Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 19:12

meni iz ormara ispada, doslovno....a okolo stolice pune, i kutije. Jedva čekam da napravim ormare pa ko čovjek to sve posložit jer inače ne podnosim nered. Ono može mi bit 2 prsta prašine na regalu ,to me ne boli, ali ako je nered u smislu da nije posloženo i da je kupus okolo - e to me baš nervira. A sad mi je baš tako.....hitno nam treba(ju) dodatni ormar(i)!
    Zato sad nemam volje ovo sve još ni prati šta sam kupila, kad ionako nemam di pošteno složit.

žena-majka-carica:)

Belle84
    25. Svibanj 2017. 19:14

Babylove super da je sve dobro proslo na pregledu 😊

babylove28
    25. Svibanj 2017. 19:46

Treca sreca da iz Kika su , 49.90 kn
    Znaci pece me koza oko pupka 
    Mazem stalno, jel to normalno vec sada?
    Omg koliko jos imam do kraja sta ce bit od njega

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 19:56

Koža se rasteže, ako nisi imala mlohavu kožu nego zategnutu prije (skinny trbuh) tim je gore...
    ja sam već popucala u preth T, pa opet me zatežeeee. Treba mazat, to je sve šta možemo

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    25. Svibanj 2017. 20:04

Babylove drago mi je da curka lijepo napreduje i super za robicu divna je 😍😍
    Luce sutra smo ti i ja na redu za pregled 😍😍 Sretnoo ♡♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mc_mouse
    25. Svibanj 2017. 20:20

Evo i nas. Izgleda da je pišonja 
    Pregledavao je organe i sve mu izgleda u redu 😁
    Sutra nosim za urinokulturu jer često piskim pa da provjeri za svaki slučaj. Mada čim je upalio UZV odma me beba počela tući u mjehur pa kaže nije ni čudo da mi se često mokri 😂😂
    Evo i slikica :)

I_me
    25. Svibanj 2017. 20:30

Babylove i mc_mouse super za preglede i da je sve ok! ☺

25. Svibanj 2017. 20:33

Super za preglede i sretno onima koje idu sutra..javite se s lijepim vijestima 
    E pitanjce...grill tava...jel koja priprema hranu u tome? Sutra planiram isprobat tavu a nisam nikad kuhala u tome...kak to funkcionira? Treba ulja il sta?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    25. Svibanj 2017. 20:44

Mc Mouse, preslatka slikica!  Moguće da ti samo bebica vrši pritisak na mjehur. I mene su poslali na urinokulturu jer često mokrim i sve je bilo u redu. Pričala sam s puno prijateljica koje su bile trudne i rekle su da su piškile duplo više od mene 
    Sanchy, ja inače premažem uljem grill tavu 

barbs
    25. Svibanj 2017. 20:45

Sada kad vidim koliko ste toga nakupovale dođe mi želja da sutra idem u pohod 
    Mame koje sutra idu na pregled, sretno!  Javite se s novim vijestima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.