Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    26. Svibanj 2017. 13:15

barbs

Suncokretica, moja sestrična kupuje večinom u Kiku i jako je zadovoljna.
    Ah, joj, daaaaaaaaaa…. Belle, drago mi je što si osjetila udarac!Dosta "rano" s obzirom da na prvoj trudnoći. I dragi mi je što je i tatica osjetio… Oni budu baš oduševljeni. I prvi put je tata osjetio udarac. I to je bio baš jaki… Sada ga osjeća malo teže… Jedino kad ja stavim ruku na trbuh zajedno s njime, onda osjeti … Skriva se od tate
    Evo i naših slikica…

sad bas gledam tu tvoju sliku pupe i razmisljam nest...
    ja imam osjecaj ko da mi se trbuh spustio... prije je bio ko tvoj ,bilo ga je i iznad pupka..a sad samo ispod pupka..,kao da se ovaj gornji dio ispuhao..

• ivanavanda
    26. Svibanj 2017. 13:15

Kako se ne plaća? U KA  se plaća 350kn test na probir vađenje krvi......

I_me
    26. Svibanj 2017. 13:18

Ivana Radočaj

Kako se ne plaća? U KA se plaća 350kn test na probir vađenje krvi……

ja u PU nisam nista platila.
    raspitaj se jos..mozda ima negdje gdje se ne placa...
    a 350kn je nista za mir tvoje bebe i tebe... bolje 350kn nego 3500kn 

• M@lena
    26. Svibanj 2017. 13:20

Belle84

Evo cure dobila sam nalaz briseva i sve je ok osim ureaplazme koja je izolirana. 😩 Ne znam otkud mi to jer mi je sve oduvijek bilo uredno. Ne pise u kojoj kolicini nego samo da je izolirana. I popis antibiotika na koje je osjetljiva. Ne mogu vam opisati koliko sam zabrinuta sam jer znam da ona uzrokuje spontane i upale plodovih ovoja. Izvan sebe sam.

Belle, ne brini i ne uzrujavaj se. Imala sam problem s tom bestijom i u trudnoci i izvan trudnoce i rijesila sam je se! Odi do svoje doktorice, ona ce pogledati nalaz i vidjeti da li je za antibiotik ili ne. Ako je 10^3 za to ne treba antibiotik, to se cak smatra normalnim (iako se ja ne bih smirila dok bestiju ne bih dotukla), no ako je 10^4 i vise onda ces dobiti antibiotik koji je dozvoljen u trudnoci. Opet kazem, ne uzrujavaj se, bolje da je otkrivena i da je se rijesis, nego da ti stvori probleme, a nisi ni znala da je imas. Ako se bas razmnozila onda ce vjerojatno i tvoj partner dobiti antibiotik. Meni je bila 10^4 i dr dala antibiotik i meni i muzu. Neke zene nikako ne rade briseve cijelu trudnocu i rode zdravo dijete. Ne mora znaciti da ce se nesto dogoditi, al ja sam vise tip koji voli sve drzati pod kontrolom, ziherasica. 😊
    Javi sto je dr rekla!

• Mamuka
    26. Svibanj 2017. 13:24

Ivana Radočaj

Kako se ne plaća? U KA se plaća 350kn test na probir vađenje krvi……

U ST se ne naplaćuje. Neman čak ni dopunsko, ali nisam ništa plaćala. S obzirom da se to kod nas radi u bolnici mislim da nisam dobila nikakav popust na lipe oči nego da se to stvarno ne naplaćuje.
    Raspitaj se malo, ali mislim da ti se može naplatiti jedino ako ti krv vadiš npr. u nekom domu zdravlja, a oni to šalju na analizu u bolnicu pa naplaćuju kao troškove transporta I slično.

Kiki156
    26. Svibanj 2017. 13:29

Nove cure dobrodosle!
    Barbs lijep ti je trbuscic! 😊
    Belle ja sam imala isto prije trudnoce ureaplazmu i pili smo oboje antibiotik, tako da ce i sada tvoj muz dobiti sigurno. Mene je bilo strah da se nije pojavila u trudnoci opet pa sam isla na pretrage i sve ok i kad sam pitala gin sto ako je opet tu a trudna sam rekla je sa je vazno da se otkrije ne vrijeme, a inace se bris uzima tek oko 20 tj tako nesto, pa vjerujem da ces to sve bez problema rijesiti. Sve ce biti ok! 
    Lupkanje bebe ja svoju bebu osjecam nekad vise nekad manje, evo zadnja dva dana je dosta mirniji nego inace pa me to malo brine ali nastojim ne panicarit previse. Nocas sam se probudila i osjetila da me lupka ali sad ne znam jesam li to sanjala ili je stvarno bilo! 😂 A ova dva dana imam dosta posla pa se mozda zato manje javlja. Nadam se da je sve ok! 🙏🏻

• M@lena
    26. Svibanj 2017. 13:30

Ivana Radočaj

Ginekolog me pregledao zna povijest bolesti na UZV vidio mozak ok nuhalni ok 1,5mm nosna kost ok, imam 25 godina kaze nema potrebe ako hocu mogu ici al nije pouzdano ako nuhalni. Harmony je al je 3600kn…. to je sad problem veliki. cijena. eto. jadni smo svi koji nemamo novca. postali smo amerika……. a kaze mi cura jedna sve koje pozna s downom imali su ok nuhalni. zeludac me boli od brige

Da ti dijete ima Down, dr ti ne bi rekao da je nosna kost u redu, jer kod tog sindroma se nosna kost ne razvije kao kod djece bez Downa. To ti moze vidjeti i jos poclancima prstiju, po razvoju mozga i mislim opsegu trbuha ili tak nes. Ugl, dr je to sve vidio kao uredno i zato ti je rekao da nema potrebe. Tome jos dodaj i ovo da imas 25 i nikoga u obitelji sa slicnim sindromom... sto da ti velim?! Opusti se i uzivaj sa svojim savrseno zdravim djetetom! 😊

luce <3
    26. Svibanj 2017. 13:32

Belle ma bit ce sve u redu, dobit cete antibiotik ti i dragi i rjestit se te ruzne bestije... Probaj gurat samo pozitivu 
    Nove mame dobro nam dosle , zelim vam urednu i zdravu trudnocu i da se sto prije rijesite dilema i strahova... (Iako nas svih to muci koliko god se trudile ne mislit na to) 

Kiki156
    26. Svibanj 2017. 13:33

Slazem se sa Malenom za down nije samo nuhalni indikacija, osim toga normalni je do 3mm. Gledaju se i sve druge mjere koje ukazuju na eventualne probleme. A cak i u slucaju da je nuhalni iznad 3mm ne mora znaciti da nesto nije ok jer ima djece koja imaju veci nuhalni, pa bude sve u redu. 

• Mamuka
    26. Svibanj 2017. 13:36

Cure, kako da dodam na dno ove lilypie prikaze? Baš su fora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.