sta ste rekle koliko to košta privatno…oko tisuću kuna?? tko je spominjao bio?
Da, tu gdje ja vodim privatno trudnocu su oko 900 kn ja mislim...

sta ste rekle koliko to košta privatno…oko tisuću kuna?? tko je spominjao bio?
Od 100€ pa nadalje, ovisi koje sve briseve radi. Ma to ti se definitivno ne isplati raditi privatno. Mozes mu reci da bi to htjela provjeriti cisto, sto belle kaze, zbog svog mira i sigurnosti, al obavezno prek uputnice od svoje ginicke.

Treca sreca ti si iz Splita? Imas tamo ja mislim LabPlus laboratorij (ja tamo znam uzet neke pretrage preko kupona s popustima. Vidim da je sad kupon za briseve na 50% od cijene). Pa provjeri...

Treca sreca u potpunpsti se slazem, zato ja osobno nisam ni inzistirala na tim testovima jer ne vjerujem da bih zbog toga pobacila. Eventualno bih razmislila da mi kazu da ce mi dijete postat biljka i mucit se cijeli zivot prikovano za krevet, al i u tom slucaju bih se pitala sta je sa onim 0,00000001%, odnosno, i doktori su samo ljudi i grijese. A na kraju krajeva i najzdravije dijete moze obolit ili bit povrijeđeno cak tokom poroda. Nadam se da cemo sve rodit zdravu i veselu djecicu ☺

url=https://lilypie.com]
Dena tako je..
belle gdje je ta akcija? Crnojaje ili? Ne pratim inace portale za grupnu kupnju..

žena-majka-carica:)
Hej, cure ušla sam u 13ti tt… nuhalni je sada bio 1,5mm sve ok mozak razvijen ruke noge srce kuca sve super, i onda sam čula za jedno dijete da je nuhalni bio 1,9 i sve bilo ok i rodila se sa Down…. ništa mi baš nije jasno, imam 25g pov.bolesti takve nema u familiji….. nuhalni bi trebao biti točniji od testa probira…. sad sam opet u strahu i zeludac me boli uzas…….
Ja sam sigurna da nemaš razloga za brigu, opusti se i uživaj u trudnoći
Osim ovog što si spomenula, ja sam čula i za slučaj gdje je bila velika šansa sa Down na temelju tog testa i mama se cijelo vrijeme brinula, a na kraju se rodilo zdravo dijete... Dakle pravila nema, ali ako su ti nalazi ok, ne moraš brinuti

Ne znam odnosi li se i na Split, znam da vrijedi za Zg sigurno. Provjeri.

Raja,situacija je ovakva 😂 ja sam buduci otac,zena mi je u svedskoj,ja u bosni,ostala je trudna,papire jos nisam dobio,ko' na iglama sam znaci.. procito sam sve moguce i nemoguce,samo jos nisam pisao po forumima,al evo i to dodje 😂 interesuje me nesto oko simptoma! Naime,ona je 7 sedmica trudna,imala je mucnine,umor,lagani grcevi u stomaku i to,nakon 2 dana to je prestalo i ostao je kaze samo neki cudan osjecaj u stomaku sto nije prije osjecala, i grudi je malo bole,znaci samo to je ostalo od tih nekih simptoma..btw isla je doktoru tamo,na ultrazvuk je narucena kad bude bilo 9 sedmica i nesto mi je objasnjavala sta su joj rekli,al nista nisam skonto jer joj je bosanski malo komplikovan 😂 narode pomazite,tek u augustu mogu ici tamo opet,ured sam zgrahno.. sifra: sta ce sifri sifra 😂😂
Procitajte moj post i pomazite trudnice,one koje su bile trudne,one koje su radjale,one koje nisu ,koje misle...znaci raznjezio sam se do bola,nisam znao da dijete ovako moze uticat na covjeka,nije se ni rodilo,a vec bi mu zivot dao.. hajde narode ne spavam 2 noci 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji