Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    27. Svibanj 2017. 06:44

p.s. malena, jesi me ovo ti sad na fejsu zatražila....ostavila sam nekidan podatke u potpisu, ali evo danas mi stiže zahtjev. Ak jesi pls potvrdi da ne dodam bilo koga?

žena-majka-carica:)

27. Svibanj 2017. 07:01

Jutro curkeeee .....ja se naspavala, sad sam se otusirala, idem popit kavicu i k tati na selo...danas se festa..
    Sad sam se vagala, i moja vaga kaze od pocetka t do danas 4 kg....s tim da je razlika izmedu moje i doktorove vage....njegova mi pokaze 4 kg manjr... Sad kad odem na pregled trazit cu ga da slijedeci put dodem ujutro  a ne popodne kad imam 1573749272693626 kg vise 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    27. Svibanj 2017. 07:12

Jutro! Mali je spavao do 7,jeeeeeej!! Da pojasim veselje ovako ranig budenja, inace se budi i prije 6 pa mi je ovo super 😂

Mi danas isto imamo festu tak da smo cijeli dan vani. Svekrva ce trcat za malim pa cu se ja odmarat 😄

Kiki156
    27. Svibanj 2017. 07:13

Dobro jutro curke!
    Luce drago mi je da je sve ok! 😊 
    Sanjchi niegova pokaze manje? Pa super! 😜
    Moj se malac jucer javio lupkao je bas puno i sad sam mirna i sretna! Cini se da stvarno osjete raspolozenje jer sam 2 dana bila u poslu i ocito mu to ne pase, cim sam se opustila on se javio. 😍 
    Uzivajte danas, mene ceka djecji rockas! 😁🎉

Angel03
    27. Svibanj 2017. 07:27

Jutro! Evo da vam javim da sam i ja jucer poslijepodne bila na pregledu za kombinirani, u ponedjeljak ce biti nalaz jer krv jos nije bila gotova, ali doktorica kaze da joj se sve cini savrseno i tocno onako kako treba (nahulni je 1mm). Uz sve to i MM je bio prvi put sa mnom na pregledu i bio je odusevljen. Gledao je bebaca i kaze pa sto je moguce da se vec toliko mice i giba. Super je bilo! Iduci pregled imam 21.06., jooooj sad mi to izgleda tako daleko.

Kiki156
    27. Svibanj 2017. 07:39

Angel super da je sve ok! 😁

• sretna
    27. Svibanj 2017. 07:42

Angel03

Jutro! Evo da vam javim da sam i ja jucer poslijepodne bila na pregledu za kombinirani, u ponedjeljak ce biti nalaz jer krv jos nije bila gotova, ali doktorica kaze da joj se sve cini savrseno i tocno onako kako treba (nahulni je 1mm). Uz sve to i MM je bio prvi put sa mnom na pregledu i bio je odusevljen. Gledao je bebaca i kaze pa sto je moguce da se vec toliko mice i giba. Super je bilo! Iduci pregled imam 21.06., jooooj sad mi to izgleda tako daleko.

Super za pregled! 😊

barbs
    27. Svibanj 2017. 09:05

Jutro, mame
    Drago mi je što su vam pregledi dobro prošli. 
    Tea, ne brini se što se vjenčanja tiče! Sada trebaš misliti i na sebe. Nitko ti ne treba ni reći da moraš pripaziti i ne naprezati se previše.  Bit će super! Vidjet ćeš! Fala Bogu svi znaju u kojem si stanju  Ja sam kuma 3.9. a termin 27.9. Nadam se da se neću prije poroditi. 
    Sanjchy, kao što su to i ostale mame rekle, najbolje je vagati se ujutro. Meni pokazuje kućna vaga da sam od početka trudnoće dobila 6 kg, a kod ginekologa 9...  I to jer sam se vagala poslije podne kad sam svašta jela... 
    Angel, vjerujem da je tata bio oduševljen!  Brzo će doći i dan vašeg pregleda. Ne brini!  Ali vrijeme jako sporo prolazi 
    Što se razbijanja čaša tiče, često znam raspiti koju  Samo se ne mogu sjetiti da li je to bilo prije nego su nam spol rekli ili nakon  Ali inače razbijem pokoju, pa nije problem 

• sretna
    27. Svibanj 2017. 09:24

Sutra sam 19 tt, jutros sam se vagala. U plusu sam 1.4 kg

luce <3
    27. Svibanj 2017. 10:35

Treca sreca ja sam ti u Šparca radila to (on ti je prije bio u cito) sad ima svoju polikliniku kraj firula, a nosila sam brisve na higijenski (mislim da je to ono kraj koteksa,ako se dobro sicam)
    Angel drago mi je zbog pregleda, virujem da ce sve bit ok s kombiniranim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI