Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    17. Ožujak 2017. 12:02

Cula sam se sa ginekologom,rekao mi ke da dodem sljedeci petak na pregled,da folnu mogu pit a da cemo kad dodem na pregled dalje sve se dog, sa stitnjacom u endokrinologa pa da ce on odredit. Hvala svima na odgovorima 😃

url=https://daisypath.com]

Kiki156
    17. Ožujak 2017. 12:30

Wanttobemommy, ako imas priliku leci, lezi na lijevi bok i odmaraj. Uzimas li mozda kakav progesteron? Vjerojatno ces dobiti ili utorgestan ili duphastone zbog tog iscjetka. Uglavnom, vazno je da sto vise lesis i budes mirna. Dolazi vikend pa iskoristi to, lezanje je najbolje. Nemoj se saginjat, cucat, dizat tesko...

Pilić
    17. Ožujak 2017. 12:30

wanttobemom

Curke ,jako sam zabrinuta, jutros prije posla mi je od silnog kašljanja krenula malo veća količina iscjetka malo tamnije boje, više na smeđe bojim se jako, ne znam što ću, dal da odmah zovem doktora. Nema krvi nego samo malo tamniji iscjedak.

Svakako se javi doktoru..ako ce te malo utjesiti ja sam nedavno imala isti problem,cak je bilo i malo krvi i na pregledu je sve odlicno izgledalo..taman u to vrijeme bi mi menga dosla da dolazi pa kazu da je i od toga moguce :)

wanttobemom
    17. Ožujak 2017. 12:32

Kiki156

Wanttobemommy, ako imas priliku leci, lezi na lijevi bok i odmaraj. Uzimas li mozda kakav progesteron? Vjerojatno ces dobiti ili utorgestan ili duphastone zbog tog iscjetka. Uglavnom, vazno je da sto vise lesis i budes mirna. Dolazi vikend pa iskoristi to, lezanje je najbolje. Nemoj se saginjat, cucat, dizat tesko…

Radim upravo , sreća u uredu sam pa sjedim skroz. Vikend ću definitivno iskoristiti za maximalno odmaranje. Ja se nadam da se smećkasto više neće pojaviti, nadam se da je to bilo samo zbog jakog naprezanja zbog kašlja i mučnine. Pratiti ću pa ako bude još zovem doktora hitno. Ne pijem ništa trenutno, još nisam bila na prvom pregledu 

Kiki156
    17. Ožujak 2017. 12:38

Doktor ti moze pustiti progesteron i bez pregleda, pitaj ga trebas li to piti kad ga nazoves, pa si samo u ljekarni podigni. Razumijem te sasvim, pokusaj se ne brinuti. 😘
    ako mozes trazi da te puste doma.

wanttobemom
    17. Ožujak 2017. 12:44

Kiki156

Doktor ti moze pustiti progesteron i bez pregleda, pitaj ga trebas li to piti kad ga nazoves, pa si samo u ljekarni podigni. Razumijem te sasvim, pokusaj se ne brinuti. 😘
    ako mozes trazi da te puste doma.

hoću  hvala ti puno na podršci 

wanttobemom
    17. Ožujak 2017. 12:45

doma ne mogu nikako  , izdržati ću valjda još do 16, iako psihički ne mogu 

• Mystique
    17. Ožujak 2017. 13:16

@wanttobemom možda bi trebala nazvat doktora da te danas pregleda iako više nemaš iscjedak..sigurno je sve u redu, ali da se ne živciraš
    Pazi se pa javi kak ti bude 

treca_sreca
    17. Ožujak 2017. 14:21

maca dobrodošla....neovisno o ginekologu, ja bih isto šta prije u endokrinologa ako već imaš poznate probleme sa štitnom od prije. Ja sam čim sam saznala za T, otišla privatno vadit TSH FT3 FT4 i bogu hvala sad je otišla u hiper....inače sam haši koji naginje hipu.

wanttobemom - da se ne ponovi ~~~~~~~~~~~~~~
    meni kad se zakašljem (a to je svakodnevno) "pobjegne" malo više iscijetka, toliko da nekad poplavim uložak, ali svo to vrijeme boja iscijetka je nepromijenjena. Ak je smećkasto, ja bih isto ginekologu na pregled...čuvaj se, uspori tempo!
    I sjedenje baš nije idealno (jer je najveći pritisak dolje), radije polu/ležanje ak je kritično

žena-majka-carica:)

• M@lena
    17. Ožujak 2017. 14:41

wanttobemom

doma ne mogu nikako , izdržati ću valjda još do 16, iako psihički ne mogu

Nazovi doktora i reci sto je posrijedi i zamoli da te primi jos danas. Taj pregled traje 5-10 min, moja doktorica bi to sigurno ucinila. Moze biti nesto sasvim bezopasno ali barem ces biti mirna cijeli vikend. I ne brini, bude to sve ok. 😌javi sto ti dok kaze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.