Ja sam oko 18h pojela drugi "rucak" da pravim muzu drustvo...pa slajo...pa kad mi se jos malo slegne prsuta ili pastetu od tunje na bg kruh...
žena-majka-carica:)
Mi smo završiti ručati pred 16 h... oko 18.30 sam pojela jabuku... Za sada me ta jabuka drži, ali oko 21 ću sigurno ogladniti Jučer sam npr jela domaći džem od jagoda... Da li je to dobro jesti navečer ili pak najviše ujutro?
Danas sam za dorucak musle s jogurtom obicnim, za rucak pravila juhu, piletinu i njoke, salata od krastavaca, te vecerala to od rucka u 17h.
Gledam da veceram najkasnije do 18h. Poslije neko voce ili bademe ili kikiriki. A danas sam citala da voce ne valja navecer jesti jer sadrzi secer i deblja. Najbolje da navecer grickamo mrkvu 😂
Mi smo završiti ručati pred 16 h… oko 18.30 sam pojela jabuku… Za sada me ta jabuka drži, ali oko 21 ću sigurno ogladnitiJučer sam npr jela domaći džem od jagoda… Da li je to dobro jesti navečer ili pak najviše ujutro?
Ja vise jedem ujutro to, al moja seka i njene cure jedu i navecer. 😊
Violeta, da, inače kažu da nije dobro voće jesti navečer jer zna teško pasti na želudac.
I ja džem većinom jedem ujutro... al jučer me baš uhvatila glad.
Ja najvise jedem ono sta kuham za rucak jer mi jos od prije najbolje pase kuhana hrana, tako da cu prije 3 puta jesti od rucka nego napravit sendvic. A jedem oko 7-8 zadnje, nakon toga bas ako me uhvati gricnem nesto, ma da u zadnje vrijeme me sve napuhne pa nastojim cim manje.
Violeta moramo i sa zdravom hranom da pazimo. Mene neki dan u gradu uhvatila glad pa sam odlucila uzet neki zdravi međuobrok, tj. uzela sam sušenih marelica. Kad je mene za sat vremena zafrknulo u želucu...nebi u detalje...al cijelu vecer sam sjedila na wc-u 😣😣 Eh.. sljedeci put uzimam burger 😅
url=https://lilypie.com]
Ja inace radi kiseline ne jedem voce navecer. Mada nije isto npr banana, ili naranca/mandarina/slicni ostali citrusi...meni ujutro bas trazi voce a popodne i navecer jedem hranjivije nesto..
Ja sam bila u vrticu na roditeljskom pa na kavi. Sad sam legla.
Kosa mi se masti jednako kao i prije, svaki drugo dan ju moram prat, sto se tice mekoce, jednaka je kao i prije. Inace imam ful gustu kosu i sada je jos gusca 😄
Treca sreca, jako si zgodna 😊
Suseno voce je zafrkano jer ga tretiraju s raznim kemikalijama....iako i svjeze voce moze bit - prskano. Zato ja svemu panicno gulim koru....ne sjecam se kad sam npr pojela breskvu s kozom...a kao dijete stalno smo jeli tako...i jabuke itd
I ja sam pocela kada kupujem u trg sve guliti, ali domace ne gulim. Ove godine smo posadili mlade vocke 10komada i jos cemo u jesen. Sad mi je zao sto nismo i ranije, odmah poslije svatova vec bih sad papali svoje. Njegovi imaju samo 2 visnje, a moji imaju lijep vocnjak i stalno nesta bude pa gustam. Bas sam danas pravila domaci sok od visnja i jos sam ih u duboki stavila za zimu. Htjela sam i visnjevac pravit (inace sam svake godine pravila par litara) ali nemam ove godine rakije. A litra rakije je 30kn, pa dok pokupujem sve ne isplati mi se. A kasno sam se sjetila da malo zicam okolo rakije hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji