Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    31. Svibanj 2017. 13:58

barbs

Mamuka, tebe nema na našem popisu… Kad je termin i slijedeći pregled?

termin je 9.11. a pregled 12.6.

I_me
    31. Svibanj 2017. 14:04

cure ja idem sutra na ogtt. sad sam bila po doznake i pitala sam sestru dal se neceg posebnog moram pridrzavat danas navecer. rekla je dajedem normalno kao i uvijek i da mi zadnji obrok bude do 21h. i nista slatko. tj ak mi sad u toku popodneva dodje da pojedem sladoled da ga pojedem..ali da navecer laganije veceram. sutra vam javim kako je to sve proslo. i reklaa mi jeda si uzmem nesto za citat 

• Mamuka
    31. Svibanj 2017. 14:06

Cure iz St jel tko zna kakva je sad procedura oko tata na porodu?
    S obzirom da smo prvi put uranili pa tata nije bio sredio propusnicu, ovaj put ćemo to odradit na vrime. Prije 2 god je bilo da ne moraš niti ići na tečaj, samo donesi uplatnicu I daju potvrdu. Jel to još tako ili?
    S obzirom da mi muž jako puno radi I poprilično kasno dolazi kući nema šanse da odradi te tečajeve. A mislin da nema niti volje za to slušat.
    Možda bi I odusta ako im prikažu neki filmić kako to zapravo izgleda bez filmskog uljepšavanja.

Nina2512
    31. Svibanj 2017. 14:06

Pricekat cu onda pregled kod svog dr 14.6.,i ako mi on nece napraviti anomaly s,narucit cu se privatno..samo sto cu tad vec biti u 22.tj,mislite da to bude kasno?

• Mamuka
    31. Svibanj 2017. 14:10

I_me

cure ja idem sutra na ogtt. sad sam bila po doznake i pitala sam sestru dal se neceg posebnog moram pridrzavat danas navecer. rekla je dajedem normalno kao i uvijek i da mi zadnji obrok bude do 21h. i nista slatko. tj ak mi sad u toku popodneva dodje da pojedem sladoled da ga pojedem..ali da navecer laganije veceram. sutra vam javim kako je to sve proslo. i reklaa mi jeda si uzmem nesto za citat

Kod svake kontrole krvi dan prije trebalo bi imat lakšu prehranu, a pogotovo navečer jer nekad organizam ne razgradi dovoljno brzo sve pa nalazi mogu biti pogrešni.
    U prvoj trudnoći kad sam išla na redovnu kontrolu krvi sam večer prije pojela 2 šnite pečenice sa tave. I na nalazima mi bila povišena masnoća, a inače mi je uvik bila bliže donje granice. Doktor odmah rekao da moram pripaziti, ovo ono.... dok se ja nisam negdi na kraju te njegove priče sitila da sam večerala pečenicu. Onda je rekao da nastavim normalno se hranit, al da ipak dan prije pretraga ne jedem baš svašta.

Belle84
    31. Svibanj 2017. 14:11

McMouse moja sestra je imala na samom pocetku trudnoce isti taj streptokok u urinu i dobila je Klavocin. I nestala je bakterija. Rekao joj je da mora popiti antibiotik jer je imala 10*4. Koliko je tebi? 
    Rekao joj je da je taj streptokok najcesce (ako je u urinu) i u brisu i da je opasan na samom porodu a sad nije opasan za sami tijek trudnoce.
    Samo popij Ninur i bit ce sve ok. 
    Ja evo vodim borbu protiv ureaplasme i pijem sumamed, nadam se da ce upaliti.

Belle84
    31. Svibanj 2017. 14:15

Sto se tice polozaja posteljice meni je zadnji put ginekologica objasnila da posteljica mora biti straga ili sprijeda. (Meni je hvala Bogu straga). Problem nastaje  kad je na uscu maternice (placenta previa) ali to tek tamo u zadnjem tromjesecju... rekla mi je da se onda izbjegavaju odnosi i da se opcenito vise mora mirovati.

Kiki156
    31. Svibanj 2017. 14:17

Ana 22 tjedan nije kasno za anomaly, jos ce se i bolje vidjeti, samo je vazno da nije prije 20. jer se tek od tog tjedna krece. Mislim da se anomaly radi od 20-24tj.
    Zar se moze naruciti na porod svog ginekologa? Ja bi bila bas sretna kad bi moja mogla doci, ali ne znam moze li se to? Ona sada ne radi u bolnici, ne znam ima li to veze? Nekako mi ju je to glupo pitat, al ako netko zna da se to moze javite! 😊

Aleksandra2
    31. Svibanj 2017. 14:21

Sta se ogtt-a tice ja san u prvoj trudnoci noc prije pregleda tipa oko 1 ujutro se trpala nekim masnim piroskama sta mi ih je baba pravila..ujutro na pregledu mi secer bia ispod granice. Nizak. Tak da..moze se jest sta god i kad god.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Mamuka
    31. Svibanj 2017. 14:25

Kiki156

Ana 22 tjedan nije kasno za anomaly, jos ce se i bolje vidjeti, samo je vazno da nije prije 20. jer se tek od tog tjedna krece. Mislim da se anomaly radi od 20-24tj.
    Zar se moze naruciti na porod svog ginekologa? Ja bi bila bas sretna kad bi moja mogla doci, ali ne znam moze li se to? Ona sada ne radi u bolnici, ne znam ima li to veze? Nekako mi ju je to glupo pitat, al ako netko zna da se to moze javite! 😊

Ne može, ali ovaj kod kojeg idem privatno inače radi I u bolnici pa zato on to tako "sredi".

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.