Suncokretica i ja sam razbila vec par casa od kad sam saznala za bebaca 😂😂 vidjet cemo jel istina...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure, super za preglede, samo neka se tako.nastavi 😊
Ja sam imala tisucu stvari danas za obavit i kad sam napokon doma dosla, samo sam pojela i s malim bila vani cijelo vrijeme.
Sad sam se istusirala i srusila u krevet, a mali je i dalje pun energije 😂

Jao cure ja sam razbila čašu dok sam prala suđe
E sad kako ono kažu kad se nešto razbije: bit će muško!
Nadam se da ćemo u utorak saznati spol i vidjeti jel ova teorija u pravu ili ne
Provjerena istina 100% 😂😂 Ja otkad znam za sebe razbijam na dnevnoj bazi i rekla je doktorica da je musko 😉😉

url=https://lilypie.com]
Potvrdjujem! Ja razbila svoju najdrazu nespresso salicu za kavu. I decko je 😉

Belle,
Zar si i ti ovako rano budna?? 😄 ja pojma nemam sta mi je,u pola noci se probudila potpuno naspavana(u 3h),aa zapala sam oko 23:30.. 😮

Evo i mene... isto tako, budna i naspavana, a spavala 7 sati. Zaspala u 10. 😁
Cure, super za preglede! Drago mi je da je sve ok!
Danas ce nam biti jaaako lijepi dan i iskoristit cemo ga maksimalno! 😊
Sad si idem praviti kavicu da je popijem uz cvrkut ptica, dok moj "neredinjo" (kako muz zove sina) 😁 jos spava. Pusaaa trudnice moje!

Da, budna sam od pol 5... vrtim se u krevetu, idem si i ja kavu napravit... muz hrce u sobi a ja se prebacila u dnevni 😂

ja sam ih vadila u splitu privatno ali preko uputnice, tj. soc.gin. mi je napisa uputnicu a privatnik kad sam bila na pregledu izvadio i sama sam ih odnjela u labaratorij, cini mi se da mi nista nije naplatio to dodatno
super da je sve okej bilo na pregledu!
A daj mi reci u kojeg privatnika si radila bris (jel cito ili neki drugi) i gdje si ih nosila?? na higijenski? zanima me i ta opcija mada mi glupo da ispadne da ja sugeriram doktoru šta da radi ako je on dvaput rekao da NE treba....a mori me da se ne podvuče kakva beštija i bzvz napravi probleme kad je sve okej.
Tea, ma daj nemoj se opterećivati....zna žena da si trudna i opet te odabrala da joj budeš kuma ne da glumiš klauna nego zato jer si joj baš ti posebna, a uostalom kuma si za cijeli život, ne samo tu jednu večer (plu djevojačku) da zabavljaš ljude. Samo ti čuvaj sebe tj bebu..

žena-majka-carica:)
Ja išla oko ponoć, bila do 10ipo na late night shoppingu (moj prvi višesatni shopping otkad sam trudna!) i mislila sam da ću bar do 9 odrapit, jer inače legnem max u 22 a dignem se u 7.....i sad klapam njima po kući, čekam da otvore dućani da idem po hranu.....imam jagode u kući a nemam šlag a nije to to bez šlaga

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji