Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    27. Svibanj 2017. 04:16

Potvrdjujem! Ja razbila svoju najdrazu nespresso salicu za kavu. I decko je 😉

dzenny
    27. Svibanj 2017. 05:07

Belle,
    Zar si i ti ovako rano budna?? 😄 ja pojma nemam sta mi je,u pola noci se probudila potpuno naspavana(u 3h),aa zapala sam oko 23:30.. 😮

• M@lena
    27. Svibanj 2017. 05:46

Evo i mene... isto tako, budna i naspavana, a spavala 7 sati. Zaspala u 10. 😁
    Cure, super za preglede! Drago mi je da je sve ok!
    Danas ce nam biti jaaako lijepi dan i iskoristit cemo ga maksimalno! 😊
    Sad si idem praviti kavicu da je popijem uz cvrkut ptica, dok moj "neredinjo" (kako muz zove sina) 😁 jos spava. Pusaaa trudnice moje!

Belle84
    27. Svibanj 2017. 06:17

Da, budna sam od pol 5... vrtim se u krevetu, idem si i ja kavu napravit... muz hrce u sobi a ja se prebacila u dnevni 😂

treca_sreca
    27. Svibanj 2017. 06:33

luce <3

ja sam ih vadila u splitu privatno ali preko uputnice, tj. soc.gin. mi je napisa uputnicu a privatnik kad sam bila na pregledu izvadio i sama sam ih odnjela u labaratorij, cini mi se da mi nista nije naplatio to dodatno

super da je sve okej bilo na pregledu!
    A daj mi reci u kojeg privatnika si radila bris (jel cito ili neki drugi) i gdje si ih nosila?? na higijenski? zanima me i ta opcija mada mi glupo da ispadne da ja sugeriram doktoru šta da radi ako je on dvaput rekao da NE treba....a mori me da se ne podvuče kakva beštija i bzvz napravi probleme kad je sve okej.

Tea, ma daj nemoj se opterećivati....zna žena da si trudna i opet te odabrala da joj budeš kuma ne da glumiš klauna nego zato jer si joj baš ti posebna, a uostalom kuma si za cijeli život, ne samo tu jednu večer (plu djevojačku) da zabavljaš ljude. Samo ti čuvaj sebe tj bebu..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    27. Svibanj 2017. 06:36

Ja išla oko ponoć, bila do 10ipo na late night shoppingu (moj prvi višesatni shopping otkad sam trudna!) i mislila sam da ću bar do 9 odrapit, jer inače legnem max u 22 a dignem se u 7.....i sad klapam njima po kući, čekam da otvore dućani da idem po hranu.....imam jagode u kući a nemam šlag a nije to to bez šlaga

treca_sreca
    27. Svibanj 2017. 06:44

p.s. malena, jesi me ovo ti sad na fejsu zatražila....ostavila sam nekidan podatke u potpisu, ali evo danas mi stiže zahtjev. Ak jesi pls potvrdi da ne dodam bilo koga?

27. Svibanj 2017. 07:01

Jutro curkeeee .....ja se naspavala, sad sam se otusirala, idem popit kavicu i k tati na selo...danas se festa..
    Sad sam se vagala, i moja vaga kaze od pocetka t do danas 4 kg....s tim da je razlika izmedu moje i doktorove vage....njegova mi pokaze 4 kg manjr... Sad kad odem na pregled trazit cu ga da slijedeci put dodem ujutro  a ne popodne kad imam 1573749272693626 kg vise 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    27. Svibanj 2017. 07:12

Jutro! Mali je spavao do 7,jeeeeeej!! Da pojasim veselje ovako ranig budenja, inace se budi i prije 6 pa mi je ovo super 😂

Mi danas isto imamo festu tak da smo cijeli dan vani. Svekrva ce trcat za malim pa cu se ja odmarat 😄

Kiki156
    27. Svibanj 2017. 07:13

Dobro jutro curke!
    Luce drago mi je da je sve ok! 😊 
    Sanjchi niegova pokaze manje? Pa super! 😜
    Moj se malac jucer javio lupkao je bas puno i sad sam mirna i sretna! Cini se da stvarno osjete raspolozenje jer sam 2 dana bila u poslu i ocito mu to ne pase, cim sam se opustila on se javio. 😍 
    Uzivajte danas, mene ceka djecji rockas! 😁🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.