Mc mouse tako se zove. Tj protiv strija u trudnoci 😀😀😀
Mustela-google mustela uzorci i otvori se neki link gdje se upisu podaci i molba
Za nuxe ne mogu nac a oni su mi znali slati svakakve uzorke prije trudnoce jednom u pola godine.
Fora mi je traziti to, pogotovo te firme koje daju kutiju prenatala jer ipak on dosta kosta pa zasto ne dobiti gratis 😀
A sto se tice stetnosti uredjaja mislim da se od tog ne mozemo sakriti. Jedino sam ja dobila 3 spatfiliuma prije 2 mj-kazu da se zove zenska sreca a usput cisti stan od toksina 😀 pa ono bar nekako psihicki mislim da je stetnost umanjena 😁😁😁
Ja se slabo šminkam, eventualno maskaru i olovku za oči..puder općenito ne koristim
Koža mi je i inače suha tak da se trackam poslije tuširanja sa bademovim kremama/uljem
Da pokucam,mučnina nemam još...jedino mi nekad knedla u grlu ujutro
Apetit mi se jako povećao,inače puno jedem,ali sada moram svaka 2 sata
Napuhnuta sam cijelo vrijeme,a normalno idem na wc
Kaj se tiče pušenja,inače pušila pol kutije na dan...smanjila na 3-4,al nikako prestati potpuno rekla sam da od subote detoksikacija...bar da su mi se zgadile
meni od svih tih najprimamljivije zvuči Mustela, morat ću se prijavit...jer oni su mi se pokazali okej al su skupi ajme.
I za prsi i za prevenciju strija, i onaj koncentrat za strije....mada im je krema masnaaaaa i znam da mi je bilo koma čekati ju da se upije (tad sam pred kraj T bila usred zime) a na onak ljepljivu se nije moglo obući.
Baš dobro što ću ovaj put kraj trudnoće gurati - ljeti.... neće mi bit zima za mazuckanje
..i glede odjeće mi je laknulo što ću s najvećim trbuhom ovaj put bit po ljeti. Onak kad ti je zimi trbuh do zuba moraš uložit u kompletnu trudničku garderobu a ljeti kupiš par komotnih haljina i voila!
Tko je ono kukao da želi da mu već krene "vidjeti se drob"? Ja imam obrnutih problema..
za moj pojam parim više trudna nego jesam: u prvoj T se s 12 tj jedva vidilo (tj nitko nije vidio osim mene), u drugoj sam u 12tj tek "izgubila struk", a u trećoj se zdrobila pošteno ovolika sam u prvoj trudnoći bila s nekih 18tj.
Evo usporedo foto - lijevo u drugoj, a desno u trećoj T, u istoj fazi - https://ibb.co/f8pqJv
sad kad gledam ova lijevo bi komotno mogla proći i kao ne-trudnica
Jesu li i vama u odnosu na preth trudnoće tolike razlike (kome nije prva T)?
žena-majka-carica:)
Moj savjet probaj nazvat lijecnicu opce prakse da ti potvrdi jer oni toga u ovom periodu pisu sakom kapom… provjerim ti sutra s kolegama jos detalje
ma znam da mi je to ona prepisala šta je joj je prvo palo na pamet recimo to tako, nije njena trudnoća i njeno dijete, da se zauzme i promisli najbolje. Baš me zanima što će tvoji kolege reći, pa ako ima nešto bolje/manje_štetno da je prikladno situaciji, pliz javi mi.....hvala ti!
žena-majka-carica:)
Tko je ono kukao da želi da mu već krene "vidjeti se drob"? Ja imam obrnutih problema..
Ja 😂
za moj pojam parim više trudna nego jesam: u prvoj T se s 12 tj jedva vidilo (tj nitko nije vidio osim mene), u drugoj sam u 12tj tek "izgubila struk", a u trećoj se zdrobila poštenoovolika sam u prvoj trudnoći bila s nekih 18tj.
Evo usporedo foto - lijevo u drugoj, a desno u trećoj T, u istoj fazi - https://ibb.co/f8pqJv
Pa ti vec ima dobar trbuscic! 😊
meni od svih tih najprimamljivije zvuči Mustela, morat ću se prijavit…jer oni su mi se pokazali okej al su skupi ajme.
I za prsi i za prevenciju strija, i onaj koncentrat za strije….mada im je krema masnaaaaa i znam da mi je bilo koma čekati ju da se upije (tad sam pred kraj T bila usred zime) a na onak ljepljivu se nije moglo obući.
Baš dobro što ću ovaj put kraj trudnoće gurati - ljeti…. neće mi bit zima za mazuckanje
..i glede odjeće mi je laknulo što ću s najvećim trbuhom ovaj put bit po ljeti. Onak kad ti je zimi trbuh do zuba moraš uložit u kompletnu trudničku garderobu a ljeti kupiš par komotnih haljina i voila!
za moj pojam parim više trudna nego jesam: u prvoj T se s 12 tj jedva vidilo (tj nitko nije vidio osim mene), u drugoj sam u 12tj tek "izgubila struk", a u trećoj se zdrobila poštenoovolika sam u prvoj trudnoći bila s nekih 18tj.
sad kad gledam ova lijevo bi komotno mogla proći i kao ne-trudnica
Jesu li i vama u odnosu na preth trudnoće tolike razlike (kome nije prva T)?
Ne mogu vjerovati da je tolima razlika u trudnocama!!!
Nekako mi pada na pamet da je razlog to sto se u prvoj trudnoci maternica po prvi puta toliko siri i misicima je to sok pa se odupiru dugo. Dok im je svaki sljedeci put to stanje poznato, misici opusteniji pa se lakse i brze maternica onda i siri.
Kako god, jako si zgodna trudnica i zato ne brigaj oko trbuha
Takodjer, citala sam da ovisi i o tome kako je beba okrenuta. Postoji jedan postotak beba koje se na pocetku trudnoce okrenu vodoravno (od ledja prema trbuhu) i zato zna biti veci i ispupceniji trbuh u toj fazi kao sto si ti. A onda se beba s vremenom smjesti u onaj klasicni ferus polozaj pa se cak i trbuh moze malo smanjiti vizualno, a u biti se samo spusti zajedno s bebom (beba se najkasnije do 20.tjedna spusti u taj polozaj).
Curke ,jako sam zabrinuta, jutros prije posla mi je od silnog kašljanja krenula malo veća količina iscjetka malo tamnije boje, više na smeđe bojim se jako, ne znam što ću, dal da odmah zovem doktora. Nema krvi nego samo malo tamniji iscjedak.
Treca_Sreca tvoje slike me šokirale Jesi ti sigurna da nosiš "samo" jedno
Zgodna mamica u svakom slučaju
wanttobemom zovi ga odmah, što je sigurno....
Sortiraj odgovore
Najstariji