Hvala cure na podrsci.
Malena, na nalazu mi pise samo da je izolirana, ne pise u kojoj kolicini. Ne znam zasto nisu napisali i broj
Ginekolog me pregledao zna povijest bolesti na UZV vidio mozak ok nuhalni ok 1,5mm nosna kost ok, imam 25 godina kaze nema potrebe ako hocu mogu ici al nije pouzdano ako nuhalni. Harmony je al je 3600kn…. to je sad problem veliki. cijena. eto. jadni smo svi koji nemamo novca. postali smo amerika……. a kaze mi cura jedna sve koje pozna s downom imali su ok nuhalni. zeludac me boli od brige
Da ti dijete ima Down, dr ti ne bi rekao da je nosna kost u redu, jer kod tog sindroma se nosna kost ne razvije kao kod djece bez Downa. To ti moze vidjeti i jos poclancima prstiju, po razvoju mozga i mislim opsegu trbuha ili tak nes. Ugl, dr je to sve vidio kao uredno i zato ti je rekao da nema potrebe. Tome jos dodaj i ovo da imas 25 i nikoga u obitelji sa slicnim sindromom… sto da ti velim?! Opusti se i uzivaj sa svojim savrseno zdravim djetetom! 😊
samo ću potpisat od a do ž
uostalom svi bismo htjeli da rodimo zdravo dijete.....a down je samo jedan od poremećaja, toliko je tih boleščina.
Tako da, čemu dizat tooliku frku oko tog. Ne kužim. Po meni ima, nažalost, puno gorih poremećaja nego što je down.
I prava je lutrija dobit 100% zdravo dijete, često to promislim i zato sam zahvala Bogu što sam prva dva puta imala tu ludu sreću
žena-majka-carica:)
Belle žao mi je što imaš urea, ali gledaj na to ovako - barem znaš za svoj problem i možeš ga tretirat i riješit.
Mene još uvijek kopka zašto me nije slao na briseve, a pitala sam ga (usputno, ne eksplicitno) zadnja dva puta, ali evo kaže da on misli da nema potrebe.....a glupo mi sad ić negdje sastrane dodatno (on je već pribvatnik) jer valjda čovjek zna što radi. A opet možda nedajbože neš i imam, a nemam pojma.
Eto, jesi ti imala ikakve simptome??
nisi spominjala ovdje da jesi..
Sanjchi predivan, baš morske boje....čuvaj ga, dočekat će on svoje vrijeme! Kako je ovaj moj na voćke jadan čučao 5god u ladici i evo opet stupa na scenu. A tebi će ovaj već dogodine bit opet taman!
Belle žao mi je što imaš urea, ali gledaj na to ovako - barem znaš za svoj problem i možeš ga tretirat i riješit.
Mene još uvijek kopka zašto me nije slao na briseve, a pitala sam ga (usputno, ne eksplicitno) zadnja dva puta, ali evo kaže da on misli da nema potrebe…..a glupo mi sad ić negdje sastrane dodatno (on je već pribvatnik) jer valjda čovjek zna što radi. A opet možda nedajbože neš i imam, a nemam pojma.
Eto, jesi ti imala ikakve simptome??
nisi spominjala ovdje da jesi..
Nisam imala apsolutno nikakve simptome. Isla sam na briseve cisto zbog neke svoje sigurnosti, ginekologica cak nije inzistirala, vise sam ja forsirala da mi da uputnicu....papa test bio skroz uredan u 8. tjednu trudnoce. I sad idem oko 16h kod nje po recept za antibiotik.
sta ste rekle koliko to košta privatno...oko tisuću kuna?? tko je spominjao bio?
sta ste rekle koliko to košta privatno…oko tisuću kuna?? tko je spominjao bio?
Da, tu gdje ja vodim privatno trudnocu su oko 900 kn ja mislim...
sta ste rekle koliko to košta privatno…oko tisuću kuna?? tko je spominjao bio?
Od 100€ pa nadalje, ovisi koje sve briseve radi. Ma to ti se definitivno ne isplati raditi privatno. Mozes mu reci da bi to htjela provjeriti cisto, sto belle kaze, zbog svog mira i sigurnosti, al obavezno prek uputnice od svoje ginicke.
Treca sreca ti si iz Splita? Imas tamo ja mislim LabPlus laboratorij (ja tamo znam uzet neke pretrage preko kupona s popustima. Vidim da je sad kupon za briseve na 50% od cijene). Pa provjeri...
Treca sreca u potpunpsti se slazem, zato ja osobno nisam ni inzistirala na tim testovima jer ne vjerujem da bih zbog toga pobacila. Eventualno bih razmislila da mi kazu da ce mi dijete postat biljka i mucit se cijeli zivot prikovano za krevet, al i u tom slucaju bih se pitala sta je sa onim 0,00000001%, odnosno, i doktori su samo ljudi i grijese. A na kraju krajeva i najzdravije dijete moze obolit ili bit povrijeđeno cak tokom poroda. Nadam se da cemo sve rodit zdravu i veselu djecicu ☺
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji