Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    31. Svibanj 2017. 22:52

Curke jel normalno da ne osjecam bebu kroz cijeli dan?Samo sam ga ujutro osjetila. Uvijek me to brine...

dzenny
    31. Svibanj 2017. 23:00

belle,
    ja mislim da jeste.. ipak si ti 18 tt.. jedna moja rpijateljica je u 19tt nije osjetila cijeli dan i otisla je na hitnu.. tamo sestrica joj uradila uzv i rekla da je sve u najboljem redu,jer je ona ipak u 19tt aa tek od 26tt da se treba pomno pratiti javljanje bebica :D tako da ne brini se,aa i tebi se tvoja i jutros javila..

babylove28
    31. Svibanj 2017. 23:36

Belle normalno!
    Znalo mi se dogoditi i kasnije od 18 og tjedna

• Dena1009
    01. Lipanj 2017. 07:15

Belle normalno je i ja sam isprva bila zabrinuta kad se nije micala, al sad vidim, kako beba raste sve vise i jace je osjecam, u 18 tt sam vecinom osjetila samo navecer. Ako se duze ne javi i imas osjecaj da nesto nije u redu svakako provjeri kod doktora. 

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    01. Lipanj 2017. 07:54

Dzenny i sto kazu za epiduralnu? Prenesi nam znanje, mene bas zanima! 😊
    Belle ma normalno ti je to, beba se micala i kasnije sigurno samo ti to nisi osjetila. 

Suncokretica
    01. Lipanj 2017. 08:03

Dobro jutro!!
    Kosa- uvijek neka neukrotiva, tanka, suha, a brzo se masti. Isto je i prije i sad za vrijeme trudnoće, već sam se pomirila s tim 
    Treća sreća- trbuh ti je baš lijepi, ja ne vidim te kile nigdje osim u trbuhu koji je ful fit 
    Večera- ja jedem ono što ostane od ručka ili nešto sa sirom i šunkom, kažu da navečer treba najviše jesti proteine pa se vodim time. Večeras spremam tortilje s piletinom i povrćem za večeru kad muž dođe s posla, mljac! Voće jedem kao međuobrok najviše prijepodne...
    dzenny, gdje planiraš roditi da imaju bazen? Mislim da Vinogradska ima?

Suncokretica
    01. Lipanj 2017. 08:04

E da htjela sam vas pitati (tko zna) što mjere ili pokazuju one trakice koje popiškimo na pregledu? 

babylove28
    01. Lipanj 2017. 08:16

Pokazuju ima li proteina u urinu sto moze ukazati na poremecaj rada bubrega te preklampsiju

Aleksandra2
    01. Lipanj 2017. 08:18

Belle, normalno je. Ja je isto osjetim rjede ovih dana..glavno da se nekad javi. Jos su mini pa ih slabije osjecamo.

Suncokretica,ja se popiskim u casicu. Sestra posli s trakicom il s cim vec, pregleda jel urin u redu. Ima li proteina il cega li vec.

Evo i mene jutros,prije posla:

Lose osvjetljenje
    Lose osvjetljenje

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

01. Lipanj 2017. 08:29

I_me

sanjchi255

I_me

sanjchi255

Tea, kad uhvatis priliku javi se…
    Cure, ja u petak idem na 4d…jel tam se dode u hlacama, i onda se samo spuste malo, onako se podfrknu? Nisam jos ni radila uzv preko trbuha pa neznam kak to ide…

meni kad moja radi uvz preko stomaka onda samo spustim malo hlace nize. kod privatnice sam se morala skinut skroz pa mi je ubrus samo stavila preko pi pi

Hmmm…valjda se ne budem skidala? Ide dragi isto…pa bas ne bi bilo zgodno…

hahhahha mislim da ti nema zasto biti bed!
    ti nije dragi vidio sve kad je napravio bebu?
    salim se… vjeruj mi..i meni je muz bio samnom a ja tamo gola.. pitala sam ga jel mu bed… kaze ne..fokusirao sam se na monitor i slusao doktoricu

hahahhaha....a sta ja znam, meni je muka kad idem svom doktoru koji me vec milijun puta pregledo, a sad idemo kod nekog kog cu vidjet prvi put u zivotu,pa ce meni bit neugodno ak cu se morar skidat, a ne dragome..hahahah...
    a mislim da bi mi kod zenske bilo jos neugodnije

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.