Tea, kad uhvatis priliku javi se...
Cure, ja u petak idem na 4d...jel tam se dode u hlacama, i onda se samo spuste malo, onako se podfrknu? Nisam jos ni radila uzv preko trbuha pa neznam kak to ide...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
znaci ja sam danas jela..
3 sendvica,1 banana, 4 nektarine,pecene batkove,pomfri,salata,2 kave,cijedeni sok ( naranca,jagode,jabuka,ananas) i u 21h sam pojela 1 rajcicu i mozzarelu. sutra na ogtt.
jela sam kao i obicno.
treca_sreca,trbuscek je bas meden.. ii slayem se sa barbs,i mn se cini u ovoj trudnoci da ti je malo spustit..
eto,kod nas muz ili bilo ko drugi ne treba imati tecaj niti bilo kakvu uplatnicu da bude uz tebe na porodjaju.. znaci samo kad dodje,kaze da zeli biti uz tebe..
Nama sutra pocinje tecaj ii jedva cekamo..
Danas sam imala predavanja za epidural,tako da nam je i to rijeseno.. Aaa danas su nam bas rekli da je otvoren i bazen za radjanje,tako da mozes birat kako zelis.. ali sve cemo to vidjet prije poroda,jer u sklopu tecaja imamo i ogled radjaone..
Tea, kad uhvatis priliku javi se…
Cure, ja u petak idem na 4d…jel tam se dode u hlacama, i onda se samo spuste malo, onako se podfrknu? Nisam jos ni radila uzv preko trbuha pa neznam kak to ide…
meni kad moja radi uvz preko stomaka onda samo spustim malo hlace nize. kod privatnice sam se morala skinut skroz pa mi je ubrus samo stavila preko pi pi
treca sreca stomacic je bas sladak... cini mi se da ti je sad isti u svakoj
treca_sreca,trbuscek je bas meden.. ii slayem se sa barbs,i mn se cini u ovoj trudnoci da ti je malo spustit..
eto,kod nas muz ili bilo ko drugi ne treba imati tecaj niti bilo kakvu uplatnicu da bude uz tebe na porodjaju.. znaci samo kad dodje,kaze da zeli biti uz tebe..
Nama sutra pocinje tecaj ii jedva cekamo..
Danas sam imala predavanja za epidural,tako da nam je i to rijeseno.. Aaa danas su nam bas rekli da je otvoren i bazen za radjanje,tako da mozes birat kako zelis.. ali sve cemo to vidjet prije poroda,jer u sklopu tecaja imamo i ogled radjaone..
joj ja bi u bazen definitivno!! cula sam samopozitivne komentare za bazen!!
steta da ga u puli nema..
i iskusnije mame su mi rekla bolje stol ( krevet) nego stolcic
Cure, ja u petak idem na 4d…jel tam se dode u hlacama, i onda se samo spuste malo, onako se podfrknu? Nisam jos ni radila uzv preko trbuha pa neznam kak to ide…
meni kad moja radi uvz preko stomaka onda samo spustim malo hlace nize. kod privatnice sam se morala skinut skroz pa mi je ubrus samo stavila preko pi pi
Hmmm...valjda se ne budem skidala? Ide dragi isto...pa bas ne bi bilo zgodno...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hmmm…valjda se ne budem skidala? Ide dragi isto…pa bas ne bi bilo zgodno…
hahhahha mislim da ti nema zasto biti bed!
ti nije dragi vidio sve kad je napravio bebu?
salim se... vjeruj mi..i meni je muz bio samnom a ja tamo gola.. pitala sam ga jel mu bed... kaze ne..fokusirao sam se na monitor i slusao doktoricu
Treca sreca trbuscic ti je prekrasan a i ti si bas zgodna trudnica...dobivas samo stomacic 😊 Prekrasno mi je vidjeti trudnicu poput tebe...ja bih voljela imati tanje noge 😊
Hmmm…valjda se ne budem skidala? Ide dragi isto…pa bas ne bi bilo zgodno…
hahhahha mislim da ti nema zasto biti bed!
ti nije dragi vidio sve kad je napravio bebu?
salim se… vjeruj mi..i meni je muz bio samnom a ja tamo gola.. pitala sam ga jel mu bed… kaze ne..fokusirao sam se na monitor i slusao doktoricu
Moj muz je nekoliko puta bio sa mnom i Dr je pred njim radila oboje i vaginalni uzv i preko trbuha. Tu nema srama... isto tako, evo sad sam kod seke koja je prije tjedan dana rodila, muku muci s dojenjem, mali joj je napravio ragade na bradavicama, a ni izdajanje izdajalicom nije lako pa ima kraste na bradavicama i aureolama koje mora mazati (preporuka je Melem! pomogne brze i bolje od skupih kremica) tako da cijeli dan u kuci seta s "oslobodjenim" cicama, muzu joj je malo neugodno pa sam mu rekla: ne gledaj to sad kao na "otkrivanje spolnosti" - sada su cice uredjaj za hranjenje bebaca i No.1 je da se cim prije oporave. Boze dragi, i oni su sudjelovali u stvaranju nasih beba 😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji