Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    26. Svibanj 2017. 12:17

Dena1009

violeta1

Mame evo da vam javim, moj bebac je sinoc bio jakoo aktivan. Legli smo spavati i udara udara i ja kazem muzu ajde stavi ruku i kad je lupio onako bas jako on se poceo smijati i nije mogao vjerovati kako jako udara. Dosta dugo je bio aktivan. Evo i sad se malo javlja hehe

I moj je jucer bio hiperaktivan, cijeli dan sam ga osjetila, a navecer osobito, bas sam bila happy 😄
    Do sad su bili samo udarci i meskoljenja, a jucer sam drzala ruku na trbuhu i po prvi put osijetila kako se jednim djelom, onako, ko provlaci po mojoj ruci, cini mi se da je bila glavica, po obliku, velicini, a i doktorica je zadnji put rekla da mu je s te strane glavica. Bas je poseban osjecaj, skroz nesto drugo od ovog do sad. 🤗❤😃

Da bas poseban osjecaj kad tako se javlja...ne mogu vjerovat da je beba u meni hehe 😊 Moj je bio s desne strane kada smo bili na pregledu a sad s lijeve ili u sredini najvise lupka. Jedva cekam pregled da ga opet vidim 😊

I_me
    26. Svibanj 2017. 12:20

Belle84

Evo cure dobila sam nalaz briseva i sve je ok osim ureaplazme koja je izolirana. 😩 Ne znam otkud mi to jer mi je sve oduvijek bilo uredno. Ne pise u kojoj kolicini nego samo da je izolirana. I popis antibiotika na koje je osjetljiva. Ne mogu vam opisati koliko sam zabrinuta sam jer znam da ona uzrokuje spontane i upale plodovih ovoja. Izvan sebe sam.

ok, dobit ces antibiotike.vjerujem ti da si izvan sebe.al nemoj panicariti, beba to osjeti ..sve ce biti ok. samo ces morat cesce kontrolirati..
    sad sam isla guglat sto je to tocno..
    pise da i partner moze imati pa mozda da ti se i dragi ode testirati da si ne bi prenosili kao ping pong loptica..malo ti njemu,malo on tebi..
    kad imas pregled? gin ce ti sve objasniti..

Belle84
    26. Svibanj 2017. 12:23

Danas idem po terapiju, vec sam ju zvala maloprije. Valjda ce i muz dobit antibiotik.

• Dena1009
    26. Svibanj 2017. 12:24

Mamuka dobrodosla 🙂
    Meni je prva trudnoca pa nemam bas iskustva, al redovito mi je na pocetku bila velika razlika ujutro i popodne, al mi je to bilo normalno jer i kad nisam trudna je isto. Kod menstruacije  mi trbuh par dana zna bit ko sto je bio u 20.tt 🙄
    Belle razumijem tvoju zabrinutost, zelim ti da se sve sto prije rijesi i da mozes uzivat u trudnoci. Postoje lijekovi i sigurna sam da ce sve biti dobro. Glavu gore ☺

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    26. Svibanj 2017. 12:29

violeta1

Dena1009

violeta1

Mame evo da vam javim, moj bebac je sinoc bio jakoo aktivan. Legli smo spavati i udara udara i ja kazem muzu ajde stavi ruku i kad je lupio onako bas jako on se poceo smijati i nije mogao vjerovati kako jako udara. Dosta dugo je bio aktivan. Evo i sad se malo javlja hehe

I moj je jucer bio hiperaktivan, cijeli dan sam ga osjetila, a navecer osobito, bas sam bila happy 😄
    Do sad su bili samo udarci i meskoljenja, a jucer sam drzala ruku na trbuhu i po prvi put osijetila kako se jednim djelom, onako, ko provlaci po mojoj ruci, cini mi se da je bila glavica, po obliku, velicini, a i doktorica je zadnji put rekla da mu je s te strane glavica. Bas je poseban osjecaj, skroz nesto drugo od ovog do sad. 🤗❤😃

Da bas poseban osjecaj kad tako se javlja…ne mogu vjerovat da je beba u meni hehe 😊 Moj je bio s desne strane kada smo bili na pregledu a sad s lijeve ili u sredini najvise lupka. Jedva cekam pregled da ga opet vidim 😊

Moj muz me svaki dan bar jednom uhvati za trbuh i odusevljeno rece: " tu unutra je mali covjek, malo zivo bice, mi smo ga stvorili, nase...jel mozes da vjerujes?" Tolko mi je sladak kad to ponavlja, ne mogu opisat🙄

url=https://lilypie.com]

• sretna
    26. Svibanj 2017. 12:30

Belle, sve ce biti ok, bez brige! Upravo zato se radi svi brisevu i pretrage da se moze dati terapia ukoliko je potrebna. Tako da ce sve biti super!

• ivanavanda
    26. Svibanj 2017. 12:43

Hej, cure ušla sam u 13ti tt... nuhalni je sada bio 1,5mm sve ok mozak razvijen ruke noge srce kuca sve super, i onda sam čula za jedno dijete da je nuhalni bio 1,9 i sve bilo ok i rodila se sa Down.... ništa mi baš nije jasno, imam 25g pov.bolesti takve nema u familiji..... nuhalni bi trebao biti točniji od testa probira.... sad sam opet u strahu i zeludac me boli uzas....... 

• sretna
    26. Svibanj 2017. 12:50

Ivana Radočaj

Hej, cure ušla sam u 13ti tt… nuhalni je sada bio 1,5mm sve ok mozak razvijen ruke noge srce kuca sve super, i onda sam čula za jedno dijete da je nuhalni bio 1,9 i sve bilo ok i rodila se sa Down…. ništa mi baš nije jasno, imam 25g pov.bolesti takve nema u familiji….. nuhalni bi trebao biti točniji od testa probira…. sad sam opet u strahu i zeludac me boli uzas…….

Uvijek mozes ici na dodatne testove ako zelis, nifty, harmony, amniocinteza...

barbs
    26. Svibanj 2017. 12:51

Dobro došla, Ivana..
    Nažalost, uvijek postoji rizik... Kao što ti je i Sretna rekla, uvijek možeš na dodatne preglede da budeš mirna... 

barbs
    26. Svibanj 2017. 12:52

Belle, javi što je ginekologica rekla! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.