Mame evo da vam javim, moj bebac je sinoc bio jakoo aktivan. Legli smo spavati i udara udara i ja kazem muzu ajde stavi ruku i kad je lupio onako bas jako on se poceo smijati i nije mogao vjerovati kako jako udara. Dosta dugo je bio aktivan. Evo i sad se malo javlja hehe
Dena, koliko sam ja upoznata, trudnice ne smiju inače u saunu/bazene??
Jedva čekam da krenem na more
A znam da nije preporucljivo al ja ih puno viđam. Osobno nisam ljubitelj bazena, a saune su mi zastrasujuce. Vise volim jezera i rijeke, znam da se mnogi boje, al eto, odrasla sam na jednoj. Mislim da cu za svaki slucaj ovog ljeta umakat samo noge, osim ako uspijemo pobjec dan-dva na more pa da se bar jednom bucnem, ako doktorica dopusti naravno.
url=https://lilypie.com]
Pitam ja mamu neki dan koji broj treba kupiti za novorođenčad, kaže ona: auuuu davno je to bilo, ne sjećam se baš al mislim da 80 i nešto
Dakle da nema vas, totalno bi fulala haha. Eto joker mama ipak ne pomaže pa vas moram sve pitati
Al srećom piše i na ovim LIDL-ovim stvarima za koje je mjesece pa bi skužila...
Znači za obuću ću morati potražiti neke mekane papučice i za gore jaknu, 11 mjesec mi još nije baš za skafander... Idem pronjuškati u PEPCO ovaj vikend da vidim što nude, mislim da neću ništa kupovati, istrošila sam se dovoljnu u lidlu za ovaj mjesec, a i čekamo bar da saznamo spol
Bog mame, sadašnje I buduće!
Ja sam nova tu na forumu, u ponovnom isčekivanju pa sam se odlučila malo priključit - najviše jer mi je ova trudnoća dosta drugačija od prve pa da razmijenimo iskustva.
Inače sam u 16+1 tt I zasad koliko znam sam samo vratila onih 1,5kg koliko sam izgubila zbog mučnina I povraćanja, ali stomak mi je poprilično velik. U prvoj trudnoći mi je ovoliki bio sa nekih 20 I kusur tjedana. Ujutro je još I koliko toliko OK, al navečer sam oooogrooomna. Izgledam bar 7-8 mj trudna. Ima koja cura sličnih "problema"?
Doduše nastojim pit 2+ l tekućine I već mi stopala I listovi polako otiču, al na poslu cilo vrime sidin I mislin da je to zbog toga.
Vidim da ste već počele sa shoppingom pa da podijelim svoja iskustva. Lidl je super za bodice, ali su dosta veliki I njihov najmanji broj je prevelik za male bebice (mislim one prosječne od cca 3,5kg I 50ak cm). Bar je meni bilo jako nezgodno oblačiti bebu sa velikim bodićima jer onda na sve strane klapa I gužva se pa mi je bilo ža da je to ne žulja. Kupovala sam I one njihove majice I hlačice, al su se dosta rastegli pranjem I nisu me baš oduševljavali. pamuk je mekan, ali se dosta rastegne I izgubi tu punoću pa mislim da ovaj put ću Lidl zaobić.
Inače robicu iz Lidla često kupujemo I mislim da ne mogu reć da nam se išta upralo već čak I rastegnulo. Sve što nema bar mrvicu elastina vise ne kupujem, izuzev onih jednodjelnih pidžamica od organskog pamuka koje su mi super jer su jako mekane.
Bodići su mi najbolji iz HMa. Njih možeš prati na 90 I nimalo se ne promjene. također sam kupovala u HMu I one male kompletice sa bodice I hlačicama sa papicama I bili su mi super. Mislim da je to jedna od stvari koje ćemo ovaj put opet kupit.
Vidim da neke od vas traže I kupaći za ove "okrugle" dane I moja je preporuka HM. Imaju super izbor veličina I naravno košarica bez tone spužve u koju stanu I naše nabujale prsi bez prevelikog prelijevanja.
Ufff puno sam toga natrkeljala....
Mame evo da vam javim, moj bebac je sinoc bio jakoo aktivan. Legli smo spavati i udara udara i ja kazem muzu ajde stavi ruku i kad je lupio onako bas jako on se poceo smijati i nije mogao vjerovati kako jako udara. Dosta dugo je bio aktivan. Evo i sad se malo javlja hehe
I moj je jucer bio hiperaktivan, cijeli dan sam ga osjetila, a navecer osobito, bas sam bila happy 😄
Do sad su bili samo udarci i meskoljenja, a jucer sam drzala ruku na trbuhu i po prvi put osijetila kako se jednim djelom, onako, ko provlaci po mojoj ruci, cini mi se da je bila glavica, po obliku, velicini, a i doktorica je zadnji put rekla da mu je s te strane glavica. Bas je poseban osjecaj, skroz nesto drugo od ovog do sad. 🤗❤😃
url=https://lilypie.com]
U moru se moze bez problema kupat u trudnoci, dapace, preporuca se plivanje sto vise. Bazeni se bas ne preporucuju, ali mi cemo ici radi malog u catez na vanjske jer ih obozava, na jedan dan.
Barbs, bas se vidi kako se lijepo zaokruzio trbuh 😊
Mamuka, dobrodosla! Svima kojima je 2 ili 3 trudnoca je trbih veci nego u 1 trudnoci u istim tjednima 😄
Evo cure dobila sam nalaz briseva i sve je ok osim ureaplazme koja je izolirana. 😩 Ne znam otkud mi to jer mi je sve oduvijek bilo uredno. Ne pise u kojoj kolicini nego samo da je izolirana. I popis antibiotika na koje je osjetljiva. Ne mogu vam opisati koliko sam zabrinuta sam jer znam da ona uzrokuje spontane i upale plodovih ovoja. Izvan sebe sam.
Dobro došla, Mamuka!
Sanjchy, predivan kupači!
Violeta, moj je u poslijednje vrijeme aktivan... Baš divno!
Belle, idi odmah doktoru s tim nalazima! Sve će biti u redu.
Idem do trgovine. Uhvatila me želja da radim kolač prije ručka.
Poslije podne idemo malo po centrima za namještaj razgledavati osbe
Sortiraj odgovore
Najstariji