Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    31. Svibanj 2017. 20:33

Ja inace radi kiseline ne jedem voce navecer. Mada nije isto npr banana, ili naranca/mandarina/slicni ostali citrusi...meni ujutro bas trazi voce a popodne i navecer jedem hranjivije nesto..

žena-majka-carica:)

• sretna
    31. Svibanj 2017. 20:34

Ja sam bila u vrticu na roditeljskom pa na kavi. Sad sam legla.
    Kosa mi se masti jednako kao i prije, svaki drugo dan ju moram prat, sto se tice mekoce, jednaka je kao i prije. Inace imam ful gustu kosu i sada je jos gusca 😄

Treca sreca, jako si zgodna 😊

treca_sreca
    31. Svibanj 2017. 20:36

Suseno voce je zafrkano jer ga tretiraju s raznim kemikalijama....iako i svjeze voce moze bit - prskano. Zato ja svemu panicno gulim koru....ne sjecam se kad sam npr pojela breskvu s kozom...a kao dijete stalno smo jeli tako...i jabuke itd

žena-majka-carica:)

violeta1
    31. Svibanj 2017. 20:50

I ja sam pocela kada kupujem u trg sve guliti, ali domace ne gulim. Ove godine smo posadili mlade vocke 10komada i jos cemo u jesen. Sad mi je zao sto nismo i ranije, odmah poslije svatova vec bih sad papali svoje. Njegovi imaju samo 2 visnje, a moji imaju lijep vocnjak i stalno nesta bude pa gustam. Bas sam danas pravila domaci sok od visnja i jos sam ih u duboki stavila za zimu. Htjela sam i visnjevac pravit (inace sam svake godine pravila par litara) ali nemam ove godine rakije. A litra rakije je 30kn, pa dok pokupujem sve ne isplati mi se. A kasno sam se sjetila da malo zicam okolo rakije hehe

31. Svibanj 2017. 21:53

Tea, kad uhvatis priliku javi se...
    Cure, ja u petak idem na 4d...jel tam se dode u hlacama, i onda se samo spuste malo, onako se podfrknu? Nisam jos ni radila uzv preko trbuha pa neznam kak to ide...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    31. Svibanj 2017. 21:57

znaci ja sam danas jela..
    3 sendvica,1 banana, 4 nektarine,pecene batkove,pomfri,salata,2 kave,cijedeni sok ( naranca,jagode,jabuka,ananas) i u 21h sam pojela 1 rajcicu i mozzarelu. sutra na ogtt.
    jela sam kao i obicno. 

dzenny
    31. Svibanj 2017. 21:59

treca_sreca,trbuscek je bas meden.. ii slayem se sa barbs,i mn se cini u ovoj trudnoci da ti je malo spustit..
    eto,kod nas muz ili bilo ko drugi ne treba imati tecaj niti bilo kakvu uplatnicu da bude uz tebe na porodjaju.. znaci samo kad dodje,kaze da zeli biti uz tebe.. 
    Nama sutra pocinje tecaj ii jedva cekamo..
    Danas sam imala predavanja za epidural,tako da nam je i to rijeseno.. Aaa danas su nam bas rekli da je otvoren i bazen za radjanje,tako da mozes birat kako zelis.. ali sve cemo to vidjet prije poroda,jer u sklopu tecaja imamo i ogled radjaone..

I_me
    31. Svibanj 2017. 21:59

sanjchi255

Tea, kad uhvatis priliku javi se…
    Cure, ja u petak idem na 4d…jel tam se dode u hlacama, i onda se samo spuste malo, onako se podfrknu? Nisam jos ni radila uzv preko trbuha pa neznam kak to ide…

meni kad moja radi uvz preko stomaka onda samo spustim malo hlace nize. kod privatnice sam se morala skinut skroz pa mi je ubrus samo stavila preko pi pi 

I_me
    31. Svibanj 2017. 22:01

treca sreca stomacic je bas sladak... cini mi se da ti je sad isti u svakoj 

I_me
    31. Svibanj 2017. 22:03

dzenny

treca_sreca,trbuscek je bas meden.. ii slayem se sa barbs,i mn se cini u ovoj trudnoci da ti je malo spustit..
    eto,kod nas muz ili bilo ko drugi ne treba imati tecaj niti bilo kakvu uplatnicu da bude uz tebe na porodjaju.. znaci samo kad dodje,kaze da zeli biti uz tebe..
    Nama sutra pocinje tecaj ii jedva cekamo..
    Danas sam imala predavanja za epidural,tako da nam je i to rijeseno.. Aaa danas su nam bas rekli da je otvoren i bazen za radjanje,tako da mozes birat kako zelis.. ali sve cemo to vidjet prije poroda,jer u sklopu tecaja imamo i ogled radjaone..

joj ja bi u bazen definitivno!! cula sam samopozitivne komentare za bazen!! 
    steta da ga u puli nema..
    i iskusnije mame su mi rekla bolje stol ( krevet) nego stolcic 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI