Ja i dalje ne znqm staviti tickerkopirala sam link i gdje sad s njim.
Na kraju moras odabrati opciju "Forums" i ispod link "PseudoHTML, UBB……"
Taj link cijeli kopiraj, zalijepi u svoj potpis i spremi.
Ali obavezno napravit profil kod njih. Ja pokusavala bez profila i nije htjelo
Uspjela haha hvala
Bravo! Drago mi je da sam pomogla. Sad smo cool
Bruncili, da te pitam ako znaš…vidim da imaš neke veze s farmacijom
Sad me pita frendica da zašto mi nije Aerius sirup doktorica se sjetila dati, to inače djeci daju za alergije, pa evo i ja sam se zamislila….koja je razlika - kad mi je bolji Aerius a kad ove kortiko kapi za nos? Pretpostavljam dsa je ovo drugo (štetnije ali i ) jače??
Aerius je za sve simptome alergijskig rinitisa. Ne vjerujem da bi djecja doza bila dosta. Tafen, tj kortiko je bas da cilja na nos i oci. U svim opisima lijekova za tafen i sl pise da nisu ispitani ali da ne bi trebali stetiti. Za nasonex o kojem smo pricale vec znam da ide vec od 3.g djetetovog zivota. Za tafen bi trebala provjeriti. Vjerojatno je dr odvagala korist i stetu i zakljuvila da je veca korist nego steta. Moj savjet probaj nazvat lijecnicu opce prakse da ti potvrdi jer oni toga u ovom periodu pisu sakom kapom... provjerim ti sutra s kolegama jos detalje
Bruncili, hvala, sad da malo budem glupa - sto je galenski? Marka, sastojak… 😬
jadran galenski laboratorij
to je ime/brand/proizvođač…
Galenskim zovu dio ljekarne di proizvode njihove kremice. Jadran galenski je posebna kompanija koja radi i lijekove i kremice i svasta za sto su registrirani. Prije su se sve kremice mogle raditi unutar ljekarne u malim "laboratorijima" ali strogi zakoni su to ukinuli. Pa kako su sdz drzavne ljekarne, oformili su svoj galenski prvo za svoje potrebe pa onda i za sve ostale koji zele njihovu uslugu.
Nista 😀 tu smo jedna za drugu. Pogotovo dok jos sutimo o trudnoci 😀😀
Ja sam upravo poslala musteli za uzorke...navodno obilno daruju testerima...
Vidis, dobro je znati! Ako ti posalju odmah nam javi 😜 Jos me jedna stvar brine, mobitel i laptop u trudnoci. Sto mislite, koliko je stetno?
Da se i ja apdejtam
Od sminke koristim bb kremu, maskaru, rumenilo, ponekad sjenu. Zadnjih dana mi je lice toliko masno da ne znam sto da radim. Sva mi se bb krema poremeti u roku pola sata. Bb krema!!!! Sta bi da je puder majko mila! Morat cu po neki prajmer za masnu kozu pa da stavljam kao podlogu prije bb kreme.
Danas nakon posla me uhvatila takva mucnina da sam jedva ziva ostala, cak nisam mogla ni odspavati. No nisam povracala.
Onda me muz ponudio toplim sendvicem na sto sam pristala. Kada me pitao sto sve da stavi u sendvic, rekla sam "salamu, zelenu salatu, sir, kecap, majonezu, senf i ako ima jos sto zanimljivo". Gledao me u cudu i pitao jesam li sigurna. Onda sam skuzila. Sendvic ne jedem nikad, osim ako negdje zapnem i nema nista drugo za jest. Majonezu nisam jela 10 i vise godina, znaci od djetinjstva. Senf nikada u zovotu, a kecap samo sa pohanim mesom da mi nije suho. Hahaha
Ali nek sam ja to nabrojala flegmaticno kao da to jedem svaki dan i kao da su mi to najnormalniji sastojci. Ludnica!
I kako sam to sve kiselo pojela, prosla me mucnina
Bruncili, da li je to za strije ili sam krivo pohvatala? I da li si musteli slala na mail?
Treca_sreca hvala za Bio Oil :)
Koristim babylove ulje za strije a sminkanje... ne sminkam se osim kada idem negdje. Pa ono sredim se tada 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji