Hahaha...bas tako..a nadam se da cemo bar na vikend se zaletit..jer troskovi renovacije nas ubise...a jos stolarija...i mislili smo centralno napravit...tako da je more pod upitnikom i to velikim....rekli bi slijepci: bumo vidli
Sutra poslikam kupaci da vidite
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
kupaći - u prvoj T sam morala ležat, o moru sam mogla samo sanjati....a u drugoj trudnoći sam si kupila neki s malo širim dijelom dolje i jako nisko rezan tako da mi nije smetao za trbuh mada nije trudnički kostim nego normalan.
Baš mi je drag, na voćkice, i bilo mi je žao kad su mi se nakon poroda kukovi i sve to dolje vratili na staro jer mi je pre prevelik onda postao. Sad ga jedva čekam opet nosit
...tu sam u njem, trudna 4ipol mjeseca:
žena-majka-carica:)
za masažu....kontaktirala sam popodne jedan salon u blizini (nije ovaj gdje inače idem, taj mi je kraj posla, a ovo mi je sad zgodnije blizu kuće) i vele da oni s jastucima rješavaju kad su trudnice u pitanju...a pošto ionako ni oni koje je luce spomenula nemaju stol s rupom, onda ću probat u ovih....bar mi je blizu. Jedva čekam!
kupaći - u prvoj T sam morala ležat, o moru sam mogla samo sanjati….a u drugoj trudnoći sam si kupila neki s malo širim dijelom dolje i jako nisko rezan tako da mi nije smetao za trbuh mada nije trudnički kostim nego normalan.
Baš mi je drag, na voćkice, i bilo mi je žao kad su mi se nakon poroda kukovi i sve to dolje vratili na staro jer mi je pre prevelik onda postao. Sad ga jedva čekam opet nosit
…tu sam u njem, trudna 4ipol mjeseca:
mada u ovoj T je trbuh znatno veći, ali neće smetat kad je kupaći plitak
Mrak izgledas na ovoj slici! Ja moram probat kosarice id svojih kupacih jer mislim da ce mi bit male, iz grudnjaka mi kipe cice van kako su narssle :/
Cure, super da su svi pregledi prosli dobro! I curama koje sutra idu zelim da uzivaju na pregledu 😊
Ja sam prosle godine kupila 5 kupacih u new yorkeru. Bikiniji. Bili po par €. Sad si moram kupit novi jer ni u jedan ne stanem. Prekriju mi sam bradavice koliko su mi sise narasle 😂
Ja nemam brige sa kupacim, ionako mi doktorica zabranila sve sto ima veze sa vlagom.... osim tusa naravno 😉
url=https://lilypie.com]
za masažu….kontaktirala sam popodne jedan salon u blizini (nije ovaj gdje inače idem, taj mi je kraj posla, a ovo mi je sad zgodnije blizu kuće) i vele da oni s jastucima rješavaju kad su trudnice u pitanju…a pošto ionako ni oni koje je luce spomenula nemaju stol s rupom, onda ću probat u ovih….bar mi je blizu. Jedva čekam!
Ajde pa javi kako je, bas me zanima jel udobno to...nisam nikad na masazi bila a bas bi mi dobro dosla... Btw. Super ti je kupaci
Treca sreca odlican badic!
Barbs, kako ti uspijeva prehrana po onom jelovniku? Jel se pridrzavas? 😉
Ja nemam brige sa kupacim, ionako mi doktorica zabranila sve sto ima veze sa vlagom
Hmm a zasto?
Koliko ja znam nije preporucljivo na bazene, logicno (kao ni prenapucene plaze di je 5 ljudi na 5 kvadrata) ali za more mi jos nijednom nisu rekli da ne valja
Ja sam prosle godine kupila 5 kupacih u new yorkeru. Bikiniji. Bili po par €. Sad si moram kupit novi jer ni u jedan ne stanem. Prekriju mi sam bradavice koliko su mi sise narasle 😂
Meni isto ny jedan od drazih za kupace i haljinice i sl
Za nikakve pare se nakupujem a modeli su im veseli i moderni. Ma zakon!
Sortiraj odgovore
Najstariji