maca dobrodošla….neovisno o ginekologu, ja bih isto šta prije u endokrinologa ako već imaš poznate probleme sa štitnom od prije. Ja sam čim sam saznala za T, otišla privatno vadit TSH FT3 FT4 i bogu hvala sad je otišla u hiper….inače sam haši koji naginje hipu.
wanttobemom - da se ne ponovi ~~~~~~~~~~~~~~
meni kad se zakašljem (a to je svakodnevno) "pobjegne" malo više iscijetka, toliko da nekad poplavim uložak, ali svo to vrijeme boja iscijetka je nepromijenjena. Ak je smećkasto, ja bih isto ginekologu na pregled…čuvaj se, uspori tempo!
I sjedenje baš nije idealno (jer je najveći pritisak dolje), radije polu/ležanje ak je kritično
Treca_sreca, jel nesto ne stima s tvojim ili mojim tickerom? 😅 nesto s preostalim danima ne stima, mislim kod tebe...
doma ne mogu nikako, izdržati ću valjda još do 16, iako psihički ne mogu
Nazovi doktora i reci sto je posrijedi i zamoli da te primi jos danas. Taj pregled traje 5-10 min, moja doktorica bi to sigurno ucinila. Moze biti nesto sasvim bezopasno ali barem ces biti mirna cijeli vikend. I ne brini, bude to sve ok. 😌javi sto ti dok kaze.
javiti ću svakako zovem već ne znam koliko puta u sat vr i zauzeta mi linija , ali pokušavam i dalje
Drage moje dobro jutro😃
Meni je svakako dobro jer smo juzros ugledali svoj plusic na testu koji se pokaza u roku 3 sekunde 😃 jos smo u soku ali treba mi pomoc. Zadnja m bila 15.02 kad da idem kod ginekologa? Strah me cekat puno jer pijem terapiju za stitnjavu a znam da u trudnoci to treba pojacat, a i neznam sta sa folnom kiselinom i prenatalom? Oprostite ako su glupa pitanja al prva trudnoca pa sam sva pogubljena😂
Dobro došla :D
Sigurno će ti promijeniti terapiju jer su promijenili i meni i svaki mjesec ćeš ići na pregled kod endokrinologice i vaditi hormone i ona će te pratiti tijekom cijele trudnoće :D
Drage moje dobro jutro😃
Meni je svakako dobro jer smo juzros ugledali svoj plusic na testu koji se pokaza u roku 3 sekunde 😃 jos smo u soku ali treba mi pomoc. Zadnja m bila 15.02 kad da idem kod ginekologa? Strah me cekat puno jer pijem terapiju za stitnjavu a znam da u trudnoci to treba pojacat, a i neznam sta sa folnom kiselinom i prenatalom? Oprostite ako su glupa pitanja al prva trudnoca pa sam sva pogubljena😂
Dobro došla :D
Sigurno će ti promijeniti terapiju jer su promijenili i meni i svaki mjesec ćeš ići na pregled kod endokrinologice i vaditi hormone i ona će te pratiti tijekom cijele trudnoće :D
Danas sam saznala za T pa cu u ponediljak odma ic vadit tsh i kod endokrinologa. Valjda ce bit sve ok,ja se super osjecam a znam kako mi bude kad mi se stitnjaca poremeti
url=https://daisypath.com]
doma ne mogu nikako, izdržati ću valjda još do 16, iako psihički ne mogu
Nazovi doktora i reci sto je posrijedi i zamoli da te primi jos danas. Taj pregled traje 5-10 min, moja doktorica bi to sigurno ucinila. Moze biti nesto sasvim bezopasno ali barem ces biti mirna cijeli vikend. I ne brini, bude to sve ok. 😌javi sto ti dok kaze.
javiti ću svakakozovem već ne znam koliko puta u sat vr i zauzeta mi linija , ali pokušavam i dalje
Onda odes do tam i kazes da si zvala i da nisi mogla dobiti, pa ispricas situaciju. Ne moze te bez pregleda poslati doma. Smedji iscjedak je vise nego dovoljan razlog za pregled, makar u 6.tj.
Kaže doktor da nije ništa opasno ako nije tamni smeđi iscjedak ili svježa roza do crvena krv, pogotovo sad što se smirilo, ukoliko počnem krvariti za vikend da idem na hitnu a ako se pojavi ponovno iscjedak svakako da se javim sljedeći tjedan za pregled. U svemu suprotnom pričekati, kaže da je vjerojatno zaostala krv ili od menge ili od implantacije. Hm, sad je pod kontrolom pa ću pričekati pa otići sljedeći tjedan ako se ponovno pojavi kako mi je i rekao.
Kaže doktor da nije ništa opasno ako nije tamni smeđi iscjedak ili svježa roza do crvena krv, pogotovo sad što se smirilo, ukoliko počnem krvariti za vikend da idem na hitnu a ako se pojavi ponovno iscjedak svakako da se javim sljedeći tjedan za pregled. U svemu suprotnom pričekati, kaže da je vjerojatno zaostala krv ili od menge ili od implantacije. Hm, sad je pod kontrolom pa ću pričekati pa otići sljedeći tjedan ako se ponovno pojavi kako mi je i rekao.
Ok. Cijeli vikend odmaraj, za jelo naruci dostavu. Ljencari, imas opravdanje. 😊bude to sve ok.
Ok. Cijeli vikend odmaraj, za jelo naruci dostavu. Ljencari, imas opravdanje. 😊bude to sve ok.
tako će i biti muž će kuhati
malena, jes moj krivo broji preostale dane
moram novi napravit
žena-majka-carica:)
@wanttobemom samo se lijepo odmaraj i bit će sve ok
Cure,ja danas bila na prvom pregledu..vidi se gestacijska vrećica,trudnoća oko 5 tjedana( reći će mi točno na idućem pregledu jer imam zbrkane cikluse), kontrola za 3 tj
Pitala sam je za iscjedak jer su mi danas gaće bile mokre,morat ću počet nositi dnevne uloške ak tak bude..rekla je da nek me to ne brine...dosta žena ima cijelo vrijeme iscjedak
Pitala sam je i za probadanja dolje jer me zna čvaknuti tijekom dana,rekla da se tijelo prilagođava
Dobila sliku
Sortiraj odgovore
Najstariji