meni iz ormara ispada, doslovno....a okolo stolice pune, i kutije. Jedva čekam da napravim ormare pa ko čovjek to sve posložit jer inače ne podnosim nered. Ono može mi bit 2 prsta prašine na regalu ,to me ne boli, ali ako je nered u smislu da nije posloženo i da je kupus okolo - e to me baš nervira. A sad mi je baš tako.....hitno nam treba(ju) dodatni ormar(i)!
Zato sad nemam volje ovo sve još ni prati šta sam kupila, kad ionako nemam di pošteno složit.
žena-majka-carica:)
Treca sreca da iz Kika su , 49.90 kn
Znaci pece me koza oko pupka
Mazem stalno, jel to normalno vec sada?
Omg koliko jos imam do kraja sta ce bit od njega
Koža se rasteže, ako nisi imala mlohavu kožu nego zategnutu prije (skinny trbuh) tim je gore...
ja sam već popucala u preth T, pa opet me zatežeeee. Treba mazat, to je sve šta možemo
žena-majka-carica:)
Babylove drago mi je da curka lijepo napreduje i super za robicu divna je 😍😍
Luce sutra smo ti i ja na redu za pregled 😍😍 Sretnoo ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i nas. Izgleda da je pišonja
Pregledavao je organe i sve mu izgleda u redu 😁
Sutra nosim za urinokulturu jer često piskim pa da provjeri za svaki slučaj. Mada čim je upalio UZV odma me beba počela tući u mjehur pa kaže nije ni čudo da mi se često mokri 😂😂
Evo i slikica :)
Super za preglede i sretno onima koje idu sutra..javite se s lijepim vijestima
E pitanjce...grill tava...jel koja priprema hranu u tome? Sutra planiram isprobat tavu a nisam nikad kuhala u tome...kak to funkcionira? Treba ulja il sta?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mc Mouse, preslatka slikica! Moguće da ti samo bebica vrši pritisak na mjehur. I mene su poslali na urinokulturu jer često mokrim i sve je bilo u redu. Pričala sam s puno prijateljica koje su bile trudne i rekle su da su piškile duplo više od mene
Sanchy, ja inače premažem uljem grill tavu
Sada kad vidim koliko ste toga nakupovale dođe mi želja da sutra idem u pohod
Mame koje sutra idu na pregled, sretno! Javite se s novim vijestima
Sortiraj odgovore
Najstariji