sljedeci put uzimam burger 😅

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI