Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    25. Svibanj 2017. 21:00

Belle84

Evo curke ja osjetila prvi udarac, nije bio jak… ali znam da je to to… onda sam brzo muza pozvala da stavi ruku i on je osjetio. 😘 Bas je neopisiv osjecaj… znam da ste sve pricale kako je osjecaj poseban i sad vidim na sta ste mislile 😊

Jesi!!! 😍super!!! Moj muz jos nije osjetio.. cim dodje kuci beba pocne lupkat po stomaku a kad stavi ruku onda se umiri. Lud je 😃

25. Svibanj 2017. 21:01

Uh ja ih imam pun frizider..imamo samo jedan frizider za to, vakumiramo ih pa ih drzimi frizideru. I speka i sunke...a kulena sam se neki dan kod tate najela 😋😋😋 
    Najgore mi je kad me navece uhvati glad...i to oko 9-10...u ovo doba..haha

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    25. Svibanj 2017. 21:05

sanjchi255

Uh ja ih imam pun frizider..imamo samo jedan frizider za to, vakumiramo ih pa ih drzimi frizideru. I speka i sunke…a kulena sam se neki dan kod tate najela 😋😋😋
    Najgore mi je kad me navece uhvati glad…i to oko 9-10…u ovo doba..haha

Mi smo kupili zamrzivac prosle godine bas zbog tih stvar. Jer smo muz i ja oboje slavonci i navikli smo imat mesa i suhomesnatog uvijek. Mi volimo papati. 😁 i od kada smo se preselili u istru svake godine platimo nekom gicu, njegovi starci to obrade, osuse i posalju nam kad kazemo.
    Ja veceram oko 19h. I onda sam opet gladna oko 22h, pa si onda narezem paradajz i mozzarele i papam.

I_me
    25. Svibanj 2017. 21:12

A u klinac idem si narezat kobase i sira sad 😂😂

25. Svibanj 2017. 21:15

Hahhaha....i ja si sve razmisljam...al necu  bit cu karakter...

violeta1
    25. Svibanj 2017. 21:21

Mi ove godine ni ne papamo suhomesnate proizvode. Uvijek smo jednog gicana obradili ali ove godine cemo pola. Mali da imamo kobasica i kulinovih seka, slaninu ne jedem ja, muz rijetko, a tako i kulin. Vise nam treba snicli, mljevenog ili mesa za gulas. 

violeta1
    25. Svibanj 2017. 21:23

Ali papam jagode skoro svaki dan. 😊😊 Svekrva ima u basci pa bas gustam, od cistih, sa secerom, u kolacima te pravim smutije (ne znam kak se tocno pise, umorna sam i ne radi mi mozak dobro hahah) 

25. Svibanj 2017. 21:29

I ja jagode volim.....
    Zadnjih pola sata samo razmisljam o tome da ove godine necu stat u kupaci...koji sam prosle godine kupila u Lisci...platila ga 500 kn...radilo se, moglo se...sad mi nebi palo napamet...hahaha....a tako je krasan...sto sam god gledala sve mi neato bezveze bilo, a treba mi velika kosarica pa nisam mogla kupit bilo gdje...a npr u new yorkeru..Boze sacuvaj tam nac kupaci ..sve push up s tonom spuzve pa mi cice stoje na vratu 
    Bome neznam sta cu ak cemo na more...kupat se u grudnjaku i gacama..hahaha

luce <3
    25. Svibanj 2017. 21:31

Tea i tebi sretno sutra, jedva cekam 
    Grill tava meni je super, ja je prvo dobro ugrijem i premazem lagano uljem(moze i mast) i onda kad stavim povrce/meso/ribu smanjim vatru

violeta1
    25. Svibanj 2017. 21:41

sanjchi255

I ja jagode volim…..
    Zadnjih pola sata samo razmisljam o tome da ove godine necu stat u kupaci…koji sam prosle godine kupila u Lisci…platila ga 500 kn…radilo se, moglo se…sad mi nebi palo napamet…hahaha….a tako je krasan…sto sam god gledala sve mi neato bezveze bilo, a treba mi velika kosarica pa nisam mogla kupit bilo gdje…a npr u new yorkeru..Boze sacuvaj tam nac kupaci ..sve push up s tonom spuzve pa mi cice stoje na vratu
    Bome neznam sta cu ak cemo na more…kupat se u grudnjaku i gacama..hahaha

Kupaci ove godine-sto je to haha... Za mene nepoznata stvar 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.