Dena tako je..
belle gdje je ta akcija? Crnojaje ili? Ne pratim inace portale za grupnu kupnju..
žena-majka-carica:)
Hej, cure ušla sam u 13ti tt… nuhalni je sada bio 1,5mm sve ok mozak razvijen ruke noge srce kuca sve super, i onda sam čula za jedno dijete da je nuhalni bio 1,9 i sve bilo ok i rodila se sa Down…. ništa mi baš nije jasno, imam 25g pov.bolesti takve nema u familiji….. nuhalni bi trebao biti točniji od testa probira…. sad sam opet u strahu i zeludac me boli uzas…….
Ja sam sigurna da nemaš razloga za brigu, opusti se i uživaj u trudnoći
Osim ovog što si spomenula, ja sam čula i za slučaj gdje je bila velika šansa sa Down na temelju tog testa i mama se cijelo vrijeme brinula, a na kraju se rodilo zdravo dijete... Dakle pravila nema, ali ako su ti nalazi ok, ne moraš brinuti
Ne znam odnosi li se i na Split, znam da vrijedi za Zg sigurno. Provjeri.
Raja,situacija je ovakva 😂 ja sam buduci otac,zena mi je u svedskoj,ja u bosni,ostala je trudna,papire jos nisam dobio,ko' na iglama sam znaci.. procito sam sve moguce i nemoguce,samo jos nisam pisao po forumima,al evo i to dodje 😂 interesuje me nesto oko simptoma! Naime,ona je 7 sedmica trudna,imala je mucnine,umor,lagani grcevi u stomaku i to,nakon 2 dana to je prestalo i ostao je kaze samo neki cudan osjecaj u stomaku sto nije prije osjecala, i grudi je malo bole,znaci samo to je ostalo od tih nekih simptoma..btw isla je doktoru tamo,na ultrazvuk je narucena kad bude bilo 9 sedmica i nesto mi je objasnjavala sta su joj rekli,al nista nisam skonto jer joj je bosanski malo komplikovan 😂 narode pomazite,tek u augustu mogu ici tamo opet,ured sam zgrahno.. sifra: sta ce sifri sifra 😂😂
Procitajte moj post i pomazite trudnice,one koje su bile trudne,one koje su radjale,one koje nisu ,koje misle...znaci raznjezio sam se do bola,nisam znao da dijete ovako moze uticat na covjeka,nije se ni rodilo,a vec bi mu zivot dao.. hajde narode ne spavam 2 noci 😂
Belle žao mi je što imaš urea, ali gledaj na to ovako - barem znaš za svoj problem i možeš ga tretirat i riješit.
Mene još uvijek kopka zašto me nije slao na briseve, a pitala sam ga (usputno, ne eksplicitno) zadnja dva puta, ali evo kaže da on misli da nema potrebe…..a glupo mi sad ić negdje sastrane dodatno (on je već pribvatnik) jer valjda čovjek zna što radi. A opet možda nedajbože neš i imam, a nemam pojma.
Eto, jesi ti imala ikakve simptome??
nisi spominjala ovdje da jesi..
Nisam imala apsolutno nikakve simptome. Isla sam na briseve cisto zbog neke svoje sigurnosti, ginekologica cak nije inzistirala, vise sam ja forsirala da mi da uputnicu….papa test bio skroz uredan u 8. tjednu trudnoce. I sad idem oko 16h kod nje po recept za antibiotik.
Belle, ureaplazma ne podnosi acidofile kojih obilno imas u probioticima i domacem kefiru. Kupi si neki probiotik i uz to casa domaceg kefira ujutro i navecer i mogu ti garantirati da je do kontrolnog brisa nece biti. Tako je bilo kod mene. Ako si u Zg-u, mogu ti dati ili poslati postom/tiskom kefirna zrnca koja sam ja koristila i jos uvijek preventivno koristim za kefir. To ti preporucam!
Hej, cure ušla sam u 13ti tt… nuhalni je sada bio 1,5mm sve ok mozak razvijen ruke noge srce kuca sve super, i onda sam čula za jedno dijete da je nuhalni bio 1,9 i sve bilo ok i rodila se sa Down…. ništa mi baš nije jasno, imam 25g pov.bolesti takve nema u familiji….. nuhalni bi trebao biti točniji od testa probira…. sad sam opet u strahu i zeludac me boli uzas…….
Ja sam sigurna da nemaš razloga za brigu, opusti se i uživaj u trudnoći
Osim ovog što si spomenula, ja sam čula i za slučaj gdje je bila velika šansa sa Down na temelju tog testa i mama se cijelo vrijeme brinula, a na kraju se rodilo zdravo dijete… Dakle pravila nema, ali ako su ti nalazi ok, ne moraš brinuti
Pomoziteeeeeeeee
Malena,
Jesam iz zg sam...mogu ih ja kupiti da tebe ne gnjavim sad da mi ih saljes. Gdje se mogu nabaviti?
Malena,
Jesam iz zg sam…mogu ih ja kupiti da tebe ne gnjavim sad da mi ih saljes. Gdje se mogu nabaviti?
Belle,malena dajte mi neke savjete,hitnooooo
Sortiraj odgovore
Najstariji