Tea super da je sve ok! Bit ces dobra kuma, ne brini! Pa znaju da si trudna, a valjda je najbitnije da si tu uz svoju frendicu 😊
Doloresto je ok nalaz, bez brige.
Ja evo dosla od doktorice, ona me zabrinula jos vise, jer kaze da ne smijem piti doksiciklin (jedini koji djeluje na ureaplazmu) u trudnoci nego mi dala Sumamed s naglaskom da mi on najvjerojatnije nece pomoci jer kod ureaplazme nije djelotvoran ali s obzirom da sam trudna nemamo izbora bas oko antibiotika. Tako da sam opet na nicemu. Bas sam tuzna.
Ok, onda sumamed. Plus probiotik i kefir.
Mislim da kefirnih zrnaca nemas komercijalno kupiti. Ima ti po netu raznih grupa za razmjenu jer ta zrnca rastu, a za 2-3 dcl je dovoljno jedna zlica. Kad narastu jedan dio operes,posusis i stavis u zamrzivac. Tako sam ja zamrznula svoj visak jer mi je zao baciti nesto tako vrijedno. 😊
Uopce mi nije problem poslati ti. Nemaj brige.
Evo da se i ja javim sa pregleda... Sve je uredu, zatvorena sam, bebica ljepo napreduje... Reka mi je ginekolog ako mora rec spol da bi reka da je curica al da nije siguran... obavila sam i mali shoping ali za sebe, nisam jos nista za bebicu zela, mislim da necu nista dok ne potvrdi spol...
Geldala sam kolica jucer po internetu i najvise mi se svidio bebeto ali u citya ih nigdi nema za vidit. Jel ih ima neko??
Treca sreca sto se tice briseva ja sam ih vadila u splitu privatno ali preko uputnice, tj. soc.gin. mi je napisa uputnicu a privatnik kad sam bila na pregledu izvadio i sama sam ih odnjela u labaratorij, cini mi se da mi nista nije naplatio to dodatno
Jao cure ja sam razbila čašu dok sam prala suđe
E sad kako ono kažu kad se nešto razbije: bit će muško!
Nadam se da ćemo u utorak saznati spol i vidjeti jel ova teorija u pravu ili ne
ta mi je najjaca, neki dan mi narucku u svekrve i svekar nesto prica i mase rukama i cilu casu crnog vina prolije, okupa se cili i stol i sve, samo cujes odjednon bit ce musko
Suncokretica i ja sam razbila vec par casa od kad sam saznala za bebaca 😂😂 vidjet cemo jel istina...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure, super za preglede, samo neka se tako.nastavi 😊
Ja sam imala tisucu stvari danas za obavit i kad sam napokon doma dosla, samo sam pojela i s malim bila vani cijelo vrijeme.
Sad sam se istusirala i srusila u krevet, a mali je i dalje pun energije 😂
Provjerena istina 100% 😂😂 Ja otkad znam za sebe razbijam na dnevnoj bazi i rekla je doktorica da je musko 😉😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji