Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    26. Svibanj 2017. 08:43

NY mi je super sa tim pamucnim haljinicama, kao one sto sam jucer kupila. Kupila sam nedavno i nadi  tamo, a sve mi se cini da cu morat jos koji

• Dena1009
    26. Svibanj 2017. 09:36

treca_sreca

Dena1009

Ja nemam brige sa kupacim, ionako mi doktorica zabranila sve sto ima veze sa vlagom

Hmm a zasto?
    Koliko ja znam nije preporucljivo na bazene, logicno (kao ni prenapucene plaze di je 5 ljudi na 5 kvadrata) ali za more mi jos nijednom nisu rekli da ne valja

Kad sam bila na ovom međupregledu u bolnici, zbog iscjedka, rekla mi je doktorica da izbjegavam kupanje, saune, cak i kadu. Za more nisam specificno pitala jer ga ionako nemam u blizini. Al citala sam i ja da je u moru manje rizicno, pa mislim da ako nemas nikakvih problema, a more ti je u blizini uzivaj i za nas 😊

url=https://lilypie.com]

barbs
    26. Svibanj 2017. 09:37

Doooooobro jutrooo!!! 
    Sretno mame danas na pregledu. Javite nam se! 
    Što se kupaćeg tiče, morat ću u potragu slijedeći mjesec.  Mislim da više ne stanem u svoje, ali još nisam ni isprobala...  U NYu sam ih puno vidjela tako da se nadam da će ih biti još slijedeći mjesec. A imaju i lijepe haljine. Vidjela sam predivne za vjenčanje u 9. mjesecu, ali glupo mi je sada kupiti kad ne znam koliko ću se proširiti 
    Hvala, Belle, na pitanju!  Trudim se pridržavati... ali malo bude teško tijekom ručka jer kuham za njih 5 i ne stignem sebi posebno pa većinom pojedem što i oni... Ništa strašno, ali sam primijetila da mi malo teža hrana počinje smetati... osjećam se naduto, itd, itd...  Pa ću makar za sebe krenuti raditi ranije ili jesti više ono laganije što sam skuhala za svih.
    Po mojoj procijeni, od početka trudnoće do sada sam dobila 6kg... Jutros mi je kilaža varirala između 69 kg i 70 kg... Eto, OPET ne mogu naći dodatnih 3 kg..  
    Imala sam jučer mini cheat day. Pojela sam jedan bananko  I u srijedu navečer kad smo išle kod prijateljice na druženje. Napravila je čokoladne muffine s voćem.... Pojela sam nekoliko s jagodama... Nisam mogla odoljeti... Ali kako odoljeti ovome: 

barbs
    26. Svibanj 2017. 09:37

Dena, koliko sam ja upoznata, trudnice ne smiju inače u saunu/bazene?? 
    Jedva čekam da krenem na more 

Suncokretica
    26. Svibanj 2017. 09:50

babylove, robica je prekrasna! 
    Ja sam uglavnom uzimala neutralne boje, ali uzela i mrvicu rozog jer sam uvjerena da je cura, nisam mogla odoljeti 
    Znam da je kik jako jeftin s dječjom robicom, kakva ti se čini kvaliteta?
    mc_mouse, slika je baš lijepa, bitno da je sve ok! Vi ste baš rano saznali spol. Joj nadam se da ćemo i mi uskoro...
    Belle, drago mi je da ste osjetili udarac, ja zasad samo kao neke balončiće iznutra i to rijetko. Možda imam mirnu bebu 
    treća sreća, tebi bome neće faliti čarapa! Ja sam mislila da sam ih ja previše kupila 
    Što kupiti za stopala? Doma je beba u čarapama, ali što kad  ide van, zima je, a ne hoda? Je li dovoljan skafander ili neke mekane cipelice?

barbs
    26. Svibanj 2017. 09:53

Suncokretica, moja sestrična kupuje večinom u Kiku i jako je zadovoljna. 
    Ah, joj, daaaaaaaaaa.... Belle, drago mi je što si osjetila udarac!  Dosta "rano" s obzirom da na prvoj trudnoći. I dragi mi je što je i tatica osjetio... Oni budu baš oduševljeni. I prvi put je tata osjetio udarac. I to je bio baš jaki... Sada ga osjeća malo teže... Jedino kad ja stavim ruku na trbuh zajedno s njime, onda osjeti ... Skriva se od tate 
    Evo i naših slikica... 

dzenny
    26. Svibanj 2017. 10:09

Barbs,
    Trbuscek bas vidno raste 😍😍 hahah izgleda svaka beba je ista,i moj se vecinom skriva od tate.. 😆 juce ga je malo udarao,izgleda jer smo mu kupili onaj prenosivi krevetic.. eto to nam je ujedno bila prva stvar koju smo kupili za nasu bebu.. 😍😍

barbs
    26. Svibanj 2017. 10:11

dzenny

Barbs,
    Trbuscek bas vidno raste 😍😍 hahah izgleda svaka beba je ista,i moj se vecinom skriva od tate.. 😆 juce ga je malo udarao,izgleda jer smo mu kupili onaj prenosivi krevetic.. eto to nam je ujedno bila prva stvar koju smo kupili za nasu bebu.. 😍😍

Daaaa, sve bebe su iste... Lupka lupka cijeli dan... i tata stavi ruku i eto, zatišje...  Makne ruku i klepne 
    Opaaaaaa!!! Kupili ste opremu?! Odlično!  Mora se s nečime krenuti 

maca1510
    26. Svibanj 2017. 10:25

treca_sreca

za masažu….kontaktirala sam popodne jedan salon u blizini (nije ovaj gdje inače idem, taj mi je kraj posla, a ovo mi je sad zgodnije blizu kuće) i vele da oni s jastucima rješavaju kad su trudnice u pitanju…a pošto ionako ni oni koje je luce spomenula nemaju stol s rupom, onda ću probat u ovih….bar mi je blizu. Jedva čekam!

Koji je to salon?? Ja sve sta sam pitala su me lagano odj...da se trudnice ne masiraju. A ja luda,ukocio mi se vrat i ramena i niko nece da masira. Mozes li mi molim te reci koji je to salon pa da se i ja tamo javim, hvalaa 😍😍

url=https://daisypath.com]

treca_sreca
    26. Svibanj 2017. 10:38

Lavanda...nasla ih na fejsu. Kraj marjanskog tunela, to mi je full blizu. A bas danas idem do ureda pa cu usput pitat i tamo di se inace masiram tocno kakve jastuke oni imaju...ne vjerujem da ce mi rec da NE masiraju, samo je upitno sto imaju od rekvizita da pomognu trudnici da se udobnije smjesti tokom masaze.
    barbs - slatki jee  moj kao da je usporio s rastom lately, nakon prvotnog booma...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.