Ajdine pozdrav! Tesko da ti mi mozemo puno pomoci, ali ono sto mozemo reci je da svaka trudnica ima drugacije simptome i ne smiptome. Neke nemaju uopce nikakve simptome. U svakom slucaju, ako nema bolova niti ikakvog iscjetka (smedeg, crvenog, roskastog) trebalo bi sve biti u redu. Sretno! 😊
Stigao moj nalaz kombiniranog.Pise trisomija 13/18 uz nuhalni nabor je 1:10000, ukazuje niski rizik, trisomija 21 je manji od gran.vrijednosti i ukazuje niski rizik.Jel treba jos nesto pisati? Ja se nadam da je ok.
Dolores to je ok nalaz, bez brige.
Ja evo dosla od doktorice, ona me zabrinula jos vise, jer kaze da ne smijem piti doksiciklin (jedini koji djeluje na ureaplazmu) u trudnoci nego mi dala Sumamed s naglaskom da mi on najvjerojatnije nece pomoci jer kod ureaplazme nije djelotvoran ali s obzirom da sam trudna nemamo izbora bas oko antibiotika. Tako da sam opet na nicemu. Bas sam tuzna.
Da bas te utjesila, kao pij ga ali nece ti pomoci.daj pogledaj, mozda ima koji prirodni nacin za lijecenje.Mislim da je to vec netko tu spominjao.
pa evo Malena je rekla zakefir.....ja bih isto taj domaći ali nikako da zrnca "nabavim"
pa pijem samo kupovni a od njeg nema neke velike lijekovitosti
morat ću probiotik u tabletama uzet, il bar acidosalus
Belle hvala, zovnit ću ih u ponedjeljak jel u ST isto akcija..to uopće nisu velike pare ako uključuje i uzimanje brisa!
žena-majka-carica:)
Belle procijtaj malo clanke po netu od ove doktorice, pa ako ti se to cini ok evo kontakt pa je nazovi. Zena se bavi tinkturama i jako je dobra i poznata. Ja sam pila njene cajeve prije trudnoce. Sve je na prirodnoj bazi. Pise bas i o ureaplazmi i ostalim bakterijama i lijecenju u trudnoci.
Ovo je kontakt:
Dr. Ksenija Krajina Pokupec
Botana fitocentar d.o.o.
Fitoterapija - Aromaterapija - Masaža - Savjeti - Edukacija - Nutricionizam
Konjička 3, Zagreb
Tel: 01/3839-096
Mob: 098/9288-728
e-mail: botana.zg@gmail.com
Radno vrijeme za informacije, narudžbe i posjete: pon, sri, pet - od 8h do 14h; uto, čet - od 14h do 19h.
Daan cure 😁
Pregled je prosao super 😀 Zatvorena sam maleni super..
Najsmjesniji dio je bilo kada me pregledava gore na busi sa onom sondom kako se vec zove a on je udara [sm=smiley36.gif] kaze ona opa tako maleni je on,niski tjedan a vi veci a on pravo udara da osjetim i vidim i kaze di je nestala ona spavalica 😂😂
Narucena 23.06 dan prije svadbe sa vidi da li je sve ok da li sam zatvorena da se mogu max opustiti jer sam kuma 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
super Tea!! pametno za provjeru prije svadbe....ali svakako nemoj se previše opuštat. Što je sigurno sigurno je
žena-majka-carica:)
Treca sreca ma ni nemogu cak sam malo u depri jer mislim da necu uspjeti zadovoljiti kako bi rekla sve sto kuma radi .. Ali dobro sta je tu je vidjet cemo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji