Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    26. Svibanj 2017. 10:44

Suncokretice...za ugrijat nogice...
    ja sam za prvog kupila par cipelica pa i male nike patike....fora mi izgledalo....al to je neprakticno dozlaboga.....kad je jako hladno beba je u skafanderu i gledaj da ima detachable rukavice/papucice. Vecina skafandera to ima ali napominjem. Ne volim spojene nego di se moze maknit ili zakacit ovisno o potrebi.
    inace kad nije zima za skaf onda neke full mekane.onako vise kao fluffy papuce. Vidila si na mojoj fotki imam roze deblje plisaste i tanje. I jedne meeeekane "cizmice" od tkanine. Samo da nije kruto! Da ne lomis bebi nogicu dok joj oblacis jer s krutom obucom se dogodi upravo to....da iako je broj "taman" ti to djetetu moras nasilu stavljat jer beba ne moze "suradjivat" u obuvanju kao npr dvogodisnjak.

žena-majka-carica:)

26. Svibanj 2017. 10:50

Jutro mamice..tj. dobar dan..ja od 7 na nogama, isla sam vadit krv pa u soping...kupila sam si haljinu u lidlu...onu svjetloplavu s bijrlim prugicama. Bas je lagana i lijepo mi stoji 😊 na trbuhu ima jos mjesta ohoho..ali nr visi mi onako. za dva-tri tjedna kad jos malo porastr ce bit bas super 😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aleksandra2
    26. Svibanj 2017. 11:06

Jutro!
    Ajme jedva cekam i ja sebi nesto kupit..
    Namamile ste me.
    Jesu li kojoj od vas noge pocele oticat?
    Meni jesu. 
    Dodem s posla i jos dok obavim po kuci..noge budu ka dva balvana.
    U prvoj trudnoci su oticale tek u 9.mj. Al bila je zima i nisam radila, nit imala dite..znaci laganiji tempo..grozi me da su vec pocele..ko ce lito izdrzat.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

26. Svibanj 2017. 11:10

Ja obujem svoje balerinke kojr sam kupila proslo ljeto, i sad me stiscu...znaci da jesu...pocele su....

26. Svibanj 2017. 11:14

Evo moj kupaci koji ce ovo ljeto odmarat 😅

Aleksandra2
    26. Svibanj 2017. 11:18

Ajme predivan je..ja otkad sam rodila orvo, pozdravila sam se s dvodijelnim. Iman strija..tj mogu dvodijelni ako je donji dio do pupka visok..
    Ugl ne mogu prezalit lipe dvodijelne kupace. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

dzenny
    26. Svibanj 2017. 11:25

barbs

dzenny

Barbs,
    Trbuscek bas vidno raste 😍😍 hahah izgleda svaka beba je ista,i moj se vecinom skriva od tate.. 😆 juce ga je malo udarao,izgleda jer smo mu kupili onaj prenosivi krevetic.. eto to nam je ujedno bila prva stvar koju smo kupili za nasu bebu.. 😍😍

Daaaa, sve bebe su iste… Lupka lupka cijeli dan… i tata stavi ruku i eto, zatišje…Makne ruku i klepne
    Opaaaaaa!!! Kupili ste opremu?! Odlično!Mora se s nečime krenuti

Ja isto kazem dragom da moramo od neceg krenuti.. 😂 vidjela sam jako jako lijep pravi krevetac za bebu,ako budem ga mogla nagovorit da idemo i njega kupiti.. ja sad kupila jednu stvar i onda bi sad samo uzimala.. 😂😂

26. Svibanj 2017. 11:25

Bome mu je i cijena bila oredivna..hahha...al dobro, imat cu ga godinama. Ovak sam svako ljeto kupovala drugi. Platila sam ga 500 kn i sad sam mirna bar tri sezone..a za ovo ljeto cemo vidjet..mozda cak i posluzi..

dzenny
    26. Svibanj 2017. 11:27

Sanchy,kupaci je wau.. boja posebno.. 
    Jaoo moji ce isto da odmaraju ove godine,jer se ne usudim ici na more,taman cu da budem u 8 mjesecu trudnoce,aa more nam je bas daleko,nekih 400-500 km.. pa se fakat ne usudim.. 😢

26. Svibanj 2017. 11:27

Ja sam danas u lidlu gledala bodice i carapice....preslatko je sve...al suzdrzavam se...bar dok ne saznam spol...za tjedan dana 🙌🙌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.