Jutro! Evo da vam javim da sam i ja jucer poslijepodne bila na pregledu za kombinirani, u ponedjeljak ce biti nalaz jer krv jos nije bila gotova, ali doktorica kaze da joj se sve cini savrseno i tocno onako kako treba (nahulni je 1mm). Uz sve to i MM je bio prvi put sa mnom na pregledu i bio je odusevljen. Gledao je bebaca i kaze pa sto je moguce da se vec toliko mice i giba. Super je bilo! Iduci pregled imam 21.06., jooooj sad mi to izgleda tako daleko.
Jutro! Evo da vam javim da sam i ja jucer poslijepodne bila na pregledu za kombinirani, u ponedjeljak ce biti nalaz jer krv jos nije bila gotova, ali doktorica kaze da joj se sve cini savrseno i tocno onako kako treba (nahulni je 1mm). Uz sve to i MM je bio prvi put sa mnom na pregledu i bio je odusevljen. Gledao je bebaca i kaze pa sto je moguce da se vec toliko mice i giba. Super je bilo! Iduci pregled imam 21.06., jooooj sad mi to izgleda tako daleko.
Super za pregled! 😊
Jutro, mame!
Drago mi je što su vam pregledi dobro prošli.
Tea, ne brini se što se vjenčanja tiče! Sada trebaš misliti i na sebe. Nitko ti ne treba ni reći da moraš pripaziti i ne naprezati se previše. Bit će super! Vidjet ćeš! Fala Bogu svi znaju u kojem si stanju
Ja sam kuma 3.9. a termin 27.9. Nadam se da se neću prije poroditi.
Sanjchy, kao što su to i ostale mame rekle, najbolje je vagati se ujutro. Meni pokazuje kućna vaga da sam od početka trudnoće dobila 6 kg, a kod ginekologa 9... I to jer sam se vagala poslije podne kad sam svašta jela...
Angel, vjerujem da je tata bio oduševljen! Brzo će doći i dan vašeg pregleda. Ne brini!
Ali vrijeme jako sporo prolazi
Što se razbijanja čaša tiče, često znam raspiti koju Samo se ne mogu sjetiti da li je to bilo prije nego su nam spol rekli ili nakon
Ali inače razbijem pokoju, pa nije problem
Treca sreca ja sam ti u Šparca radila to (on ti je prije bio u cito) sad ima svoju polikliniku kraj firula, a nosila sam brisve na higijenski (mislim da je to ono kraj koteksa,ako se dobro sicam)
Angel drago mi je zbog pregleda, virujem da ce sve bit ok s kombiniranim...
jutro cure!
angel super za pregled!!!!
ja sam sad primjetila na obje nadlaktice po dvije puknute kapilare. nisu velike.. malecke su.. jel jos tko ima to?
I_me ja ih imam po nogama, imala ih i prije par, a sad se samo sire i pojavljuju nove.
url=https://lilypie.com]
luce hvala na info!
kapilare - po nogama mi se krenule stvarat u drugoj T, valjda i sad....ne gledam više....ali po rukama nisma primjetila.
Angel - super, neka ste uživali
Sretna pih, toliko koliko si ti u 19tj ja dobijem u 2tjedna sića! a u firmi mi se još uvijek čude kako sam mršavica, da samo stomak imam.
Ne znam ni ja di ide....nemam toooliko veliki trbuh, nego se svugdi po malčice rasporedilo i nit ne vidi se! Tj jedino ja vidim, najviše po hlačama koje sad već pucaju po šavovima
žena-majka-carica:)
luce hvala na info!
kapilare - po nogama mi se krenule stvarat u drugoj T, valjda i sad….ne gledam više….ali po rukama nisma primjetila.
Angel - super, neka ste uživaliSretna pih, toliko koliko si ti u 19tj ja dobijem u 2tjedna
sića! a u firmi mi se još uvijek čude kako sam mršavica, da samo stomak imam.
Ne znam ni ja di ide….nemam toooliko veliki trbuh, nego se svugdi po malčice rasporedilo i nit ne vidi se! Tj jedino ja vidim, najviše po hlačama koje sad već pucaju po šavovima
Meni su cijelu prvu trudnocu vikali da di su mi kile i da samo trbuh imam. Kad sam bila tjedan dana do termina, svi su mislili da sam tek u sedmom mjesecu trudnoce, a ne na kraju! I sad imam samo trbuh, u nohama sam smrsavila 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji