luce hvala na info!
kapilare - po nogama mi se krenule stvarat u drugoj T, valjda i sad….ne gledam više….ali po rukama nisma primjetila.
Angel - super, neka ste uživaliSretna pih, toliko koliko si ti u 19tj ja dobijem u 2tjedna
sića! a u firmi mi se još uvijek čude kako sam mršavica, da samo stomak imam.
Ne znam ni ja di ide….nemam toooliko veliki trbuh, nego se svugdi po malčice rasporedilo i nit ne vidi se! Tj jedino ja vidim, najviše po hlačama koje sad već pucaju po šavovima
Nista
To je u tebe idealno dobivanje kila

p.s. malena, jesi me ovo ti sad na fejsu zatražila….ostavila sam nekidan podatke u potpisu, ali evo danas mi stiže zahtjev. Ak jesi pls potvrdi da ne dodam bilo koga?
Jes to sam ja 😉

Ja krenula s 55, sad sam na 57, usla u 18.tjedan. Dakle 2 kg. Rekla mi je ginekologica da ja smijem dobit cak do 17kg zbog svog BMI al da misli da necu vise od 12... vidjet cemo 😊

Ja krenula s 55, sad sam na 57, usla u 18.tjedan. Dakle 2 kg. Rekla mi je ginekologica da ja smijem dobit cak do 17kg zbog svog BMI al da misli da necu vise od 12… vidjet cemo 😊
I ja sam krenula s 55 na 170 cm

Imam frendicu koja je dobila 18 kg u trudnoci. Uz dojenje je nekoliko mjeseci nakon poroda bila na -5 kg. Znaci 5 kg manje od one kilaze kad je tek zatrudnila. Sve je to varijabilno. Ali sto ona kaze, priustila si je sve sto je zazeljela i uzivala u hrani. 😊
Poslije je malo pazila ali vecinom je dojenje ucinilo svoje. Sad se pokusava udebljati jer si je premrsava. Nakon 1 godine od poroda. 😊

Ja se nw volim prezderavat ni inace, tako ni sada. Jedem sve, ali isto tako ne pojedem kutiju keksa u danu jer eto, trudna sam pa mogu. Hocu reci, ne volim izgovore za prekomjerno jedenje samo zato sto je zena trudna.
Sa prvim sam odmah izgubila kg koje sam dobila i brzo pocela vjezbat da se nazad ucvrstim.

Dobila sam uputnice za kombinirani probir, uzv i vadenje krvi u Petrovoj. Zanima me jel se moram narucit prije ili samo dodem s uputnicom?

Bok mame...ja evo sad stigla kuci...cijeli dan na nogama..naotekle ko baloni..od ujutro 8:40 kako sam dosla k tati do 19:30 kad sam krenula doma...jos mi jedan tatin kolega reko da kak su mene trudnicu zaposlili da konobarim...al aj, proalo je i to...sad odmor...a tata mi se napio..inace ne pije, ima problema sa zdravljem, al danas si je dao oduska. Imali smo zivu muziku..oni jos festaju...ja cu sad lijepo u krpe...
Kapilare-ja po nogama ih imam dosta...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mi smo vani od pol 10 ujutro do 20:30 bili. Osima male paize od sat vremena kad je mali spavao.
Tolko se natrcao sa klincima da to nisu istine. Krepana sam i kad sam sad napokon legla neba me.pocela nemilosrdno udarat po trbuhu, valjda je i njoj dosta 😂

Pozdrav cure... mi smo evo jagode i visnje stavili u duboko, sredili se za krevet i sad lezimo i gledamo naseg taju na z1 televiziji. Malisa se javlja, tajo nam svira a on plese u stomaku hehe.. Ja sam se udebljala oko 3kg ovaj mj pa sad malo pazim makar 1kg da imam manje za pregled hehe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji