Drage moje dobro jutro😃
Meni je svakako dobro jer smo juzros ugledali svoj plusic na testu koji se pokaza u roku 3 sekunde 😃 jos smo u soku ali treba mi pomoc. Zadnja m bila 15.02 kad da idem kod ginekologa? Strah me cekat puno jer pijem terapiju za stitnjavu a znam da u trudnoci to treba pojacat, a i neznam sta sa folnom kiselinom i prenatalom? Oprostite ako su glupa pitanja al prva trudnoca pa sam sva pogubljena😂
url=https://daisypath.com]
maca1510, svakako nazovi ginekologa da te naruči za pregled, a folnu smiješ i na svoju ruku
Čestitke i dobro nam došla !!!
Hvala puno, kod moga ginekologa nema narucivanja nego kad dodes dosao si 😃 al nazvat cu ga pa ce mi on najbolje rec ,da opet ne dodem pre rano😃
Drage moje dobro jutro😃
Meni je svakako dobro jer smo juzros ugledali svoj plusic na testu koji se pokaza u roku 3 sekunde 😃 jos smo u soku ali treba mi pomoc. Zadnja m bila 15.02 kad da idem kod ginekologa? Strah me cekat puno jer pijem terapiju za stitnjavu a znam da u trudnoci to treba pojacat, a i neznam sta sa folnom kiselinom i prenatalom? Oprostite ako su glupa pitanja al prva trudnoca pa sam sva pogubljena😂
Čestitam draga i dobro nam došla
Drage moje dobro jutro😃
Čestitam draga i dobro nam došla
Hvala 💝💝💝
Drage moje dobro jutro😃
Dobro dosla!
Folnu i prenatal smijes i prije trudnoce i kad ostanes trudna. Svi preporucuju. Jedino nemoj kombinirati i folnu i prenatal jer bi to mogla biti prevelika doza mozda folne, s obzirom da prenatal ima vitamine magnezij i folnu. Vecinom se preporucuje folna cim saznas a onda na pregledu doktor preporuci prenatal eventualno. Ja sam vec u 4t+3 bila na prvom pregledu i odmah mi je dao prenatal pa samo to pijem
Najbolje da nazoves doktora, vidis trebas li odmah na pregled i usput priupitas za folnu ili prenatal
Hvala puno na odgovoru . nazvat cu ginekologa pa cemo vidit sta on kaze😃
Evo mene sa info o alergiji. Tafen i slicni djeluje lokalno na tocno mjesto problema. A pretpostavka zasto je bas tafen propisan- u svedskoj je radjena studija o djelovanju na trudnice i nisu nasli probleme. Tako slobodno koristi. Aerius sirup ne bi djelovao dovoljno 😀
Maca dobrodosla! ☺️ Ja sam pila folnu i prije trudnoce, tako da ona ne steti, samo mi je gin rekla da povecam s 400 na 800 kada sam ostala trudna jer je to preporucena doza, to su 2 tablete od solgara, ja sve od njih pijem. Uz to uzimam magnezij i omegu, gin je rekla da je to dovoljno. Svakako ti pitaj svog ginekologa, posebno zbog stitnjace. Svi smo mi prica ze sebe.
Wanttobemom, javi se doktoru, mozda imas hematom koji samo curka povremeno, posebno ako kasljes. Meni je gin rekla da je bitno da nije svjeza krv, ali svakako se odmah javi da te pregleda. Ako je hematom morat ces mirovat i povuci ce se, ne brini! 😊
Maca dobrodosla! ☺️ Ja sam pila folnu i prije trudnoce, tako da ona ne steti, samo mi je gin rekla da povecam s 400 na 800 kada sam ostala trudna jer je to preporucena doza, to su 2 tablete od solgara, ja sve od njih pijem. Uz to uzimam magnezij i omegu, gin je rekla da je to dovoljno. Svakako ti pitaj svog ginekologa, posebno zbog stitnjace. Svi smo mi prica ze sebe.
Wanttobemom, javi se doktoru, mozda imas hematom koji samo curka povremeno, posebno ako kasljes. Meni je gin rekla da je bitno da nije svjeza krv, ali svakako se odmah javi da te pregleda. Ako je hematom morat ces mirovat i povuci ce se, ne brini! 😊
doktor mi radi tek popodne maloprije na wc nije bilo ništa . Ja se nadam da više neće ni biti
Sortiraj odgovore
Najstariji