Giovi, hvala :)
Pa i ja cu bijelo meso i htjela sam tako povrca..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hahhaha...znam kako ti je. Mislila sam ic rezat kobase i sira al sam pojela pola kile tresanja

Kobaseeeeee 😍😍😍 meni je jucer stigao paket od svekrive. Kobase i slanina. Jos cekam kulen 😃😍

Evo curke ja osjetila prvi udarac, nije bio jak… ali znam da je to to… onda sam brzo muza pozvala da stavi ruku i on je osjetio. 😘 Bas je neopisiv osjecaj… znam da ste sve pricale kako je osjecaj poseban i sad vidim na sta ste mislile 😊
Jesi!!! 😍super!!! Moj muz jos nije osjetio.. cim dodje kuci beba pocne lupkat po stomaku a kad stavi ruku onda se umiri. Lud je 😃

Uh ja ih imam pun frizider..imamo samo jedan frizider za to, vakumiramo ih pa ih drzimi frizideru. I speka i sunke...a kulena sam se neki dan kod tate najela 😋😋😋
Najgore mi je kad me navece uhvati glad...i to oko 9-10...u ovo doba..haha

Uh ja ih imam pun frizider..imamo samo jedan frizider za to, vakumiramo ih pa ih drzimi frizideru. I speka i sunke…a kulena sam se neki dan kod tate najela 😋😋😋
Najgore mi je kad me navece uhvati glad…i to oko 9-10…u ovo doba..haha
Mi smo kupili zamrzivac prosle godine bas zbog tih stvar. Jer smo muz i ja oboje slavonci i navikli smo imat mesa i suhomesnatog uvijek. Mi volimo papati. 😁 i od kada smo se preselili u istru svake godine platimo nekom gicu, njegovi starci to obrade, osuse i posalju nam kad kazemo.
Ja veceram oko 19h. I onda sam opet gladna oko 22h, pa si onda narezem paradajz i mozzarele i papam.

Hahhaha....i ja si sve razmisljam...al necu bit cu karakter...

Mi ove godine ni ne papamo suhomesnate proizvode. Uvijek smo jednog gicana obradili ali ove godine cemo pola. Mali da imamo kobasica i kulinovih seka, slaninu ne jedem ja, muz rijetko, a tako i kulin. Vise nam treba snicli, mljevenog ili mesa za gulas.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji