Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2017. 08:30

Aleksandra, trbuscic je presladak...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    01. Lipanj 2017. 09:02

barbs

Treca sreca, slikice su baš lijepe!Kao što je i Kiki rekla, ne vidim razliku previše… Mada mi se čini da u ovoj trudnoći ti je trbuš nizi nego u prethodnim trudnoćama.Mame, što jedete za večeru osim voća?

Nasmijala sam se jer cu na ovo dodati jedan bapski komentar. Meni je u prvoj trudnoci trbuh bio vise, a u ovoj trudnoci je toliko nisko da ga dodirujem nogama kad se penjem uz stepenice. 😁 kazu da ako je musko da je trbuh visoko i naprijed, a ako je curica onda je nisko i siri se u skladu s bokovima. 
    Treca_sreca, mislim da bi musku robicu mogla lagano lansirati na njuskalo ili moje.krpice. 😊
    Ocito i bapske price nekad imaju smisla. 😉😙

I_me
    01. Lipanj 2017. 09:20

Evo prezivjela ogtt! 
    Sad sjedim u autu i jedem sendvic jer sam mislila da cu umrijet od gladi. 
    Dosla u laboratorij u 7h, izvadili mi krv, popila 3 dcl te glukoze ( zasecena voda, takav okus). I onda osla kuci i vratila se sad u 9h na novo vadjenje. Izmedju ta 2h ne smije se nista jesti, samo piti vode. Ja sam si uzela bocicu vode i ocijedila malo limuna unutra i to pijuckala. ( kaze dok da se smije tako). Za par dana nalazi. I da, nakon pola sata sto sam popila tu glukozu mi je doslo malo muka, kao da cu povracat al eto sva sreca nisam.

Suncokretica
    01. Lipanj 2017. 10:11

I_me, nisu ti 3 puta vadili krv?
    Ja sam čula da trudnicama vade po 3 puta: natašte prije nego popiju šećer, pa za 1h pa opet za 2 h...
    Samo da se znamo pripremiti 
    Meni su taj test radili prije planiranja trudnoće i isto sam se skoro srušila, al mi je rekla da čak ni vodu ne bi smjela piti i da se ne smijem previše kretati pa sam čekala na klupici 2 h, srećom je bilo lijepo vrijeme... Ja tad nisam bila trudnica pa su mi vadili natašte i 2 h poslije, a žena u laboratoriju mi je rekla da trudnice vade po 3 puta?

• sretna
    01. Lipanj 2017. 10:27

M@lena

barbs

Treca sreca, slikice su baš lijepe!Kao što je i Kiki rekla, ne vidim razliku previše… Mada mi se čini da u ovoj trudnoći ti je trbuš nizi nego u prethodnim trudnoćama.Mame, što jedete za večeru osim voća?

Nasmijala sam se jer cu na ovo dodati jedan bapski komentar. Meni je u prvoj trudnoci trbuh bio vise, a u ovoj trudnoci je toliko nisko da ga dodirujem nogama kad se penjem uz stepenice. 😁 kazu da ako je musko da je trbuh visoko i naprijed, a ako je curica onda je nisko i siri se u skladu s bokovima.
    Treca_sreca,mislim da bi musku robicu mogla lagano lansirati na njuskalo ili moje.krpice. 😊
    Ocito i bapske price nekad imaju smisla. 😉😙

Ne, obrnuto, ako je trbuh nisko, onda je decko, a ako je visoko onda je cura. Meni je sa deckom bio nisko jako, a sogorica nosila curicu i skroz ispod cica joj je bio, visoko

• sretna
    01. Lipanj 2017. 10:29

Ogtt - meni u prvoj t isto vadili samo 2 puta. Na taste i nakon 2 h. S tim da je meni receno da se ne smijem previse kretati i nista piti ni jesti ta 2 h

• sretna
    01. Lipanj 2017. 10:32

Ovo za trbuh visoko i nisko, kod nas tako govore. Odnosno, ne samo kod nas nego i ovak kad sam znala naletit na nekog govorili su nisko trbuh musko, visoki zensko. Do sad se to pokazalo kao tocno kod kojih frednica i mene

barbs
    01. Lipanj 2017. 10:35

Aleksandra, baš si lijepa! 
    I me, i ja sam čula da se 3 puta vadi trudnicama. Znači, možemo uzeti vodu s limunom sa sobom?  Koliko otprilike treba da nalazi budu gotovi? Ja ću otići u utorak (24.tj.) ili u srijedu (24tj+1d).
    Mame, ja imam toliko posla da mi je žao što sam prije vjenčanja govorila da mi je dosadno.  Izašla baba iz bolnice. Osim što našu robu moram prati i stavljati sušiti, moramo i njihovu. Ručak radim svaki dan za 6 osoba iliti 7, sad kad se ona vratila. Ok, puno toga mi pomognu njegova mama i njegov nono. Ponekad ja cijeli ručak imam za napraviti, a ponekad samo nadodati što nedostaje... Al brate mili, ima poooslaaaa... Riješavam naš stan, pa onda malo sređujem posuđe u stanu njegove mame (kad već gore kuham), a povremeno bi me angažirao njegov nono da i kod njega to radim, jer znate, ja sam jedina kod kuće...  Njegov brat je isto doma. Spava do 12 h, ode na kavu... vrati se - nit ga vidiš... Izađe iz sobe kad je vrijeme ručka: KAD ĆE RUČAK?! Nit ne pita ako što treba pomoći!!!
    I onda se za koji dan moramo seliti kod njegovih nonića (imamo tamo praznu sobu za nas) jer dolaze turisti... A dragi neće ni da čuje da idemo u stan mojih roditelja (koji su nam ponudili da živimo tamo dok si stan ne napravimo, a oni će otići na selo gdje imamo kući) jer se ne može otkačiti od svoje familije i tog sela gdje živimo  
    I onda, njegov nono je morao u grad i ja povremeno moram ići posjećivati njegovu nonu da vidim ako je sve ok i ako joj što treba... I onda dođem posjetiti njegovu nonu i ona kaže: ah, jadna, moraš delati troduplo sada... njanke na kavu ne možeš ići 

barbs
    01. Lipanj 2017. 10:36

Oprostite, morala sam se malo ispuhati 
    Belle, eto, meni se jučer desilo da se beba slabije javljala... Ne brini se. Sve je to u redu! 

luce <3
    01. Lipanj 2017. 10:53

A mamice moje, sinoc panike u mene... Pojavila mi se u iscjedku svjeza krv, poplasila sam se totalno, vec sam vrtila slike od spontanog, ne bi imala snage ponovo to proc... Zovem ja dezurnog ginekologa u Makarskoj (u biti jedinog soc.) i kaze on meni kao popij 4duphastonea i dodji u jutro...luda sam bila cilu noc...jutros na pregledu kaze beba ti je u redu,zatvorena si i imas hematom pripisa mi dvi kutije duphastonea i da mi da izvadim CPR da vidi imam li kakvu upalu... Bas sam se bila poplasila...duga mi je noc bila...
    Mame koje ste imale hematom sta su vam vasi doktori rekli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.