Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    26. Svibanj 2017. 15:47

Ajdine pozdrav! Tesko da ti mi mozemo puno pomoci, ali ono sto mozemo reci je da svaka trudnica ima drugacije simptome i ne smiptome. Neke nemaju uopce nikakve simptome. U svakom slucaju, ako nema bolova niti ikakvog iscjetka (smedeg, crvenog, roskastog) trebalo bi sve biti u redu. Sretno! 😊

• Dolores123
    26. Svibanj 2017. 16:35

Stigao moj nalaz kombiniranog.Pise trisomija 13/18 uz nuhalni nabor je 1:10000, ukazuje niski rizik, trisomija 21 je manji od gran.vrijednosti i ukazuje niski rizik.Jel treba jos nesto pisati? Ja se nadam da je ok.

Belle84
    26. Svibanj 2017. 16:40

Dolores to je ok nalaz, bez brige.
    Ja evo dosla od doktorice, ona me zabrinula jos vise, jer kaze da ne smijem piti doksiciklin (jedini koji djeluje na ureaplazmu) u trudnoci nego mi dala Sumamed s naglaskom da mi on najvjerojatnije nece pomoci jer kod ureaplazme nije djelotvoran ali s obzirom da sam trudna nemamo izbora bas oko antibiotika. Tako da sam opet na nicemu. Bas sam tuzna.

• Dolores123
    26. Svibanj 2017. 16:47

Da bas te utjesila, kao pij ga ali nece ti pomoci.daj pogledaj, mozda ima koji prirodni nacin za lijecenje.Mislim da je to vec netko tu spominjao.

treca_sreca
    26. Svibanj 2017. 16:53

pa evo Malena je rekla zakefir.....ja bih isto taj domaći ali nikako da zrnca "nabavim"
    pa pijem samo kupovni a od njeg nema neke velike lijekovitosti
    morat ću probiotik u tabletama uzet, il bar acidosalus

Belle hvala, zovnit ću ih u ponedjeljak jel u ST isto akcija..to uopće nisu velike pare ako uključuje i uzimanje brisa!

žena-majka-carica:)

Belle84
    26. Svibanj 2017. 17:00

Malena koji antibiotik si dobila u trudnoci za ureaplazmu?

Kiki156
    26. Svibanj 2017. 17:03

Belle procijtaj malo clanke po netu od ove doktorice, pa ako ti se to cini ok evo kontakt pa je nazovi. Zena se bavi tinkturama i jako je dobra i poznata. Ja sam pila njene cajeve prije trudnoce. Sve je na prirodnoj bazi. Pise bas i o ureaplazmi i ostalim bakterijama i lijecenju u trudnoci. 
    Ovo je kontakt:
    Dr. Ksenija Krajina Pokupec
    Botana fitocentar d.o.o.
    Fitoterapija - Aromaterapija - Masaža - Savjeti - Edukacija - Nutricionizam
    Konjička 3, Zagreb
    Tel: 01/3839-096
    Mob: 098/9288-728
    e-mail: botana.zg@gmail.com

Radno vrijeme za informacije, narudžbe i posjete: pon, sri, pet - od 8h do 14h; uto, čet - od 14h do 19h.

Tejuska♡
    26. Svibanj 2017. 17:22

Daan cure 😁

Pregled je prosao super 😀 Zatvorena sam maleni super..
    Najsmjesniji dio je bilo kada me pregledava gore na busi sa onom sondom kako se vec zove a on je udara [sm=smiley36.gif] kaze ona opa tako maleni je on,niski tjedan a vi veci a on pravo udara da osjetim i vidim i kaze di je nestala ona spavalica 😂😂
    Narucena 23.06 dan prije svadbe sa vidi da li je sve ok da li sam zatvorena da se mogu max opustiti jer sam kuma 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

treca_sreca
    26. Svibanj 2017. 17:29

super Tea!! pametno za provjeru prije svadbe....ali svakako nemoj se previše opuštat. Što je sigurno sigurno je

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    26. Svibanj 2017. 17:46

Treca sreca ma ni nemogu cak sam malo u depri jer mislim da necu uspjeti zadovoljiti kako bi rekla sve sto kuma radi .. Ali dobro sta je tu je vidjet cemo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.