P.S. Dragi me već čudno pogledao kad sam mu rekla za čarapice... a onda ih je vidio! Dobro je reagirao!
Super za preglede i sretno onima koje idu sutra..javite se s lijepim vijestima
E pitanjce…grill tava…jel koja priprema hranu u tome? Sutra planiram isprobat tavu a nisam nikad kuhala u tome…kak to funkcionira? Treba ulja il sta?
Ja stavim ulja! Mozes i masti... ceg imas pri ruci..
Najcesce pecem polpete/fasirke ili piletinu bijelo meso i njoj. 😁
Sanjchy sretan ti rodjendan...
Sretna,sretna vam godisnjica...
Ja sam bila na pregledu sa 6tt kad smo culi srceko,pa 9tt,zatim kombinirani sa 12tt koji su mi radili preko trbuha i mm je bio samnom,onda u 13tt regularni pa u 14tt sam isla po drugo misljenje i slj tjedan kad sam 16tt imam pregled... uglavnom ja sam se vec puno druzila sa svojom bebicom...
Cure koje ste danas bile na pregledu drago mi je da rastete,a onima koje su na redu sutra zelim srecuuu...🤗
Ja nisam stigla danas do lidla,ici cu sutra ali samo skicnuti malo pa mozda i kupim nesto... 🤔
Tek ucim koja je razlika izmedju kojeg bodija i sl. A kako mi je termin sredinom 11tog mjeseca neznam koliko ce mi ti tanki bodiji biti od pomoci...
Barbs, jel ti ispadne kao s rostilja? Pravila bi povrce na tavi, tikvice i patlidan i svasta...kao s rostilja..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo curke ja osjetila prvi udarac, nije bio jak... ali znam da je to to... onda sam brzo muza pozvala da stavi ruku i on je osjetio. 😘 Bas je neopisiv osjecaj... znam da ste sve pricale kako je osjecaj poseban i sad vidim na sta ste mislile 😊
Giovi, hvala :)
Pa i ja cu bijelo meso i htjela sam tako povrca..
Hahhaha...znam kako ti je. Mislila sam ic rezat kobase i sira al sam pojela pola kile tresanja
Kobaseeeeee 😍😍😍 meni je jucer stigao paket od svekrive. Kobase i slanina. Jos cekam kulen 😃😍
Sortiraj odgovore
Najstariji